SPSS (Statistical Package for the Social Sciences) is het meest toegepaste statistische computerprogramma op het HBO en het WO. Het is de ‘praktische’ uitvoering van de statistiek, je kunt met dit programma dus statistische analyses uitvoeren. Niet iedereen begrijpt dit even goed of heeft hier goede uitleg van gekregen; het kan dan ook zijn dat je wel wat hulp kan gebruiken bij het onder de knie krijgen van SPSS. Het team van Afstudeerbegeleider kan je die hulp bieden, en dankzij onze manier van werken zul je het programma snel door hebben! Wij bieden SPSS hulp aan die voor jou begrijpelijk is, en afgestemd is op jouw wensen.

We hanteren twee vormen van begeleiding: onze SPSS Workshops en onze Individuele Begeleiding in SPSS. Beiden zijn erop gericht om je alle noodzakelijke kennis van SPSS bij te brengen en je naar een niveau te tillen waarop je zelfstandig met het programma analyses kunt uitvoeren!

We verzorgen 3 opeenvolgende SPSS Workshops van ieder 3 uur, die steeds een niveau dieper op het programma en de analyses in zullen gaan. De workshops vinden plaats als kleine klasjes met 4 tot 6 personen. Eerst zorgen we ervoor dat je vertrouwd raakt met SPSS en herhalen we de noodzakelijke dingen van statistiek. Vervolgens bekijken we de basistechnieken en meest gebruikte toetsen, en tenslotte zullen de meer geavanceerde technieken en assumpties behandeld worden.

Wil je liever een persoonlijke aanpak? Dan is onze Individuele Begeleiding er helemaal op gericht om jouw individuele vragen over Statistiek en SPSS te beantwoorden, en je uit de brand te helpen als je vastloopt. We doen dit in jouw tempo en passen de inhoud volledig aan aan jouw specifieke behoeften. Dit kan betekenen dat we de belangrijkste onderdelen van je SPSS opdracht uitleggen zodat je het wel begrijpt, of extra met je gaan oefenen om zo een hogere kans van slagen te creëren. Nadat je vervolgens zelf je opdrachten hebt gemaakt, bespreken we de resultaten en geven je bruikbare feedback totdat alles helemaal duidelijk voor je is.

Statistiekbegeleider.nl

We hebben ook een site speciaal voor begeleiding in statistiek, data-analyse en SPSS: Statistiekbegeleider.nl. Ook daar kun je terecht met al je vragen over deze onderwerpen.

Vul vrijblijvend in. Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt