Training Methode

 

In de sectie Onderzoeksmethoden beschrijf en verantwoord je de methoden van onderzoek die jij in je scriptie gebruikt hebt. Het Onderzoeksmethoden gedeelte vormt een groot struikelblok voor veel studenten. Als je niet goed thuis bent bent in de verschillende mogelijkheden tot onderzoek, en de valkuilen die elke mogelijkheid heeft, kun je al snel vast komen te zitten met de opstartende, uitvoerende of analyserende fase van je onderzoek.

 

Een Training “Methode” bij Afstudeerbegeleider bestaat uit 3 delen:

 

  • Training:

Hierin doorlopen wij met jou één op één de belangrijkste functies van de sectie onderzoeksmethode. We zullen je leren de juiste methode te bepalen en uit te voeren. We leren je de materialen, technieken en meetinstrumenten die je gebruiken kan om bijvoorbeeld je hypothesen te testen of je deelvragen te beantwoorden. Verder komt aanbod de werving en selectie van respondenten of proefpersonen. Er wordt ingegaan op de haalbaarheid, validiteit en betrouwbaarheid van een onderzoek. Daarnaast wordt er van sommige studenten verwacht dat zij een operationaliseringstabel in hun Onderzoeksmethoden gedeelte opnemen. Dit kan ook zo nodig ook behandeld worden.

  • Discussie:

Na de training zul je thuis zelf aan de slag gaan met de stof. Tijdens het toepassen van de training zul je bij de methode sectie toch nog voor de nodige vragen komen te staan. Hiervoor is het 2e contactmoment. Tijdens de discussie kun je de training weerleggen en jouw werk tot dusver bespreken. De begeleider zal ingaan op jouw vragen en commentaar geven op je verwerking van methoden.

  • Schriftelijke feedback

Wanneer je bijna klaar bent met je onderzoekmethoden kun je deze nog een laatste maal naar ons opsturen. Jouw begeleider zal deze dan voorzien van schriftelijke feedback. In de tekst zullen comments worden geplaatst die je nog kunt verwerken voor de deadline.

 

* De drie onderdelen zijn flexibel in te delen met onze begeleiders. Wij geven geen restricties aan het tijdsbestek waarin deze elkaar zullen opvolgen. Wel is het zo dat, om de training effectief te laten zijn, wij uitgaan van maximaal 3 weken verloop.

* Elk contactmoment is een consult. Je betaalt €45,- per consult.

* Een training kan ook los gevolgd worden, zonder discussie en feedback.

Kostenplaats prijs €45,- per consult

  • Methode
  • Consulten volgens vaste stof

 

 

 

Enthousiast geworden? Vul dan hier vrijblijvend ons contactformulier in! Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.