Vage feedback

Mijn begeleider geeft mij vage feedback, wat moet ik hiermee?

Ik krijg vage feedback van mijn begeleider!

Je bent begonnen met je scriptie en loopt tegen een probleem aan… Misschien weet je niet goed welke volgorde je moet aanhouden in je plan van aanpak, of twijfel je of je werk volledig is. Je bent begonnen met het schrijven van je scriptie, maar loopt op de een of andere manier vast. Natuurlijk zou je scriptiebegeleider, de naam zegt het al, je op een goede manier moeten begeleiden zodat jij verder kunt met je scriptie. Toch kan het zijn dat je van je begeleider niet de hulp krijgt die je nodig hebt. Hoe los je dit op?

Waarom kan je niks met die feedback…

Wanneer je begeleider in plaats van duidelijke feedback, slechts met vage opmerkingen komt, kan dit jouw schrijfproces behoorlijk bemoeilijken of vertragen. Helaas komt het vaak voor dat begeleiders tekort schieten. Niet alleen is hun feedback vaak onbegrijpelijk voor studenten, begeleiders hebben ook vaak te weinig tijd om hun commentaar helder uit te leggen. Dit heeft tot gevolg dat veel studenten in het duister tasten over hoe ze verder moeten met hun scriptie. Soms voeren ze daarom veranderingen door die niet nodig zijn of de scriptie zwakker maken, in plaats van sterker.

Stijn Loeber

Geschreven door:

Stijn Loeber
Meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Klik hier
Waar loop jij vast met je scriptie? Klik hier

Zet de volgende stap in jouw scriptie

Zet de volgende stap in je scriptie!

Kom je er niet uit of zit je gewoon vast? Wij helpen je weer vooruit!
Stop met twijfelen, zet die volgende stap door het formulier in te vullen!

Hoe kan Afstudeerbegeleider jou verder helpen?

Afstudeerbegeleider heeft veel ervaring met het interpreteren van feedback van begeleiders. Wij kunnen de feedback die je hebt ontvangen van je begeleider op zo’n manier uitleggen, zodat jij er wat mee kan. De feedback van je begeleider vullen wij aan met onze eigen feedback, zodat jij een duidelijk beeld krijgt van wat er verbeterd kan worden en welke je stappen je moet zetten om dit voor elkaar te krijgen.

Wij hebben een begeleider die bij je past met wie jij één op één aan de slag gaat. We weten dat studenten een beperkt budget hebben dus houden we onze tarieven betaalbaar. Je bent in controle over je eigen proces doordat jij bepaalt wanneer je afspreekt met je begeleider. Daarnaast werken we met niet goed geld terug beleid!

Natuurlijk is de eerste stap om hulp te vragen voor je scriptie lastig terwijl je ook al veel aan je hoofd hebt met je scriptie. Daarom hebben we het maken van een afspraak makkelijk gemaakt. Vaak heb je dezelfde dag nog een afspraak! We zijn ook in de avond bereikbaar via whatsapp of 020 - 752 2702

Maak de volgende stap naar jouw afstudeermoment en vraag een vrijblijvende kennismaking aan!WhatsApp met ons!

Heb jij een vraag over de begeleiding? Stuur ons dan een WhatsApp bericht!


06-52044280
Bobby Lee Houtkoop
Kurt Kreulen
Stijn Loeber
Maudy Verplancke
Sarah Vreijling
Martin van Leerdam
Caitlin Utama
Vera Oosterveen

Wij staan voor je klaar! Vul vrijblijvend ons contactformulier in!

Binnen 24 uur contact

  • Amsterdam
  • Maassluistraat 2
  • 1062 GD Amsterdam
  • Den Haag
  • Johanna Westerdijkplein 75
  • 2521 EN Den Haag
  • Utrecht
  • Arthur van Schendelstraat 650
  • 3511 MJ Utrecht