al meer dan 7 jaar

de beste afstudeerbegeleiding!

5000+

afgestudeerde studenten!

97,8%

slagingspercentage!

Behoefte aan Statistiekbegeleiding?

Statistiek wordt door veel studenten als een flink struikelblok ervaren. Is het jou ook wel eens overkomen dat je tijdens een statistiekcollege het overzicht na een halve les al kwijt bent omdat het onbegrijpelijk saai wordt uitgelegd? Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer je moeite hebt met statistiek, dit eerder aan andere factoren ligt dan dat je het écht niet kan. Statistiek is namelijk eerder een vaardigheid dan een talent, je moet de kneepjes van het vak alleen goed doorhebben. De juiste statistiekbegeleiding en voldoende oefening zullen tot een positief resultaat leiden.

Persoonlijke begeleiding op maat

Wij bieden statistiekbegeleiding aan op elk niveau en stemmen de begeleiding af op het tempo van de student. De individuele begeleiding die wij bieden wordt dan ook helemaal afgestemd op jouw wensen en leerbehoeften. Wij leggen het zo uit dat jij het gaat begrijpen (en misschien dat je statistiek nog leuk gaat vinden ook!).

Hoe kunnen wij jou verder helpen met je statistiek?

Wij bieden verschillende services aan; van feedback mogelijkheden tot persoonlijke statistiek begeleiding. Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of Lees hier meer over de fases in de scriptiebegeleiding of onze werkwijze.

 

 

Vragen over onze begeleiding of heb je nu hulp nodig?

Vul vrijblijvend in. Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt