Conclusie

Hulp nodig met de conclusie?

Wat houdt een conclusie in?

Je sluit je scriptie af met een conclusie. ‘Conclusie’ betekent besluit, een oordeel, ‘wat je eruit opmaakt’. In je conclusie kom je tot een afsluitend oordeel over alle gegevens die je in je scriptie hebt aangehaald. Je geeft antwoord op je onderzoeksvraag, eventueel door de hypothesen aan te nemen of te verwerpen. Het doel is dus om aan te geven wat je bevindingen zijn aangaande je onderzoek. Je doet dat door de resultaten van je onderzoek te verbinden aan de literatuur die je in je theoretisch kader beschreven hebt. In je conclusie kom je niet aan met nieuwe informatie of nieuwe ideeën. Toch is je conclusie ook niet slechts een samenvatting van wat je eerder beschreven en onderzocht hebt. Zoals het woord ‘conclusie’ al aangeeft, vel je in je conclusie een oordeel over de informatie en de problemen die in het voorafgaande gegeven zijn. Klik hier voor een conclusie voorbeeld.

Check ook de discussie voor meer informatie.

Caitlin Utama

Geschreven door:

Caitlin Utama
Meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Klik hier
Waar loop jij vast met je scriptie? Klik hier

Zet de volgende stap in jouw scriptie

Zet de volgende stap in je scriptie!

Kom je er niet uit of zit je gewoon vast? Wij helpen je weer vooruit!
Stop met twijfelen, zet die volgende stap door het formulier in te vullen!

Hoe kan Afstudeerbegeleider jou verder helpen?

De conclusie moet een antwoord zijn op jouw onderzoeksvraag. Dat is logisch, maar klinkt waarschijnlijk makkelijker dan het is. Afstudeerbegeleider kan je helpen bij het schrijven van een passende conclusie, waarin je volledig en consequent antwoord geeft op je onderzoeksvraag. Geef op onderstaand formulier kort aan waar je mee bezig bent en waar je tegen aan loopt, dan nemen we contact met je op over hoe wij jou het beste kunnen begeleiden.

Wij hebben een begeleider die bij je past met wie jij één op één aan de slag gaat. We weten dat studenten een beperkt budget hebben dus houden we onze tarieven betaalbaar. Je bent in controle over je eigen proces doordat jij bepaalt wanneer je afspreekt met je begeleider. Daarnaast werken we met niet goed geld terug beleid!

Natuurlijk is de eerste stap om hulp te vragen voor je scriptie lastig terwijl je ook al veel aan je hoofd hebt met je scriptie. Daarom hebben we het maken van een afspraak makkelijk gemaakt. Vaak heb je dezelfde dag nog een afspraak! We zijn ook in de avond bereikbaar via whatsapp of 020 - 752 2702

Maak de volgende stap naar jouw afstudeermoment en vraag een vrijblijvende kennismaking aan!WhatsApp met ons!

Heb jij een vraag over de begeleiding? Stuur ons dan een WhatsApp bericht!


06-52044280
Bobby Lee Houtkoop
Kurt Kreulen
Stijn Loeber
Maudy Verplancke
Sarah Vreijling
Martin van Leerdam
Caitlin Utama
Vera Oosterveen

Wij staan voor je klaar! Vul vrijblijvend ons contactformulier in!

Binnen 24 uur contact

  • Amsterdam
  • Maassluistraat 2
  • 1062 GD Amsterdam
  • Den Haag
  • Johanna Westerdijkplein 75
  • 2521 EN Den Haag
  • Utrecht
  • Arthur van Schendelstraat 650
  • 3511 MJ Utrecht