al meer dan 7 jaar

de beste afstudeerbegeleiding!

5000+

afgestudeerde studenten!

97,8%

slagingspercentage!

Ik krijg vage feedback van mijn begeleider!

Je bent begonnen met je scriptie en loopt tegen een probleem aan… Misschien weet je niet goed welke volgorde je moet aanhouden in je plan van aanpak, of twijfel je of je werk volledig is. Je bent begonnen met het schrijven van je scriptie, maar loopt op de een of andere manier vast. Natuurlijk zou je scriptiebegeleider, de naam zegt het al, je op een goede manier moeten begeleiden zodat jij verder kunt met je scriptie. Toch kan het zijn dat je van je begeleider niet de hulp krijgt die je nodig hebt. Hoe los je dit op?

Waarom kan je niks met die feedback..

Wanneer je begeleider in plaats van duidelijke feedback, slechts met vage opmerkingen komt, kan dit jouw schrijfproces behoorlijk bemoeilijken of vertragen. Helaas komt het vaak voor dat begeleiders tekort schieten. Niet alleen is hun feedback vaak onbegrijpelijk voor studenten, begeleiders hebben ook vaak te weinig tijd om hun commentaar helder uit te leggen. Dit heeft tot gevolg dat veel studenten in het duister tasten over hoe ze verder moeten met hun scriptie. Soms voeren ze daarom veranderingen door die niet nodig zijn of de scriptie zwakker maken, in plaats van sterker.

Hoe wij jou kunnen helpen..

Afstudeerbegeleider heeft veel ervaring met het interpreteren van feedback van begeleiders. Wij kunnen de feedback die je hebt ontvangen van je begeleider op zo’n manier uitleggen, zodat jij er wat mee kan. De feedback van je begeleider vullen wij aan met onze eigen feedback, zodat jij een duidelijk beeld krijgt van wat er verbeterd kan worden en welke je stappen je moet zetten om dit voor elkaar te krijgen. Met onze hulp kan je binnen no-time weer aan de slag met je scriptie en ga je vooruit!

 

 

Vragen over onze begeleiding of heb je nu hulp nodig?

Vul vrijblijvend in. Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt