De scriptiebegeleider waar je níét op hoeft te wachten

Wij staan voor je klaar wanneer jij dat nodig hebt, luisteren naar je en nemen jouw vragen serieus (naast dat we die natuurlijk ook gaan beantwoorden)

Al klaar met je scriptie voordat hij af is? De individuele scriptiebegeleiding van Afstudeerbegeleider zorgt ervoor dat jij snel en succesvol je scriptie afrondt!

Middels onze individuele scriptiebegeleiding krijg jij één op één ondersteuning bij het schrijven van jouw scriptie. De individuele scriptiebegeleiding wordt persoonlijk afgestemd op jouw tempo. Gedurende de begeleiding gaan we aan de slag met zaken waar jij persoonlijk tegenaan loopt of die je lastig vindt. Je kan tijdens de begeleiding alle vragen aan ons stellen die je maar wilt!

Niet zozeer de behoefte om persoonlijk begeleidt te worden? Lees hier dan wat meer over onze scriptie nakijk service!

Gedurende individuele scriptiebegeleiding ga je met een professionele scriptiebegeleider zitten en nemen jullie samen door waar je allemaal tegenaan loopt. Je gaat met zaken aan de slag zoals:

  • Hoe formuleer je duidelijker en relevante hoofd- en deelvragen?
  • Hoe breng je een strakke structuur in je scriptie aan?
  • Beschik je over voldoende literatuur?
  • Hoe verwerk je een enquête of experimentele data in SPSS?
  • Hoe voer je een analyse uit? En wat mag je daaruit concluderen?
  • Hoe kan ik de feedback van mijn studiebegeleider op de juiste manier verwerken?

Jouw persoonlijke scriptiebegeleider denkt proactief met je mee zodat jij gegarandeerd verder komt! We zijn er voor jou en zullen er daarom alles aan doen om je in staat te stellen je scriptie succesvol te behalen.

Meer weten? Check dan

Weet jij even niet meer hoe je verder moet met je scriptie? Vertel ons waar je tegenaan loopt via dit formulier en dan gaan we samen kijken wat wij daaraan kunnen doen.

De individuele begeleiding is erop gericht om jou succesvol door het scriptieproces heen te loodsen. Daarom wordt er aan het begin van de begeleiding altijd even samen met jou besproken wat jij van de scriptiebegeleiding verwacht. Daarnaast wordt er een duidelijk plan van aanpak besproken en opgesteld met een mooi cijfer voor jouw scriptie als einddoel!

Per afspraak wordt met je besproken waar je mee aan de slag zal gaan. Dit wordt gedaan op basis van de vragen die jij op dat moment hebt, en de problemen waar jij op dat moment mee kampt.

De individuele scriptiebegeleiding vindt plaats op één van onze kantoren, online (via Skype) of op een afgesproken locatie. Per keer maak je een afspraak met je begeleider over de tijd en de plek. Je maakt de afspraken wanneer en hoe vaak jij maar wilt. Onze begeleiders staan altijd voor je klaar en zijn persoonlijk betrokken bij jouw scriptieproces.

Wil jij weten hoe wij jou kunnen helpen met waar je ook tegenaan loopt met je scriptie? Vertel ons jouw verhaal hier en we nemen contact met je op voor een vrijblijvende oriëntatie!  

Meer weten? Check dan onze

Individuele begeleiding is een betrekkelijk nieuw fenomeen waar de meeste studenten nog geen ervaring mee hebben. Daarom heb je eerst een telefonische kennismaking en mag je daarna vrijblijvend de begeleiding 20 minuten uitproberen!

Neem vooral contact op met ons zodat wij je alles nog een keer rustig uit kunnen leggen via de telefoon, whatsapp of mail.

Ons team bestaat uit ervaren, deskundige en benaderbare begeleiders die zich goed in kunnen leven in jouw situatie. Afhankelijk van wat jij nagekeken wilt hebben, koppelen wij je aan een professionele begeleider die de kennis heeft dat het beste aansluit op jouw wensen.

Kijk hier eens om te lezen wie wij zijn en waar wij voor staan!

Onze methode in één minuut

Sanne (student) over onze scriptiebegeleiding

Plan hier jouw gratis en vrijblijvende kennismaking

Wil jij weten wat ik voor je kan betekenen? Tijdens de kennismaking bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe ik je verder kan gaan gaan helpen. Je zit nergens aan vast en de kennismaking kost je niks (op die 25 minuten na dan ;-))! 

De weg naar afstuderen weer vinden

De weg kwijt in je scriptie? Had jouw begeleider of opdrachtgever net zo goed Chinees kunnen praten? Geen nood, wij helpen je om de controle terug te krijgen!

Nodige bevestiging in je keuzes

Het schrijven van je scriptie betekent veel keuzes en fouten maken. Wij kijken met je mee en bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een naderende scriptiedeadline zorgt voor stress. We stellen samen een realistische planning op zodat jij die deadline gaat halen!

Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap en je hebt je gratis kennismaking geregeld 🙂

Waarom Afstudeerbegeleider?

zijn je voorgegaan
0 studenten
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding