De scriptiebegeleider waar je wél op kan rekenen

Wij staan voor je klaar wanneer jij dat nodig hebt, luisteren naar je en nemen jouw vragen serieus
(naast dat we die natuurlijk ook gaan beantwoorden)

Professionele scriptiebegeleiding is de aanvullende ondersteuning die je naast de begeleiding vanuit je opleiding inschakelt tijdens het schrijven van je scriptie. Wij hebben geen (directe) relatie met jouw opleiding en zijn gespecialiseerd in het begeleiden van studenten die moeite hebben met het afronden van hun scriptie. Waar de scriptiebegeleiding vanuit je opleiding vooral gericht is op het beoordelen van je scriptie, focussen wij ons op wat jij nodig hebt om je scriptie te schrijven.

Onze ondersteuning moet daarom aanvullende begeleiding zijn en niet ter vervanging van de begeleiding die je vanuit je opleiding krijgt. De scriptiebegeleider die je vanuit je opleiding krijgt geeft over het algemeen ook je cijfer. Hij of zij kan bij het geven van het cijfer beïnvloed worden door bijvoorbeeld de vragen die je hebt gesteld of hoeveel tijd je van deze persoon hebt gebruikt. Onze scriptiebegeleiders hebben daar niks mee te maken daarom maakt het niet uit wat voor vragen je stelt of hoeveel tijd je van de begeleider nodig hebt om weer vooruit te kunnen met je scriptie.

Wij zijn er voor jou en ondersteunen je waar je moeite mee hebt. Sterker nog jij huurt ons in dus we werken voor jou en zijn er voor jouw belang! We gaan dus een samenwerking aan met als doel dat jij je scriptie tot een goed einde gaat brengen. Dat is dus een totaal andere insteek van professionele scriptiebegeleiding!

Wil jij meer weten over de scriptiebegeleiding van Afstudeerbegeleider en wat we voor jou kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in! 

Wil je jouw scriptie nog een laatste keer laten checken op taalfouten en plagiaat? Maak dan gebruik van Scribbr, dé partner van Afstudeerbegeleider voor het nakijken van scripties. Scribbr biedt professionele nakijkservices aan die ervoor zorgen dat jouw scriptie foutloos en plagiaatvrij wordt ingeleverd. Zo ben je verzekerd van een mooi eindresultaat!

De scriptiebegeleiding die studenten krijgen vanuit de opleiding blijkt vaak niet te voldoen aan wat jij als student nodig hebt of om je scriptie tot een goed einde te brengen. Dit heeft meerdere oorzaken maar de meest voorkomende oorzaak is toch dat veel scriptiebegeleiders gewoonweg niet in staat zijn om scriptiebegeleiding te geven. We zien vaak dat studenten feedback krijgen op hun scriptie waar je zowat met een vertaler overheen moet om te kunnen begrijpen wat ze bedoelen. Vaak hebben ze bovendien te weinig tijd voor een student of laten ze je weken wachten op de feedback die jij nodig hebt om verder te kunnen met je scriptie.

Daarnaast blijkt vaak ook dat studenten nog niet alle vaardigheden die je nodig hebt om een scriptie te schrijven zich eigen hebben gemaakt tijdens de opleiding. Het goed structureren van een tekst, het opstellen van onderzoeksmethodes of het analyseren van data met SPSS zijn vaak nog niet op het niveau om zelfstandig een scriptie goed in elkaar te zetten. De scriptiebegeleiding vanuit de opleiding gaat er echter wel vanuit dat je dat kan en zullen dus niet de tijd en moeite nemen om je daarin helpen. Onze scriptiebegeleiding richt zich juist op het jou in staat stellen een scriptie te schrijven en dan maakt het niet uit wat jij nog moet leren!

Wil jij meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in!

Onze scriptiebegeleiding hangt af van waar jij tegenaan loopt met je scriptie! Het maakt ons niet uit of je alleen een aantal specifieke vragen hebt over bijvoorbeeld het opstellen van je plan van aanpak van je scriptie of dat je met ons wilt sparren over je hoofd- en deelvragen.

