Scriptiebegeleiding voor je conclusie

Ben je bezig met het verwerken van je conclusie in je scriptie maar weet je niet zo goed hoe je zoiets aan moet pakken? Maak je niet druk, je bent niet de enige die dit lastig vindt! Vaak komen studenten in de problemen wanneer ze eenmaal klaar zijn met het verwerken van de data van hun scriptie en de conclusies moeten gaan schrijven. Middels de professionele begeleiding van Afstudeerbegeleider zorg je ervoor dat de conclusie van jouw scriptie zo duidelijk en helder mogelijk op papier komen!

Meer informatie over de individuele begeleiding van Afstudeerbegeleider? Neem hier een kijkje! Of heb je meer interesse in het na laten kijken van je scriptie? Dat kan natuurlijk ook, check deze pagina voor meer informatie over onze scriptie nakijkservice.

De conclusie is een essentieel onderdeel van je scriptie. Om de conclusie op de juiste manier in je scriptie te verwerken dienen alle data en gegevens die je hebt gegenereerd te zijn verwerkt en geïnterpreteerd. Alles hoort helemaal klaar te zijn zodat jij je hoofd- of onderzoeksvraag kan gaan beantwoorden!

Wij bespreken samen met jou welke hoofd- of onderzoeksvraag jij hebt gesteld en wat er uit je onderzoek is gekomen. We zorgen dat je overzicht hebt van wat er van je wordt verwacht en maken concreet wat je op papier kan zetten in je conclusie. Het kan zijn dat het nodig is dat we je eerst een aantal belangrijke zaken uitleggen die nodig zijn om tot een beter begrip te komen van wat je hebt gedaan en bespreken de verwoording ervan in je scriptie. Indien je feedback hebt ontvangen van je begeleider wordt deze samen met jou doorgenomen en besproken zodat jij deze op de juiste manier kan verwerken in je scriptie.

Stapje voor stapje kijken we waar je tegenaan loopt en gaan met je aan de slag zodat jij weet wat je moet doen om tot een heldere conclusie van je scriptie te komen!

Door scriptiebegeleiding in te schakelen bij je resultaten voorkom je stress en onnodig oponthoud. Middels onze afstudeerbegeleiding zul je precies weten wat je aan het doen bent waardoor je met meer zekerheid en vertrouwen aan je scriptie kan werken.

Ben je benieuwd naar waar Afstudeerbegeleider je verder bij kan helpen? Check it out!

Wanneer je je niet zeker voelt over de conclusie van je scriptie en/of je moeite hebt om deze uit te leggen aan anderen, dan zijn dat signalen dat het een idee is eens met één van onze scriptiebegeleiders te gaan zitten. Zeker als het voor jou vaag is wat er nu in je conclusie, discussie of aanbevelingen moet komen is het verstandig om eens langs te komen! De meeste studenten wachten te lang om begeleiding in te schakelen waardoor ze veel tijd verliezen; twijfel daarom niet te lang met het opnemen van contact voor het inplannen van een kennismakingsgesprek!

Door de conclusie van je scriptie goed door te nemen met één van onze scriptiebegeleiders weet jij beter wat je aan het doen bent en wat er van je wordt verwacht. Vaak komen studenten ook tot meer inzichten in wat de resulaten voor implicaties hebben! Doordat je maanden met je scriptie bezig bent zie je soms ook gewoonweg door de bomen het bos niet meer. Als er dan iemand met je meedenkt die je op zaken kan wijzen waar jij nog niet bij stil hebt gestaan heb jij weer meer te vertellen in de conclusie van je scriptie! Je staat er dus niet alleen voor!

 

Onze ervaring leert dat studenten die samen met een scriptiebegeleider aan de slag zijn gegaan meer vertrouwen hebben in de conclusie van hun scriptie en beter begrijpen wat ze aan het doen zijn. Daarnaast studeren studenten sneller af en behalen ze een hoger eindresultaat.

Doordat je eerder bent afgestudeerd kan je eerder met je baan beginnen en geld gaan verdienen. De begeleiding verdient zichzelf dus terug! Daarnaast hebben studenten die gebruik maken van scriptiebegeleiding vaak een hoger cijfer voor hun scriptie. Hoe hoger je cijfer, hoe sterker de uitgangspositie die je hebt als je gaat solliciteren.

De scriptiebegeleiding wordt gegeven door één van onze professionele begeleiders. Onze begeleiders hebben jarenlange ervaring met het helpen van studenten bij hun scriptie struggles.

 

Je wordt gekoppeld aan één van onze begeleiders die gespecialiseerd is in waar jij tegenaan loopt met je resultaten. Tijdens het begeleidingstraject houd je dezelfde scriptiebegeleider. Op deze manier weet de scriptiebegeleider op ten duur alles af van jouw scriptie zodat je optimaal geholpen kan worden. Mocht je op een bepaald moment andere specialistische kennis nodig hebben dan is er altijd een andere begeleider die je daarbij kan helpen.

Kijk hier eens om te lezen wie wij zijn en waar wij voor staan!

De scriptiebegeleider past zich aan op jouw situatie en gaat, op proactieve wijze, samen met jou aan de slag met het verwerken van je resultaten in je scriptie. De scriptiebegeleider neemt de tijd die jij nodig hebt en is getraind om te achterhalen waardoor je precies vastloopt.

 

Geen vraag is te gek en domme vragen bestaan niet. Het gaat om jouw vooruitgang en het realiseren van jouw doel: namelijk het zo snel mogelijk en op succesvolle wijze behalen van je scriptie! Tijdens de scriptiebegeleiding krijg je concrete handvatten aangereikt waar je mee aan de slag kan als je na een consult in je eigen tijd aan je scriptie gaat werken.

Onze begeleiding is persoonlijk, informeel en professioneel. Wij gaan samen met je zitten in een relaxte setting. We stellen je de juiste vragen en gaan met je in discussie zodat jij precies weet waar je scriptie over gaat. Als je begeleider (of iemand anders) je kritische vragen stelt dan zul jij precies weten wat je daarop moet antwoorden. Wij garanderen dus dat je eigen baas wordt over je scriptie!

De meerwaarde van onze begeleiding zit hem in de persoonlijke en vriendelijke begeleiding die je van ons krijgt. Daarnaast bespaar je uiteraard tijd, geld en stress als je voor onze begeleiding kiest.

Wij van Afstudeerbegeleider zijn begaan met je en willen je oprecht helpen met het behalen van je scriptie. Wij snappen je struggles omdat wij allen zelf ook scripties hebben moeten schrijven in het verleden.

Plan dus vooral een kennismakingsgesprek in met één van onze scriptiebegeleiders en ervaar zelf hoe het is om door ons geholpen te worden!

Onze methode in één minuut

Sanne (student) over onze scriptiebegeleiding

De weg naar afstuderen weer vinden

De weg kwijt in je scriptie? Had jouw begeleider of opdrachtgever net zo goed Chinees kunnen praten? Geen nood, wij helpen je om de controle terug te krijgen!

Nodige bevestiging in je keuzes

Het schrijven van je scriptie betekent veel keuzes en fouten maken. Wij kijken met je mee en bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een naderende scriptiedeadline zorgt voor stress. We stellen samen een realistische planning op zodat jij die deadline gaat halen!

Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap en je hebt je gratis kennismaking geregeld 🙂

Waarom Afstudeerbegeleider?

zijn je voorgegaan
0 studenten
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding