Hoe werkt scriptiebegeleiding met betrekking tot je interne en externe analyse?

De interne en externe analyse is essentieel om jezelf en de lezer van jouw scriptie inzicht te verschaffen in de situatie waarbinnen jij je onderzoek uitvoert. De interne en externe analyse onderbouwd waarom je kiest voor hetgeen dat je gaat onderzoeken. Voor meer uitleg over de interne en externe analyse kan je hier terecht. Door onze scriptiebegeleiding in te schakelen heb jij straks een heldere, goed uitgewerkte interne en externe analyse, die de lezer de situatie presenteert waarin jouw probleem zich voordoet.

 

Tijdens de begeleiding leer je wat een interne en externe analyse moet bevatten en hoe je dit in jouw unieke geval kan realiseren. Heb je feedback of ideeën van je begeleider gekregen? Dan gaan we dit samen doornemen en bespreken, zodat jij dit in je interne en externe analyse kan verwerken.

Onze professionele begeleiders gaan duiken met jou in de inhoud van je interne en externe analyse en stellen je kritische vragen zodat jij precies weet wat er van je verwacht wordt!

Benieuwd naar informatie over andere scriptie-onderdelen? Check ze hier!

Twijfel je of je de interne en externe analyse goed hebt aangepakt? Of weet je niet welke informatie relevant is voor de interne en externe analyse? Weet je niet goed hoe je moet antwoorden wanneer iemand jou vraagt “Wat speelt er op dit moment nou precies in jouw bedrijf/organisatie?”? Onze scriptiebegeleiders zorgen dat jij de draad weer kan oppakken met je interne en externe analyse!

Check deze pagina eens om te zien wat onze individuele scriptiebegeleiding precies inhoudt. Daarnaast bieden wij ook een professionele nakijkservice aan, klik hier voor meer informatie.

Onze ervaring leert dat studenten die samen met een van onze scriptiebegeleiders aan de slag zijn gegaan meer vertrouwen opdoen in de kwaliteit van hun scriptie omdat ze op duidelijke wijze kunnen verwoorden wat er allemaal speelt binnen het bedrijf, organisatie of instantie waarbinnen ze hun scriptie schrijven.

Door de interne en externe analyse te bediscussiëren wordt het voor jou duidelijk op basis van welke informatie je een keuze dient te maken omtrent je onderzoekt. Onze scriptiebegeleiding helpt om een goede afweging te maken tussen de verschillende belangen die er spelen bij het inkaderen van je scriptie. Zo voorkom je uiteindelijk dat je van de kern van je scriptie afdwaalt en onnodige vertraging oploopt.

Doordat je beter weet wat je aan het doen bent wordt het makkelijker voor je om de juiste keuzes te maken tijdens het schrijven van je scriptie. Onze begeleiding helpt je zelfverzekerder te zijn in de communicatie naar je begeleider toe. Daarnaast zul je beter kunnen verwoorden en beargumenteren wat je precies van plan bent tijdens het schrijven van je scriptie! Dit alles draagt natuurlijk bij aan het behalen van een mooi cijfer voor je scriptie.

Onze begeleiding zorgt ervoor dat je eerder bent afgestudeerd zodat je eerder kan beginnen met een baan om geld te gaan verdienen. De begeleiding verdient zichzelf dus terug! Daarnaast hebben studenten die gebruik maken van scriptiebegeleiding ook een goed verhaal naar hun stage in de vorm van een sterke analyse van het bedrijf. Je laat ze dan zien waartoe jij in staat bent met alle positieve gevolgen vandien!

Over het opstellen van een interne en externe analyse is een hoop te vertellen, en er zijn een aantal belangrijke punten waar je op dient te letten. Kijk daarom eens naar een van de volgende pagina’s om een totaalbeeld te krijgen van een sterke interne en externe analyse:

De scriptiebegeleiding wordt gegeven door de begeleider die het beste bij jou past. Onze begeleiders hebben jarenlange ervaring met het schrijven van sterke scripties en met hoe je de interne en externe analyse op juiste wijze uit dient te voeren.

Tijdens het begeleidingstraject houdt je dezelfde scriptiebegeleider. Op deze manier weet de scriptiebegeleider op ten duur alles af van jouw scriptie zodat je optimaal geholpen kan worden. Mocht je op een bepaald moment andere specialistische kennis nodig hebben dan is er altijd een andere begeleider die je daarbij kan helpen.

Onze begeleiders hebben al tientallen, zo niet honderden, interne en externe analyses gezien en beoordeeld; ze weten dus precies hoe je een sterke interne en externe analyse neerzet. Neem dus vrijblijvend contact met ons op om een kennismakingsgesprek in te plannen zodat jij niet langer dan nodig bezig bent met het afronden van je scriptie!

De scriptiebegeleider past zich aan aan jouw situatie en gaat samen met jou op een proactieve manier aan de slag met jouw probleemstelling. De scriptiebegeleider neemt de tijd die jij nodig hebt en is getraind om te achterhalen waardoor je vastloopt en daar met je mee aan de slag te gaan tijdens de begeleiding.

Geen vraag is te gek en domme vragen bestaan niet. Het gaat om jouw vooruitgang en het realiseren van jouw doel: namelijk het zo snel mogelijk halen van je scriptie! Tijdens de scriptiebegeleiding krijg je concrete handvatten waar je mee aan de slag kan als je na een begeleiding in je eigen tijd aan je scriptie gaat werken.

Onze begeleiding is persoonlijk, informeel en professioneel. Wij gaan samen met je zitten in een relaxte setting. We stellen je de juiste vragen en gaan met je in discussie zodat jij precies weet waar je scriptie over gaat. Wij zorgen ervoor dat wanneer de begeleider vanuit je opleiding (of iemand anders) je kritische vragen stelt over de inhoud van je scriptie jij precies zult weten wat je daarop moet antwoorden. Wij garanderen dus dat je eigen baas wordt over je scriptie!

De meerwaarde van onze begeleiding zit hem in de persoonlijke en vriendelijke begeleiding die je van ons krijgt. Daarnaast bespaar je uiteraard tijd, geld en stress als je voor onze begeleiding kiest.

Wij van Afstudeerbegeleider zijn begaan met je en willen je oprecht helpen met het behalen van je scriptie. Wij snappen je struggles omdat wij allen zelf ook scripties hebben moeten schrijven in het verleden.

Plan dus vooral een kennismakingsgesprek in met een van onze scriptiebegeleiders en ervaar zelf hoe het is om door ons geholpen te worden!

Onze methode in één minuut

Sanne (student) over onze scriptiebegeleiding

De weg naar afstuderen weer vinden

De weg kwijt in je scriptie? Had jouw begeleider of opdrachtgever net zo goed Chinees kunnen praten? Geen nood, wij helpen je om de controle terug te krijgen!

Nodige bevestiging in je keuzes

Het schrijven van je scriptie betekent veel keuzes en fouten maken. Wij kijken met je mee en bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een naderende scriptiedeadline zorgt voor stress. We stellen samen een realistische planning op zodat jij die deadline gaat halen!

Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap en je hebt je gratis kennismaking geregeld 🙂

Waarom Afstudeerbegeleider?

zijn je voorgegaan
0 studenten
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding