al meer dan 7 jaar

de beste afstudeerbegeleiding!

5000+

afgestudeerde studenten!

97,8%

slagingspercentage!

SPSS hulp

SPSS… voor velen een struikelblok. Vaak ontbreekt het overzicht door gebrek aan goede uitleg vanuit de opleiding. Wij bieden SPSS hulp aan die voor jou begrijpelijk is, en afgestemd is op jouw wensen. Dankzij onze manier van werken zul je het programma snel door hebben!

Persoonlijke SPSS begeleiding

Onze persoonlijke SPSS begeleiding is er helemaal op gericht om jouw individuele vragen over Statistiek en SPSS te beantwoorden, en je uit de brand te helpen als je vastloopt. We doen dit in jouw tempo en passen de inhoud volledig aan aan jouw behoeften. Dit kan betekenen dat we de belangrijkste onderdelen van je SPSS opdracht uitleggen zodat je het wel begrijpt, of extra met je gaan oefenen om zo een hogere kans van slagen te creëren. Nadat je vervolgens zelf je opdrachten hebt gemaakt, bespreken we de resultaten en geven je bruikbare feedback totdat alles helemaal duidelijk voor je is.

 

 

Feedback op je SPSS data-analyse

Bezig met je data-analyse met SPSS en twijfel je of het klopt? Laat er dan een SPSS expert feedback op geven! Als we het goed plannen heb je binnen enkele uren feedback waar je mee aan de slag kan.

 

 

Vul vrijblijvend in. Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt