al meer dan 7 jaar

de beste afstudeerbegeleiding!

5000+

afgestudeerde studenten!

97,8%

slagingspercentage!

SPSS begeleiding Den Haag

Kom jij er niet uit met statistiek of SPSS?

Statistiek en SPSS zijn waarschijnlijk de twee vakken die de meeste slapeloze nachten veroorzaken onder studenten. Ook die in Den Haag. De meeste studenten moeten er een keer aan geloven. Afstudeerbegeleider is daarom er nu ook voor jou in Den Haag! Wij ondersteunen je bij tentamen, opdrachten of in de afrondende fase van je studie met de data-analyse. Loop je helemaal vast met analyses zie je door de bomen het bos niet meer met je statistiek tentamen, ben je de motivatie verloren en sta je op het punt je computer het raam uit te gooien of je statistiekboeken te verbranden? Geen nood! Het team van Afstudeerbegeleider helpt je verder!

Statistiek en SPSS begeleiding nu ook in Den Haag!

Zit jij dus in de problemen met je statistiek (tentamen), SPSS opdracht of data-analyse? Geen nood! Vanaf september ’15 heeft Afstudeerbegeleider ook een kantoor in Den Haag waar wij je verder gaan helpen met waar je ook tegenaan loopt.

Hoe kunnen wij je helpen?

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. Je kan een afspraak maken voor een sessie met één van onze experts. Samen met de expert neem je in korte tijd je probleem door en krijg je advies over hoe je het moet aanpakken. Je wordt snel geholpen met waar je tegen aan loopt zodat jij verder kunt. Samen met de begeleider maak je een plan om je te krijgen waar je heen moet. Indien je enkel een aantal vragen hebt worden deze tijdens het consult beantwoord. Na het consult weet je waar je staat en kan je verder!

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op!