Tijdens de losse consulten kunnen we op een efficiënte en oplossingsgerichte manier hulp bieden bij je scriptie.

We kunnen bijvoorbeeld je plan van aanpak doorspreken en samen met jou bekijken of je de goede lijn te pakken hebt. Zo niet, dan gaan we samen met jou op zoek naar de punten waarop verbetering mogelijk is.

Ook een optie is het doorspreken van de feedback van je begeleider. Wat wordt er nu precies bedoeld? Wat wil je begeleider van je zien? Dit is soms lastig te interpreteren of de feedback is zo abstract dat je geen idee hebt wat je ermee aan moet. Omdat wij ervaring hebben met zowel het geven als interpreteren van feedback, kunnen we je helpen om de feedback van je begeleider om te zetten in concrete verbeterpunten.

Ook bij de losse onderdelen van een scriptie kunnen we hulp bieden. Stel dat je er maar niet uitkomt welke modellen je op moet nemen in je theoretisch kader, of het lastig vindt om relevante aanbevelingen te geven; ook hierbij kunnen we je begeleiden!

Tijdens een los consult kunnen we je goed op weg helpen, maar je moet wel onthouden dat we in een paar uur misschien niet je hele probleem kunnen oplossen! Daarnaast is onze begeleiding erop gericht om jou in staat te stellen zelf de stof te begrijpen. We gaan je de stof dus zo goed mogelijk uitleggen en helpen je op weg, maar je kan het niet aan ons uitbesteden.

Tot slot is het prettige aan een los consult dat je na de afspraak eerst eens kijkt of je zelf verder kan. Mocht je later toch vastlopen, dan kan je gewoon terug voor vervolgconsult!

Klik hier om direct een los consult te boeken!