Training  Inleiding schijven

 

De inleiding van je scriptie is het eerste wat je lezers te zien krijgen. Het schetst de context van je scriptie, en geeft een afbakening van je onderzoek. Tegelijkertijd is het de manier om dé lezer te enthousiasmeren over dat wat jij gaat onderzoeken. Erg belangrijk dus, dat een inleiding goed is geschreven en goed wordt begrepen door de student zelf. Een slechte of onduidelijke inleiding geeft eigenlijk aan dat een student niet weet wat hij aan het doen is, en staat garant voor een slechte scriptie. Nu is er wel een recept voor het schrijven van een goede inleiding. In onze training – Inleiding schrijven zullen wij je uitleggen hoe dit “trechteren” van informatie in zijn werk gaat en je behoeden voor de bekende valkuilen die tijdens dit proces naar voren komen.

 

Een Training “Inleiding schrijven” bij Afstudeerbegeleider bestaat uit 3 contactmomenten:

  • Training:

Hierin doorlopen we met jou één op één de opbouw en logica van een inleiding. Aan bod zullen o.a. komen de inleiding, aanleiding, probleemstelling, managementdoelstelling en hoofdvraag. Tevens zal het verband met het theoretisch kader en de interne/externe analyse worden gemaakt.

  • Discussie:

Na de training zul je thuis zelf aan de slag gaan met de stof. Tijdens het toepassen van de training zul je bij het schrijven van je inleiding toch nog voor de nodige vragen komen te staan. Hiervoor is het 2e contactmoment. Tijdens de discussie kun je de training weerleggen en jouw werk tot dusver bespreken. De begeleider zal ingaan op jouw vragen en commentaar geven op je inleiding.

  • Schriftelijke feedback

Wanneer je bijna klaar bent met je inleiding kun je deze nog een laatste maal naar ons opsturen. Jouw begeleider zal deze dan voorzien van schriftelijke feedback. In de tekst zullen comments worden geplaatst die je nog kunt verwerken voor de deadline.

* De drie onderdelen zijn flexibel in te delen met onze begeleiders. Wij geven geen restricties aan het tijdsbestek waarin deze elkaar zullen opvolgen. Wel is het zo dat, om de training effectief te laten zijn, wij uitgaan van maximaal 3 weken verloop.

* Elk contactmoment is een consult. Je betaalt €60,- per consult.

* Een training kan ook los gevolgd worden, zonder discussie en feedback.

kostenplaatje prijs: €60,- per consult

  • Inleiding – aanleiding – probleemstelling –
  • Consulten volgens vaste stof

Voor de kosten van de trainingen kijk je hier

 

 

Enthousiast geworden? Vul dan hier vrijblijvend ons contactformulier in! Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.