Als het nodig is om tijdens de scriptiebegeleiding dieper in te gaan op bepaalde onderdelen van de scriptie of de inhoud daarvan doen we dat! Soms zitten studenten zo vast met hun scriptie dat we eerst een wat meer coachende rol aannemen en later ons op de scriptie richten. Ook is het mogelijk dat wij je helpen bij het opstellen van je onderzoeksmethode of je analyse plan. Veel studenten maken ook gebruik van onze SPSS begeleiding wanneer ze toekomen aan het analyseren van hun data.

Sta je nog aan het begin van je scriptie? Dan gaan we tijdens de scriptiebegeleiding aan de slag met je plan van aanpak en kijken we naar de opbouw van je scriptie. Ook als je daar wat verder mee bent kunnen we je daarbij ondersteunen. We kunnen je natuurlijk feedback geven als je daar behoefte aan hebt maar we kunnen ook samen met je naar de feedback van de scriptiebegeleider vanuit je opleiding kijken mocht je daar niet uitkomen.

Tijdens de scriptiebegeleiding van Afstudeerbegeleider is jouw afstuderen natuurlijk het belangrijkste doel en daarom houden we de eisen die je opleiding stelt samen met jou goed in de gaten. We bespreken daarom ook het beoordelingsformulier of je reader waarin de informatie staat waar jouw scriptie aan moet voldoen om daar een voldoende voor te krijgen!

Wil jij meer weten over hoe de scriptiebegeleiding van Afstudeerbegeleider in zijn werk gaat? Vul dan het contactformulier in!

Door onze scriptiebegeleiding weet jij beter wat je aan het doen bent en wordt de tijd dat jij aan je scriptie werkt een stuk effectiever besteed. Je gelooft het misschien niet maar door onze scriptiebegeleiding in te schakelen zou het zomaar eens kunnen gebeuren dat je het leuk gaat vinden om aan je scriptie te werken!

Daarnaast ben je door onze scriptiebegeleiding beter in staat om bijvoorbeeld met je begeleider van je opleiding te communiceren omdat jij weet welke informatie jij van hem/haar nodig hebt. Soms heb je maar een beperkt aantal afspraken met de scriptiebegeleider vanuit je opleiding of moet je lang wachten voor deze reageert, door met ons te werken haal je alles uit de vaak beperkte contactmomenten.

Tijdens scriptiebegeleiding van Afstudeerbegeleider staat jouw ontwikkeling centraal en focussen we ons op om jouw in staat stellen je scriptie te halen. Het gaat dus om jou en dat jij sneller je scriptie tot een goed einde kan brengen!

Afhankelijk van de fase van je scriptieproces en jouw hulpbehoefte kan je bij elk consult kiezen of je een regulier één-op-één consult wilt, waarbij je al je vragen kan stellen en kan sparren met je begeleider, of een feedbackconsult, waarbij je je stuk opstuurt naar je begeleider en je deze maximaal 24 uur later voorziet van extensieve feedback en suggesties voor verbeteringen.

Wil jij meer weten wat de voordelen zijn van de scriptiebegeleiding van Afstudeerbegeleider? Vul dan het contactformulier in!

Vind hieronder begeleiding per scriptieonderdeel

Onze methode in één minuut

Sanne (student) over onze scriptiebegeleiding

De weg naar afstuderen weer vinden

De weg kwijt in je scriptie? Had jouw begeleider of opdrachtgever net zo goed Chinees kunnen praten? Geen nood, wij helpen je om de controle terug te krijgen!

Nodige bevestiging in je keuzes

Het schrijven van je scriptie betekent veel keuzes en fouten maken. Wij kijken met je mee en bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een naderende scriptiedeadline zorgt voor stress. We stellen samen een realistische planning op zodat jij die deadline gaat halen!

Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap en je hebt je gratis kennismaking geregeld 🙂

Waarom Afstudeerbegeleider?

zijn je voorgegaan
0 studenten
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding