Zit je helemaal vast met je SPSS,? Onze ervaren SPSS begeleiders helpen je verder kijk op spss begeleiding

Als je wilt afstuderen, verwacht je opleiding vaak dat je een scriptie schrijft waarin verschillende methodes en modellen verwerkt zijn. Dat klinkt misschien allemaal logisch, maar het komt veel voor dat studenten hierin de weg kwijt raken.

Er zijn veel verschillende modellen die je kunt gebruiken voor de interne- of externe analyse in je scriptie. De meest voorkomende modellen zijn onder andere het 4P Model of de Marketingmix, het 7S Model van McKinsey, het Abell Model, het Business Model Canvas, de Balanced Scorecard, de BCG Matrix, de DESTEP, de SERVQUAL, het 5 Krachten Model van Porter, de Product Life Cycle en het Greiner Model. Elk model vervult een andere functie, en voor je onderzoek kun je dan ook niet willekeurig modellen gebruiken.

Hoe wij je kunnen helpen

Ben je bezig modellen te begrijpen, toe te passen en te verwerken in je scriptie? Waarschijnlijk sta je aan het begin van het schrijfproces van je scriptie, een cruciale fase. Modellen kunnen verhelderende hulpmiddelen zijn, maar als je ze niet goed begrijpt en dus verkeerd toepast, kunnen ze het schrijven van je scriptie bemoeilijken. Als je aan het begin van het schrijfproces geen goede structuur hebt, kun je daar de rest van de tijd last van hebben. Afstudeerbegeleider kan je daarbij helpen. We hebben veel ervaring met het toepassen en interpreteren van verschillende modellen. Kom een keer langs bij ons op kantoor om vrijblijvend en gratis kennis te maken. Je vertelt in het kort waar je mee bezig bent en waar je tegen aanloopt. Op basis daarvan kunnen we je aanraden om één van onze workshops te volgen of met één van onze experts je onderzoek eens goed door te spreken.

Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op.

Vul vrijblijvend in. Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt