al meer dan 7 jaar

de beste afstudeerbegeleiding!

5000+

afgestudeerde studenten!

97,8%

slagingspercentage!

Modellen

Als je wilt afstuderen, wordt er vaak van je opleiding verwacht dat je een scriptie schrijft waarin verschillende methodes en modellen verwerkt zijn. Dat klinkt misschien allemaal logisch, maar het komt veel voor dat studenten hierin de weg kwijt raken.

Er zijn veel verschillende modellen die je kunt gebruiken voor de interne- of externe analyse in je scriptie. De meest voorkomende modellen zijn onder andere het 4P Model of de Marketingmix, het 7S Model van McKinsey, het Abell Model, het Business Model Canvas, de Balanced Scorecard, de BCG Matrix, de DESTEP, de SERVQUAL, het 5 Krachten Model van Porter, de Product Life Cycle en het Greiner Model. Elk model vervult een andere functie, en voor je onderzoek kun je dan ook niet willekeurig modellen gebruiken.

Hoe wij je kunnen helpen

Ben je bezig modellen te begrijpen, toe te passen en te verwerken in je scriptie? Waarschijnlijk sta je aan het begin van het schrijfproces van je scriptie, een cruciale fase. Modellen kunnen verhelderende hulpmiddelen zijn, maar als je ze niet goed begrijpt en dus verkeerd toepast, kunnen ze het schrijven van je scriptie bemoeilijken. Als je aan het begin van het schrijfproces geen goede structuur hebt, kun je daar de rest van de tijd last van hebben. Afstudeerbegeleider kan je daarbij helpen. We hebben veel ervaring met het toepassen en interpreteren van verschillende modellen.

Wij helpen je ook met andere onderdelen van je scriptie! Heb je al een deel van je scriptie geschreven en wil je graag feedback? Check dan onze feedback mogelijkheden! Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of Lees hier meer over de fases in de scriptiebegeleiding of onze werkwijze.

 

 

Vul vrijblijvend in. Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt