Vage feedback

Mijn begeleider geeft mij vage feedback, wat moet ik hiermee?

Ik krijg vage feedback van mijn begeleider!

Je bent begonnen met je scriptie en loopt tegen een probleem aan… Misschien weet je niet goed welke volgorde je moet aanhouden in je plan van aanpak, of twijfel je of je werk volledig is. Je bent begonnen met het schrijven van je scriptie, maar loopt op de een of andere manier vast. Natuurlijk zou je scriptiebegeleider, de naam zegt het al, je op een goede manier moeten begeleiden zodat jij verder kunt met je scriptie. Toch kan het zijn dat je van je begeleider niet de hulp krijgt die je nodig hebt. Hoe los je dit op?

Waarom kan je niks met die feedback…

Wanneer je begeleider in plaats van duidelijke feedback, slechts met vage opmerkingen komt, kan dit jouw schrijfproces behoorlijk bemoeilijken of vertragen. Helaas komt het vaak voor dat begeleiders tekort schieten. Niet alleen is hun feedback vaak onbegrijpelijk voor studenten, begeleiders hebben ook vaak te weinig tijd om hun commentaar helder uit te leggen. Dit heeft tot gevolg dat veel studenten in het duister tasten over hoe ze verder moeten met hun scriptie. Soms voeren ze daarom veranderingen door die niet nodig zijn of de scriptie zwakker maken, in plaats van sterker.“Your speed doesn't matter forward is forward”

Zet de volgende stap in jouw scriptie

Zet de volgende stap in je scriptie!

Kom je er niet uit of zit je gewoon vast? Wij helpen je weer vooruit!
Stop met twijfelen, zet die volgende stap door het formulier in te vullen!

Hoe kan Afstudeerbegeleider jou helpen?

Afstudeerbegeleider heeft veel ervaring met het interpreteren van feedback van begeleiders. Wij kunnen de feedback die je hebt ontvangen van je begeleider op zo’n manier uitleggen, zodat jij er wat mee kan. De feedback van je begeleider vullen wij aan met onze eigen feedback, zodat jij een duidelijk beeld krijgt van wat er verbeterd kan worden en welke je stappen je moet zetten om dit voor elkaar te krijgen.


Wij helpen je ook met andere onderdelen van je scriptie! Heb je al een deel van je scriptie geschreven en wil je graag feedback? Check dan onze feedback mogelijkheden! Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of Lees hier meer over de fases in de scriptiebegeleiding of onze werkwijze.WhatsApp met ons!

Heb jij een vraag over de begeleiding? Stuur ons dan een WhatsApp bericht!


06-52044280

Wij staan voor je klaar! Vul vrijblijvend ons contactformulier in!

Binnen 24 uur contact

  • Amsterdam
  • Maassluistraat 2
  • 1062 GD Amsterdam
  • Den Haag
  • Johanna Westerdijkplein 75
  • 2521 EN Den Haag
  • Utrecht
  • Arthur van Schendelstraat 650
  • 3511 MJ Utrecht