al meer dan 7 jaar

de beste afstudeerbegeleiding!

5000+

afgestudeerde studenten!

97,8%

slagingspercentage!

Inschrijfformulier

Leuk dat je bij ons in begeleiding komt. We gaan er voor zorgen dat jij snel je opdracht, tentamen of scriptie haalt! Let op! Zonder dit formulier kunnen we je niet begeleiden. Alvast bedankt.
 • Door het evaluatieformulier kunnen wij de kwaliteit van de begeleiding monitoren en verbeteren. Indien er reden voor is, is het mogelijk dat we contact met je opnemen aan de hand van het evaluatieformulier.
 • HOEFT ALLEEN in het geval dat de kosten op naam van een bedrijf mogen. Graag hier de gegevens invullen. Graag alleen adresgegevens invullen, bijv: Company BV Streetname 123 Postal code 1234AB Kostenplaats 12345 Name budget holder
 • Moet de factuur naar een ander e-mail adres gestuurd worden? Bijvoorbeeld je ouders of juist je werkgever. Vul dan hier het e-mail adres in.
 • Zijn er andere bijzonderheden met de factuur? Geen dit dan hier aan. Anders mag je dit veld leeg laten.
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, bmp.
  Ondersteunde afbeeldingtypes: .jpg .gif .png .bmp
 • Let op! Indien de begeleider geen voorbereidingstijd heeft zal de begeleider zich eerst samen met jou oriënteren op je scriptie. Het is dan niet mogelijk om meteen inhoudelijk op je vragen in te gaan. We zijn helaas genoodzaakt op deze voorbereiding wel te factureren, gezien het tijdsintensief is. We hopen dat je dit begrijpt.
  Kopieer deze in je browser als link niet werkt: http://www.afstudeerbegeleider.nl/algemene-voorwaarden