Studiekeuze begeleiding

 

Opeens ben je (bijna) klaar met de middelbare school en vraag je je af: ‘Wat nu?!’ Zou studiekeuze begeleiding iets voor jou zijn?

 

Het kan zijn dat je nog helemaal geen idee hebt welke richting bij jou zou kunnen passen. Maar ook als je zowel de talen als de exacte vakken leuk vindt, waar moet je dan voor gaan? Wellicht vind je een vak fantastisch waar je niet zulke goeie cijfers voor haalt. Of je weet al wel dat het een bèta studie moet worden, maar welke dan precies en welke Hogeschool of Universiteit sluit het beste bij jouw manier van leren aan? Kortom, waar moet je heen met al je passies en talenten? Studiekeuze begeleiding kan je helpen om deze vragen te beantwoorden.

 

Voor nu is er nog geen reden tot stress. Waarschijnlijk ben je nog bezig met je middelbare school en heb je nog even de tijd. Maar ook als dat niet zo is: wij kunnen je helpen!

 

Wanneer je nog op de middelbare school zit is het lastig om je een voorstelling te maken van een vervolgopleiding. Laat staan dat je de vraag kunt beantwoorden of deze opleiding ook écht bij jou past. Om een goede keuze te kunnen maken is het belangrijk dat je jezelf kent, dat je erachter komt wat je echt graag wil en inzicht hebt in wat je kunt.

 

Met behulp van een stappenplan en methoden en technieken die bij jou passen helpen wij jou bij de beantwoording van deze vragen, zodat je vol vertrouwen de richting in durft te slaan die bij jou past.

 

Ben je benieuwd of dit iets voor jou zou kunnen zijn en of wij je kunnen helpen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Zo kom je erachter of je een klik met ons hebt en wij kunnen je meteen iets meer vertellen over onze aanpak.

 

 

Naast studiekeuze begeleiding houden wij ons ook bezig met loopbaanbegeleiding. Tevens richten wij ons op afstudeerbegeleiding en studiebegeleiding bij autisme.