al meer dan 7 jaar

de beste afstudeerbegeleiding!

5000+

afgestudeerde studenten!

97,8%

slagingspercentage!

Wil je begeleiding in statistiek?

Statistiek wordt door veel studenten als een flink struikelblok ervaren. Is het jou ook wel eens overkomen dat je tijdens een statistiekcollege het overzicht na een halve les al kwijt bent, omdat het onbegrijpelijk saai wordt uitgelegd? Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer je moeite hebt met statistiek, dit eerder aan andere factoren ligt dan dat je het écht niet kan. Statistiek is namelijk eerder een vaardigheid dan een talent, je moet de kneepjes van het vak alleen goed doorhebben. De juiste statistiekbegeleiding en voldoende oefening zullen tot een positief resultaat leiden.

Tijdens onze statistiek-bijles leggen wij de stof uit aan de hand van relevante en levendige voorbeelden, zonder te veel poespas, zodat je de stof snel in de vingers krijgt en eindelijk het gevoel hebt dat je doorhebt waar je mee bezig bent. Wij zorgen er samen met jou voor dat jij de stof begrijpt en je vertrouwen is gegroeid, zodat je straks met een gerust hart je Statistiek tentamen kunt maken!

Wij bieden statistiekbegeleiding aan op elk niveau en stemmen de begeleiding af op het tempo van de student. De individuele begeleiding die wij bieden wordt dan ook helemaal afgestemd op jouw wensen en leerbehoeften. Wij leggen het zo uit dat jij het gaat begrijpen (en misschien dat je statistiek nog leuk gaat vinden ook!).

Statistiekbegeleider.nl

We hebben ook een site speciaal voor begeleiding in statistiek, data-analyse en SPSS: Statistiekbegeleider.nl. Ook daar kun je terecht met al je vragen over deze onderwerpen.

Vragen over onze begeleiding of heb je nu hulp nodig?

Vul vrijblijvend in. Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt