al meer dan 7 jaar

de beste afstudeerbegeleiding!

5000+

afgestudeerde studenten!

97,8%

slagingspercentage!

Kom je er niet uit met statistiek?

Statistiek… het vak dat door veel studenten als een flink struikelblok wordt ervaren. Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer je moeite hebt met statistiek, dit eerder aan externe factoren ligt dan dat jij het écht niet kan. Statistiek is namelijk eerder een vaardigheid dan een talent, je moet de kneepjes van het vak alleen goed doorhebben.

De juiste statistiekbegeleiding en voldoende oefening zullen tot een positief resultaat leiden. We bieden begeleiding op maat, van persoonlijke begeleiding tot feedback op je opdracht. Zo wordt de gehele tentamenstof helemaal duidelijk. Je zult merken dat dat je vrijwel direct al een stuk beter begrijpt wat er in je college-sheets staat en wat er in de colleges wordt verteld.

 

 

Jaap (22 jaar)

“Ik kon een statistiek-handleiding van 800 bladzijdes downloaden en er lag nog een boek Research methods van 700 pagina’s in mijn boekenkast. Het zou mij uren en uren kosten om precies uit te zoeken wat ik moest weten en dat was alleen maar de theorie. Er werd mij geadviseerd om contact met Stijn op te nemen en zo had ik binnen twee dagen mijn data en onderzoeksmethode helemaal klaar. Snel, moeiteloos en no-nonsense!”

 

Vragen over onze begeleiding of heb je nu hulp nodig?

Vul vrijblijvend in. Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt