al meer dan 7 jaar

de beste afstudeerbegeleiding!

5000+

afgestudeerde studenten!

97,8%

slagingspercentage!

Hulp nodig bij SPSS?

Voor velen is SPSS één van de grootste struikelblokken van de scriptie. Kan jij ook wel SPSS begeleiding gebruiken? (Trek aan de) bel en ga aan de slag met één van onze experts!

Hoe kunnen wij je helpen?

De begeleiding is op specifieke SPSS of data-analyse vragen gericht. Je beschikt over kennis om met SPSS te werken alleen moet je bepaalde keuzes maken in bijvoorbeeld je analyses of de structuur van je enquête. Je kan natuurlijk de feedback van je begeleider bespreken of een laatste check doen op je resultaten sectie van je scriptie voordat je hem inlevert. Voorbeelden van vragen zijn:

  • Ik ben klaar met mijn resultaten van mijn scriptie maar klopt het nu wel wat ik heb gedaan?
  • Ik heb feedback van mijn begeleider gekregen maar begrijp niet wat deze bedoelt. Wat moet ik doen?
  • Ik heb een fout gemaakt bij het verzamelen van mijn data waardoor ik mijn hypothese niet kan toetsen. Wat nu?
  • Ik moet mijn data gaan analyseren maar heb eigenlijk geen idee waar ik moet beginnen…

De SPSS begeleiders

Onze SPSS begeleiders zijn naast kundig, ook toegankelijk voor jou. Dit betekent dat jij je vrij kan voelen om te vragen naar alles wat jij nog niet begrijpt zonder je daarbij opgelaten te voelen.

Hoe gaat SPSS begeleiding in zijn werk?

De SPSS sparringsessie is erop gericht jou te voorzien van de input die je nodig hebt om weer verder te komen. Je duikt meteen de inhoud in door je hypothesen en data te bespreken. Vervolgens ga je direct aan de slag met waar je tegenaan loopt.

Locatie

De SPSS sparringsessie vindt plaats bij ons op kantoor in Amsterdam, Utrecht, Den Haag of online. Wat jou het beste uitkomt!

Kosten

Lees hier meer over over de tarieven van de SPSS begeleiding

 

 

Vragen over onze begeleiding of heb je nu hulp nodig?

Vul vrijblijvend in. Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt