De scriptiebegeleider waar je wél op kan rekenen

Wij staan voor je klaar wanneer jij dat nodig hebt, luisteren naar je en nemen jouw vragen serieus
(naast dat we die natuurlijk ook gaan beantwoorden)

Scriptiebegeleiding  aan het zoeken? Wij zitten voor je klaar om met je aan de slag te gaan met je scriptie waar je ook tegenaan loopt. Schroom dus niet om eens kennis te komen maken!

In de inleiding schets je de context van je scriptie waardoor de lezer begrijpt waarom je later tot een bepaalde probleemstelling komt. Het is belangrijk dat je in je inleiding goed “trechter” naar waar jij de focus op gaat leggen in je scriptie. Het is in de inleiding belangrijk dat het duidelijk wordt waar je scriptie over zal gaan en in welke context deze plaatsvindt.

Wij bespreken samen met jou de de context van je scriptie en helpen je daar een logisch en goed onderbouwd verhaal van te maken. We leggen je een aantal aspecten uit die je kan inzetten om tot een goede inleiding van je scriptie te komen. Als je feedback hebt gekregen van je begeleider, zullen we dit samen doornemen en bespreken zodat je de feedback kan verwerken in de inleiding van je scriptie.

Wij stellen je kritische vragen en gaan met je in discussie zodat je een dieper inzicht krijgt in de context van je scriptie. Dit helpt je om je inleiding zo in je scriptie te verwerken dat de context duidelijk wordt en je inleiding goed aansluit op de rest van je scriptie.

Om nog een duidelijker beeld te krijgen van wat de inleiding in je scriptie precies is, kijk dan hier. Wil jij weten hoe de begeleiding in zijn werk gaat met jouw inleiding? Vul dan het contactformulier in!

Loopt je inleiding voor je gevoel niet lekker? Krijg je niet op papier wat je in je hoofd hebt? Of weet je niet goed hoe een inleiding in elkaar moet zitten? Dit zijn voorbeelden waarmee onze scriptiebegeleiders je zeker mee kunnen helpen! Ook wanneer je feedback hebt gekregen van je begeleider en je niet goed weet wat je daarmee moet, zullen wij je feedback vertalen in bruikbare tips.

Wil jij weten of dit voor jou het juiste moment is om je te laten begeleiden voor de inleiding van je scriptie? Vul dan het contactformulier in en we nemen contact met je op!

De ervaring leert ons dat studenten die met ons aan de slag gaan met hun inleiding meer vertrouwen hebben in de kwaliteit van hun scriptie en in het gehele schrijfproces. We leren je niet alleen een goede inleiding te schrijven, maar geven tips die je in het schrijven van andere onderdelen van de scriptie ook kunt toepassen.

Door de inleiding goed neer te zetten wordt het voor de lezer duidelijk waar de scriptie over gaat. Onze scriptiebegeleiding zorgt ervoor dat de kern van je scriptie goed duidelijk is voor jou. Als jij de kern van je scriptie helder voor ogen hebt, wordt het makkelijker om de inleiding te verwoorden en de focus te behouden. Hierdoor kan jij beter schakelen met je begeleider waardoor je sneller door het proces heen loopt en vaak maanden eerder bent afgestudeerd.

Eerder afstuderen betekent ook dat je eerder met je baan kan gaan beginnen, dus de begeleiding verdient zichzelf terug! Daarnaast hebben studenten die gebruik maken van scriptiebegeleiding vaker een hoger cijfer voor hun scriptie. Hoe hoger je cijfer, hoe sterker de uitgangspositie die je hebt als je gaat solliciteren.

Wil jij weten wat onze begeleiding op gaat leveren voor jouw inleiding? Vul dan het contactformulier in!

De scriptiebegeleiding wordt gegeven door één van onze professionele begeleiders. Onze begeleiders hebben jarenlange ervaring met het helpen van studenten bij hun scriptie struggles.

Je wordt gekoppeld aan één van onze begeleiders die gespecialiseerd is op de problemen waar jij mee kampt. Tijdens het begeleidingstraject houd je dezelfde scriptiebegeleider. Op deze manier weet de scriptiebegeleider op den duur alles af van jouw scriptie zodat je optimaal geholpen kan worden. Mocht je op een bepaald moment andere specialistische kennis nodig hebben dan is er altijd een andere begeleider die je daarbij kan helpen.

Wil jij weten wie jou begeleiding kan gaan geven voor je probleemanalyse? Vul dan het contactformulier in! Of kijk eens wie er in ons team zit!

De scriptiebegeleider past zich aan aan jouw situatie en gaat samen met jou op een proactieve manier aan de slag met jouw inleiding en het verdere verloop van je scriptie. De scriptiebegeleider neemt de tijd die jij nodig hebt en is getraind om te achterhalen waardoor je vastloopt en daar met je mee aan de slag te gaan tijdens de begeleiding.

Geen vraag is te gek en domme vragen bestaan niet. Het gaat om jouw vooruitgang en het realiseren van jouw doel: namelijk het zo snel mogelijk halen van je scriptie! Tijdens de scriptiebegeleiding krijg je concrete handvatten waar je mee aan de slag kan als je na de begeleiding in je eigen tijd aan je scriptie gaat werken.

Wil jij weten wat je kan verwachten van je scriptiebegeleider en hoe deze jou gaat helpen met je probleemanalyse? Vul dan het contactformulier in of stuur een appje! Of kijk eens wie er in ons team zit!

Onze begeleiding is persoonlijk, informeel en professioneel. Wij gaan samen met je zitten in een relaxte setting. We stellen je de juiste vragen en gaan met je in discussie zodat jij precies weet waar je scriptie over gaat. Als je begeleider (of iemand anders) je kritische vragen stelt dan zul jij precies weten wat je daarop moet antwoorden. Wij garanderen dus dat je eigen baas wordt over je scriptie!

De meerwaarde van onze begeleiding zit hem in de persoonlijke en vriendelijke begeleiding die je van ons krijgt. Daarnaast bespaar je uiteraard tijd, geld en stress als je voor onze begeleiding kiest.

Wij van Afstudeerbegeleider zijn begaan met je en willen je oprecht helpen met het behalen van je scriptie. Wij snappen je struggles omdat wij allen zelf ook scripties hebben moeten schrijven in het verleden.

Plan dus vooral een kennismakingsgesprek in met een van onze scriptiebegeleiders en ervaar zelf hoe het is om door ons geholpen te worden!

Onze methode in één minuut

Sanne (student) over onze scriptiebegeleiding

De weg naar afstuderen weer vinden

De weg kwijt in je scriptie? Had jouw begeleider of opdrachtgever net zo goed Chinees kunnen praten? Geen nood, wij helpen je om de controle terug te krijgen!

Nodige bevestiging in je keuzes

Het schrijven van je scriptie betekent veel keuzes en fouten maken. Wij kijken met je mee en bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een naderende scriptiedeadline zorgt voor stress. We stellen samen een realistische planning op zodat jij die deadline gaat halen!

Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap en je hebt je gratis kennismaking geregeld 🙂

Waarom Afstudeerbegeleider?

zijn je voorgegaan
0 studenten
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding