De scriptiebegeleider waar je wél op kan rekenen

Wij staan voor je klaar wanneer jij dat nodig hebt, luisteren naar je en nemen jouw vragen serieus
(naast dat we die natuurlijk ook gaan beantwoorden)

Scriptiebegeleiding  aan het zoeken? Wij zitten voor je klaar om met je aan de slag te gaan met je scriptie waar je ook tegenaan loopt. Schroom dus niet om eens kennis te komen maken!

Waarom hulp bij de discussie van je scriptie?

Ben je bezig met het schrijven van de discussie van je scriptie? Misschien weet je niet zo goed hoe je dat moet aanpakken. Je bent zeker niet de enige! Veel studenten hebben moeite met het schrijven van een goede discussie. Wellicht kunnen wij je hierbij helpen!

Het schrijven van een discussie is één van de laatste hordes die je over moet voordat je scriptie af is en je deze in kunt gaan leveren. Het schrijven van de discussie is iets waar veel studenten mee worstelen, omdat studenten dan kritisch moeten zijn op hun eigen onderzoek. Eigenlijk moet je jezelf feedback geven op je onderzoek! In de discussie zet je uiteen wat er beter had gekund en wat er goed is gegaan.

Het schrijven van een discussie is zo lastig omdat je zelf vaak niet goed de sterke en zwakke punten van je onderzoek ziet. Je zit zelf zo diep in je scriptie, dat het moeilijk is hier kritisch naar te kijken. Afstudeerbegeleider is er voor jou, zodat je een goede, kritische discussie kan gaan schrijven!

Kan jij wel wat hulp gebruiken gebruiken bij de discussie van je scriptie? Lees hier hoe wij je daarbij kunnen helpen!

Wij van Afstudeerbegeleider helpen jou graag met het opstellen van een sterke en logische discussie. Aan de hand van onze professionele scriptiebegeleiding zorg jij ervoor dat jij sneller klaar ben met je scriptie; daarnaast zorg jij er zo ook voor dat je een hoger cijfer behaalt! Wij bieden ook een scriptie nakijkservice aan, check deze pagina voor meer informatie!

Vastlopen op de discussie van je scriptie is erg zonde. Er is namelijk niemand die meer weet van je scriptie dan jij! Om de discussie te kunnen schrijven is het nodig dat je even vergeet hoeveel tijd en moeite je in je scriptie hebt gestoken en probeert de scriptie vanuit het perspectief van een ander te bekijken. Echter, dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Wij zijn er voor je om dit voor elkaar te krijgen!

Ben jij vastgelopen bij de discussie van je scriptie? Lees hier hoe wij je begeleiden zodat jij weer verder komt!

Eerst zullen wij rustig je scriptie door gaan spreken met jou. We maken samen een overzicht van wat er wellicht beter had gekund en wat er goed is gegaan. Nu, aan het einde van je scriptie, weet je meer dan toen je begon met het opzetten van het onderzoek. Daarom is het ook logisch dat je nu anders tegen bepaalde keuzes, die je hebt moeten maken tijdens het schrijven van je scriptie, aankijkt.

Heb jij de discussie van je scriptie al geschreven maar heb je twijfels? Of heb je feedback gekregen van je begeleider maar lukt het niet om dit te verwerken? Wij kunnen je helpen!

Wij kunnen de discussie van je scriptie doornemen en voorzien van feedback, zodat jij weet waar je staat en wat je nog kan verbeteren. Mocht je nog vragen hebben, staan we uiteraard voor je klaar om dit verder met je te bespreken!

Misschien heeft je begeleider feedback gegeven op de discussie van je scriptie. Kom je hier niet verder door? Wij kunnen je helpen om deze feedback te vertalen naar behulpzame tips. Zo kan jij de discussie herschrijven zodat deze beter voldoet aan de verwachtingen van je begeleider.

Wil jij feedback op de discussie van je scriptie? Of heb je juist feedback gekregen waar je niks mee kan? Lees hier hoe wij je begeleiden!

Aan de hand van persoonlijke begeleiding helpen wij je bij de discussie van je scriptie. We gaan kritisch je onderzoek bespreken en hier de sterke en zwakke punten uit halen. Je zult snel een sterke, kritische discussie op papier hebben staan!

Wij van Afstudeerbegeleider stellen aan jou, tijdens persoonlijke begeleiding, de juiste kritische vragen om je op die manier zelf goed na te laten denken over de resultaten. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat jij degene bent met de beste grip op je scriptie. Wij geloven erin dat de beste aanpak is jou een hengel te geven en te leren vissen, in plaats van dat wij de vissen voor je uit het water halen. Lees hieronder verder!

Onze methode in één minuut

Sanne (student) over onze scriptiebegeleiding

De weg naar afstuderen weer vinden

De weg kwijt in je scriptie? Had jouw begeleider of opdrachtgever net zo goed Chinees kunnen praten? Geen nood, wij helpen je om de controle terug te krijgen!

Nodige bevestiging in je keuzes

Het schrijven van je scriptie betekent veel keuzes en fouten maken. Wij kijken met je mee en bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een naderende scriptiedeadline zorgt voor stress. We stellen samen een realistische planning op zodat jij die deadline gaat halen!

Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap en je hebt je gratis kennismaking geregeld 🙂

Waarom Afstudeerbegeleider?

zijn je voorgegaan
0 studenten
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding