al meer dan 7 jaar

de beste afstudeerbegeleiding!

5000+

afgestudeerde studenten!

97,8%

slagingspercentage!

Wat als je hypothese niet uitkomt?

Voorbeeld alternatieve hypothese

Wanneer de hypothesen niet uitkomen zou de gametaak mogelijk niet bekrachtigend genoeg werken voor zowel kinderen met ADHD als kinderen zonder ADHD, maar worden deze kinderen meer gemotiveerd met betrekking tot het voldoen aan de werkgeheugentaak door middel van geld als beloning.

Zijn er alternatieve verklaringen mogelijk?

Voorbeeld alternatieve verklaring

Wanneer de gametaak niet meer bekrachtigend werkt voor kinderen met ADHD ten opzichte van de overige condities, zou het mogelijk kunnen zijn dat de gametaak meer als een afleider dient voor deze kinderen dan als een stimulans. De aanwezige geluiden en animaties van de gametaak zijn dan niet relevant aan de taak en zorgen eerder voor afleiding waardoor kinderen met ADHD het doel van de taak uit het oog verliezen.

Check ook werk- en taakplanning voor voorbeelden van planningen.

Hoe kunnen wij jou verder helpen met alternatieve verklaringen?

Kom je er niet uit aan de hand van de voorbeelden? Trek dan aan de bel! Want wanneer je geen goede structuur hebt, zal je hier de rest van het traject last van hebben. Wij helpen dit voorkomen! Lees meer over persoonlijke begeleiding. Heb je al een deel van je scriptie geschreven en wil je graag feedback? Check dan onze feedback mogelijkheden! Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of Lees hier meer over de fases in de scriptiebegeleiding of onze werkwijze.

 

 

Vragen over onze begeleiding of heb je nu hulp nodig?

Vul vrijblijvend in. Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt