Problemen

Heb jij problemen met je scriptie?

Problemen met het schrijven van je scriptie?

Ben je net begonnen of ben je al een heel eind op weg met je scriptie maar loop je steeds opnieuw tegen verschillende punten aan? Je bent niet alleen! De meerderheid van de studenten ervaart de scriptie als een enorm struikelblok waardoor ze ongemotiveerd raken en het voor zich uit schuiven. Als gevolg daarvan stapelen problemen zich alleen maar meer op; deadlines naderen, afspraken met supervisors verlopen stroef omdat ze niet goed weten waar ze mee bezig zijn en ze komen in een neerwaartse spiraal terecht.

Probleem; Hulp is ver te zoeken…

Wanneer je begeleider in plaats van duidelijke feedback, slechts met vage opmerkingen komt, kan dit soms meer vragen opleveren, dan antwoorden en onnodig veel tijd kosten met het verbeteren van je stuk. Veel studenten zien bij het verbeteren door de bomen het bos niet meer waardoor ze niet weten waar ze moeten beginnen. Belangrijk is om overzicht te creëren door je scriptie in kleine stukken op te delen, zodat deze weer behapbaar wordt.

Maudy Verplancke

Geschreven door:

Maudy Verplancke
Meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Klik hier
Waar loop jij vast met je scriptie? Klik hier

Zet de volgende stap in jouw scriptie

Zet de volgende stap in je scriptie!

Kom je er niet uit of zit je gewoon vast? Wij helpen je weer vooruit!
Stop met twijfelen, zet die volgende stap door het formulier in te vullen!

Hoe kan Afstudeerbegeleider jou verder helpen?

Of je er nou langzaam door heen komt of er helemaal door heen zit, ons team motiveert en coacht je van begin tot einde. Hoe eerder je ons bij je afstuderen betrekt, hoe beter jouw scriptie zal worden en hoe eerder jij bent afgestudeerd!

Wij hebben een begeleider die bij je past met wie jij één op één aan de slag gaat. We weten dat studenten een beperkt budget hebben dus houden we onze tarieven betaalbaar. Je bent in controle over je eigen proces doordat jij bepaalt wanneer je afspreekt met je begeleider. Daarnaast werken we met niet goed geld terug beleid!

Natuurlijk is de eerste stap om hulp te vragen voor je scriptie lastig terwijl je ook al veel aan je hoofd hebt met je scriptie. Daarom hebben we het maken van een afspraak makkelijk gemaakt. Vaak heb je dezelfde dag nog een afspraak! We zijn ook in de avond bereikbaar via whatsapp of 020 - 752 2702

Maak de volgende stap naar jouw afstudeermoment en vraag een vrijblijvende kennismaking aan!WhatsApp met ons!

Heb jij een vraag over de begeleiding? Stuur ons dan een WhatsApp bericht!


06-52044280
Bobby Lee Houtkoop
Kurt Kreulen
Stijn Loeber
Maudy Verplancke
Sarah Vreijling
Martin van Leerdam
Caitlin Utama
Vera Oosterveen

Wij staan voor je klaar! Vul vrijblijvend ons contactformulier in!

Binnen 24 uur contact

  • Amsterdam
  • Maassluistraat 2
  • 1062 GD Amsterdam
  • Den Haag
  • Johanna Westerdijkplein 75
  • 2521 EN Den Haag
  • Utrecht
  • Arthur van Schendelstraat 650
  • 3511 MJ Utrecht