Verbeteren van je scriptie

Hulp nodig bij het verbeteren van je scriptie?

Moeite met je het verbeteren van je scriptie?

Afstuderen kan je aardige koppijn bezorgen. De meeste studenten hebben weinig ervaring met het schrijven van een scriptie. Bovendien is het aantal contacturen minder dan voorheen. Sommigen gaan met goede moed aan de slag, maar raken in al hun ijver het overzicht kwijt. Anderen weten niet waar ze moeten beginnen. Als gevolg daarvan stapelen problemen zich op; deadlines naderen, afspraken met supervisors verlopen stroef omdat ze niet goed weten waar ze mee bezig zijn en ze komen in een neerwaartse spiraal terecht.

Vind je feedback verwerken lastig?

Ben je net begonnen met je scriptie of ben je al een heel eind op weg, maar krijg je steeds op dezelfde punten feedback van je begeleiders? En levert deze in plaats van antwoorden alleen maar meer vragen op? Dit is helaas een veel voorkomend probleem. Herken jij dit? Geen paniek, wij kunnen helpen! Wij kunnen de feedback die je hebt ontvangen van je begeleider op zo’n manier uitleggen, zodat jij verder kan. De feedback van je begeleider vullen wij aan met onze eigen feedback, zodat jij een duidelijk beeld krijgt van wat er verbeterd kan worden en welke je stappen je moet zetten om dit voor elkaar te krijgen.“Your speed doesn't matter forward is forward”
Meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Klik hier
Waar loop jij vast met je scriptie? Klik hier

Zet de volgende stap in jouw scriptie

Zet de volgende stap in je scriptie!

Kom je er niet uit of zit je gewoon vast? Wij helpen je weer vooruit!
Stop met twijfelen, zet die volgende stap door het formulier in te vullen!

Hoe kan Afstudeerbegeleider jou helpen?

Kom je niet zelfstandig uit de feedback die je hebt gekregen op je scriptie? Afstudeerbegeleider helpt je verder! Met onze ruime ervaring met het interpreteren van feedback van begeleiders kunnen wij jou goed op weg helpen.

Wij hebben een begeleider die bij je past met wie jij één op één aan de slag gaat. We weten dat studenten een beperkt budget hebben dus houden we onze tarieven betaalbaar. Je bent in controle over je eigen proces doordat jij bepaalt wanneer je afspreekt met je begeleider. Daarnaast werken we met niet goed geld terug beleid!

Natuurlijk is de eerste stap om hulp te vragen voor je scriptie lastig terwijl je ook al veel aan je hoofd hebt met je scriptie. Daarom hebben we het maken van een afspraak makkelijk gemaakt. Vaak heb je dezelfde dag nog een afspraak! We zijn ook in de avond bereikbaar via whatsapp of 020 - 752 2702

Maak de volgende stap naar jouw afstudeermoment en vraag een vrijblijvende kennismaking aan!WhatsApp met ons!

Heb jij een vraag over de begeleiding? Stuur ons dan een WhatsApp bericht!


06-52044280

Wij staan voor je klaar! Vul vrijblijvend ons contactformulier in!

Binnen 24 uur contact

  • Amsterdam
  • Maassluistraat 2
  • 1062 GD Amsterdam
  • Den Haag
  • Johanna Westerdijkplein 75
  • 2521 EN Den Haag
  • Utrecht
  • Arthur van Schendelstraat 650
  • 3511 MJ Utrecht