Scriptie redigeren

Heb jij moeite met taal?

Heb je moeite met taal? Laat je scriptie redigeren!

Vaak zijn de taal- en vormeisen, die onderwijsinstellingen aan scripties en andere schrijfopdrachten stellen, erg streng. Zo mogen er soms maar tien spellingfouten in een scriptie staan. Ben je niet heel sterk in taal, maar wil je wel graag een foutloze en leesbare scriptie inleveren? Laat je scriptie dan redigeren. Redigeren houdt in dat de tekst van je scriptie wordt gecorrigeerd op vorm en spelling, met behoud van betekenis en toon van de originele tekst.

Immers, de manier waarop je een verhaal vertelt is minstens zo belangrijk als het verhaal zelf. Sterker nog, als je een verhaal niet goed vertelt, dan komt de boodschap niet over of haakt de lezer af. Dat wil je bij je scriptie natuurlijk voorkomen. Ben je dus wel tevreden over de structuur en inhoud van je scriptie, maar is die taalkundig nog niet in orde? Ben je onzeker over de spelling, grammatica, zinsopbouw of formulering? Dan is het een idee om je scriptie te laten redigeren.

Afstudeerbegeleiding werkt samen met Scribbr, een team van professionele taalexperts die ervoor zorgen dat de stijl en spelling van je scriptie geperfectioneerd worden. Zij redigeren zowel scripties in het Nederlands als in het Engels.

Maudy Verplancke

Geschreven door:

Maudy Verplancke
Meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Klik hier
Waar loop jij vast met je scriptie? Klik hier

Zet de volgende stap in jouw scriptie

Zet de volgende stap in je scriptie!

Kom je er niet uit of zit je gewoon vast? Wij helpen je weer vooruit!
Stop met twijfelen, zet die volgende stap door het formulier in te vullen!

Hoe kan Afstudeerbegeleider jou verder helpen?

Wij hebben een begeleider die bij je past met wie jij één op één aan de slag gaat. We weten dat studenten een beperkt budget hebben dus houden we onze tarieven betaalbaar. Je bent in controle over je eigen proces doordat jij bepaalt wanneer je afspreekt met je begeleider. Daarnaast werken we met niet goed geld terug beleid!

Natuurlijk is de eerste stap om hulp te vragen voor je scriptie lastig terwijl je ook al veel aan je hoofd hebt met je scriptie. Daarom hebben we het maken van een afspraak makkelijk gemaakt. Vaak heb je dezelfde dag nog een afspraak! We zijn ook in de avond bereikbaar via whatsapp of 020 - 752 2702

Maak de volgende stap naar jouw afstudeermoment en vraag een vrijblijvende kennismaking aan!WhatsApp met ons!

Heb jij een vraag over de begeleiding? Stuur ons dan een WhatsApp bericht!


06-52044280
Bobby Lee Houtkoop
Kurt Kreulen
Stijn Loeber
Maudy Verplancke
Sarah Vreijling
Martin van Leerdam
Caitlin Utama
Vera Oosterveen

Wij staan voor je klaar! Vul vrijblijvend ons contactformulier in!

Binnen 24 uur contact

  • Amsterdam
  • Maassluistraat 2
  • 1062 GD Amsterdam
  • Den Haag
  • Johanna Westerdijkplein 75
  • 2521 EN Den Haag
  • Utrecht
  • Arthur van Schendelstraat 650
  • 3511 MJ Utrecht