Vacature Statistiek en SPSS-begeleider (per direct)

Over ons

Afstudeerbegeleider bestaat al bijna 10 jaar en is opgericht door Stijn Loeber die nog steeds nauw betrokken is bij de organisatie voornamelijk als opleider van nieuwe begeleiders. De visie van toen is nog steeds merkbaar namelijk het bieden van hoogwaardige begeleiding aan studenten op een informele en ontspannen manier.

Het team van Afstudeerbegeleider bestaat uit  jonge en enthousiaste mensen. De jeugdige identiteit van ons team maakt dat we toegankelijk en makkelijk aanspreekbaar zijn voor de studenten die we begeleiden. Daarnaast geeft onze kennis en bekwaamheid studenten het gevoel dat ze goed en snel geholpen zullen worden. We werken in een ontspannen en informele sfeer, waar begrip en ruimte is voor elke student, probleem of vraag.

Het laagdrempelige karakter gecombineerd met een hoog niveau van kennis is kenmerkend voor Afstudeerbegeleider. We streven ernaar een omgeving te creëren waarin de student al zijn of haar vragen durft te stellen en kan stellen, waar vaak binnen hun opleiding geen ruimte voor is.

Statistiek en SPSS-begeleider

Wat houdt het werk in?

Als begeleider geef je bijles en begeleid je studenten die bezig zijn met hun scriptie of die aan het leren zijn voor hun tentamen. Daarbij ondersteun je vakinhoudelijk, maar heb je ook oog voor het proces. Daarom zal je zowel vakinhoudelijk als op het gebied van coaching en begeleiding sterk moeten zijn. Wij leiden je hiervoor op voor zover nodig en ervaren collega’s zijn ten alle tijden beschikbaar om je te helpen als je er niet uit komt. We bieden je alle ruimte om afspraken met studenten te maken in de tijd dat jij beschikbaar bent. De begeleiding die je geeft vindt voornamelijk plaats op onze locatie in Amsterdam, maar wij bieden ook begeleiding in Utrecht of Den Haag.

 Wat bieden wij jou?

·       Leuk werk met studenten

·       De kans om jezelf te ontwikkelen tot Statistiek/SPSS en scriptie expert

·       Een fantastisch team

·       Zelfgekozen werktijden

·       Een aantrekkelijk uurloon

Deze functie vereist van jou:

·      Een kei in kwantitatieve data-analyse (Of wil je hier graag meer over leren?)

·      Kan je overweg met SPSS en/of R

·      Betrokken en sociaal

·      Minimaal 8 uur per week beschikbaar (Onze vaste werktijden zijn ma t/m van vrij 09:00 tot 18:00, maar we kunnen op aanvraag ook in de avonden of weekenden werken)

·      Je bent bij voorkeur woonachtig in of rond Amsterdam

Zijn dit jouw kwaliteiten en lijkt jou het leuk om bij ons te werken?

Stuur dan snel je cv en een korte motivatie naar info@afstudeerbegeleider.nl met als onderwerp Sollicitatie Statistiek en SPSSbegeleider, ter attentie van Peter Faasse!