al meer dan 7 jaar

de beste afstudeerbegeleiding!

5000+

afgestudeerde studenten!

97,8%

slagingspercentage!

Ik loop vast met het schrijven van mijn theoretisch kader!

Ben je begonnen met je theoretisch kader, maar twijfel je of je de juiste informatie hebt verzameld? Of heb je wel bruikbare informatie, maar weet je niet hoe je verschillende bronnen met elkaar in verband moet brengen? Misschien vind je het wel moeilijk om Engelstalige, academische artikelen te interpreteren en te gebruiken? Het kan ook zijn dat je nog niet begonnen bent met het schrijven van je theoretisch kader, maar dat je er ontzettend tegenop ziet om een start te maken omdat je niet precies weet wat er van je verwacht wordt. Wat je probleem ook is, Afstudeerbegeleider kan je helpen om het schrijven van je theoretisch kader een stuk eenvoudiger te maken.

Waarom loop je vast met je theoretisch kader?

Om te beginnen is het voor jou misschien niet eens duidelijk waarom je een theoretisch kader moet schrijven. Je hebt vele artikelen en boeken bij elkaar verzameld die interessant zijn voor je onderwerp, maar nu je ze hebt samengevat in je theoretisch kader is het toch niet wat het moet zijn. Het schrijven van een theoretisch kader is iets anders dan een samenvatting geven van de beschikbare literatuur. Als je niet goed weet wat het verschil is, is de kans dat je op enig moment vastloopt groot.

Wat kan je eraan doen?

Zit je naar een berg uitgeprinte artikelen en boeken te kijken die je steeds vluchtig doorleest maar weet je eigenlijk niet hoe je een theoretisch kader moet schrijven? Wij leren je hoe het werkt en samen met jou brengen we orde in de chaos zodat jij weet waar je moet beginnen.

Hoe wij jou kunnen helpen?

Elke student heeft zijn eigen hulpvraag en loopt tegen andere zaken aan. Daarom willen wij graag in een vrijblijvend gesprek kijken hoe wij jou kunnen helpen. Je vertelt waar je mee zit en op basis daarvan kunnen we je aanraden om één van onze workshops te volgen of met één van onze experts je onderzoek eens goed door te spreken. Check voor meer info persoonlijke begeleiding! Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of Lees hier meer over de fases in de scriptiebegeleiding of onze werkwijze.

 

Vragen over onze begeleiding of heb je nu hulp nodig?

Vul vrijblijvend in. Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt