Zo gaan wij te werk…

Iedere student loopt tegen specifieke problemen aan. Wij passen onze werkwijze dan ook op jouw behoeften aan!

Nadat je het formulier hebt ingevuld krijg je extra informatie over de begeleiding via de mail. We bellen je tijdens de kantooruren doorgaans binnen een uur om te bespreken wat we voor je kunnen betekenen! Klik hier voor het contactformulier!

Binnen 24 uur word je gebeld en doen we een telefonische kennismaking met je. We bespreken waar je tegenaan loopt en kunnen je dan uiteenzetten hoe we kunnen zorgen dat je verder komt. Tijdens het gesprek wordt gekeken welke begeleider het beste bij je past. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland. Afhankelijk van de beschikbaarheid zijn we over het algemeen in staat je op korte termijn een afspraak voor je te maken!

Onder het genot van een kopje koffie of thee gaan we meteen aan de slag zodat we geen tijd verliezen.  Indien de begeleiding je verder brengt, ga je natuurlijk door. Belangrijk om te benadrukken is dat jouw belang voorop staat! Bekijk statistiekbegeleiding of persoonlijke SPSS begeleiding voor meer informatie.

 

Aan het eind van de afspraak bespreek je eventuele vervolgstappen. Dit kan gaan om het inplannen van een nieuwe afspraak, dat de begeleider je nog feedback geeft op waar je mee aan de slag gaat of dat je er uit bent en geen verdere begeleiding nodig hebt (wat natuurlijk het streven is 😊).

De avond van je afspraak krijg je een mail met de duur van de afspraak en de mogelijkheid de afspraak te evalueren. Elke vrijdag worden de consulten gefactureerd die je die week hebt afgenomen zodat jij niet voor verrassingen komt te staan.

Hier gaan we natuurlijk met elkaar voor! Hoe eerder we met je aan de slag gaan, hoe sneller deze stap wordt bereikt!

Onze methode in één minuut

Sanne (student) over onze scriptiebegeleiding

De weg naar afstuderen weer vinden

De weg kwijt in je scriptie? Had jouw begeleider of opdrachtgever net zo goed Chinees kunnen praten? Geen nood, wij helpen je om de controle terug te krijgen!

Nodige bevestiging in je keuzes

Het schrijven van je scriptie betekent veel keuzes en fouten maken. Wij kijken met je mee en bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een naderende scriptiedeadline zorgt voor stress. We stellen samen een realistische planning op zodat jij die deadline gaat halen!

Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap en je hebt je gratis kennismaking geregeld 🙂

Waarom Afstudeerbegeleider?

zijn je voorgegaan
0 studenten
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding