Hoe werkt individuele begeleiding met betrekking tot je probleemstelling?

De probleemstelling is een essentieel onderdeel van je scriptie en jouw probleemstelling heeft implicaties voor het algehele scriptieproces. Een niet goed geformuleerde probleemstelling kan ervoor zorgen dat je verderop in je scriptie vast gaat lopen en soms zelfs opnieuw moet beginnen met je scriptie. Door scriptiebegeleiding in te schakelen bij je probleemstelling voorkom je onnodig oponthoud. Wij zullen je begeleiden zodat je met meer zekerheid en vertrouwen aan je scriptie kan werken.

Wij bespreken samen met jou de inhoud van je probleemstelling. Je zult van ons leren waaraan een goede probleemstelling moet voldoen en hoe je dit toepast op jouw onderwerp. Indien je feedback van je begeleider heb gekregen, zullen we dit samen doornemen en bespreken. Wij stellen je kritische vragen en gaan met je in discussie zodat je een dieper inzicht krijgt in de kern van je probleem. Samen zullen we een ijzersterke probleemstelling formuleren.

Wil jij weten hoe de begeleiding in zijn werk gaat met jouw probleemstelling? Vul dan het contactformulier in!

Ben je niet zeker over je probleemstelling? Vind je het lastig om je probleem uit te leggen aan anderen? Dit zijn signalen dat scriptiebegeleiding voor jou heel waardevol kan zijn. De ervaring leert dat de meeste studenten te lang wachten om begeleiding in te schakelen, waardoor ze veel tijd verliezen. Twijfel daarom niet te lang met het opnemen van contact voor het inplannen van een kenningsmakingsgesprek!

Door de probleemstelling te bediscussiëren wordt het voor jou duidelijk waar je scriptie nu precies over moet gaan. Onze scriptiebegeleiding helpt om de focus aan te scherpen en te voorkomen dat je van de kern van je scriptie afdwaalt. Doordat je beter weet wat je aan het doen bent wordt het makkelijker om de juiste keuzes te maken voor je scriptie. Hierdoor kan jij beter schakelen met je begeleider waardoor je sneller door het proces heen loopt en vaak maanden eerder bent afgestudeerd.

Onze ervaring leert dat studenten die samen met een scriptiebegeleider aan de slag zijn gegaan meer vertrouwen hebben in de kwaliteit van hun scriptie!

Eerder afstuderen betekent ook dat je eerder met je baan kan gaan beginnen, dus de begeleiding verdient zichzelf terug! Daarnaast hebben studenten die gebruik maken van scriptiebegeleiding vaker een hoger cijfer voor hun scriptie. Hoe hoger je cijfer, hoe sterker de uitgangspositie die je hebt wanneer je gaat solliciteren.

Wil jij weten wat we met onze begeleiding kunnen betekenen voor jou? Vul dan het contactformulier in!

De scriptiebegeleiding wordt gegeven door een van onze professionele begeleiders, Leer ze hier kennen! Onze begeleiders hebben jarenlange ervaring met het helpen van studenten bij hun scriptie struggles.

Je wordt gekoppeld aan een van onze begeleiders die gespecialiseerd is in de problemen waar jij mee kampt. Tijdens het begeleidingstraject houdt je dezelfde scriptiebegeleider. Op deze manier weet de scriptiebegeleider op ten duur alles af van jouw scriptie zodat je optimaal geholpen kan worden. Mocht je op een bepaald moment andere specialistische kennis nodig hebben dan is er altijd een andere begeleider die je daarbij kan helpen.

De scriptiebegeleider past zich aan aan jouw situatie jullie gaan samen op een proactieve manier aan de slag met jouw probleemstelling. De scriptiebegeleider neemt de tijd die jij nodig hebt en is getraind om te achterhalen waarom jij vastloopt. Daar gaan jullie mee aan de slag tijdens de begeleiding.

Geen vraag is te gek en domme vragen bestaan niet. Het gaat om jouw vooruitgang en het realiseren van jouw doel: namelijk het zo snel mogelijk halen van je scriptie! Tijdens de scriptiebegeleiding krijg je concrete handvatten waar je mee aan de slag kan als je na een begeleiding in je eigen tijd aan je scriptie gaat werken.

Onze begeleiding is persoonlijk, informeel en professioneel. Wij gaan samen met je zitten in een relaxte setting. We stellen je de juiste vragen en gaan met je in discussie zodat jij precies weet waar je scriptie over gaat. Als je begeleider (of iemand anders) je kritische vragen stelt dan zul jij precies weten wat je daarop moet antwoorden. Wij garanderen dus dat je eigen baas wordt over je scriptie!

De meerwaarde van onze begeleiding zit hem in de persoonlijke en vriendelijke begeleiding die je van ons krijgt. Daarnaast bespaar je uiteraard tijd, geld en stress als je voor onze begeleiding kiest.

Wij van Afstudeerbegeleider zijn begaan met je en willen je oprecht helpen met het behalen van je scriptie. Wij snappen je struggles omdat wij allen zelf ook scripties hebben moeten schrijven in het verleden.

Plan dus vooral een kennismakingsgesprek in met een van onze scriptiebegeleiders en ervaar zelf hoe het is om door ons geholpen te worden!

Onze methode in één minuut

Sanne (student) over onze scriptiebegeleiding

De weg naar afstuderen weer vinden

De weg kwijt in je scriptie? Had jouw begeleider of opdrachtgever net zo goed Chinees kunnen praten? Geen nood, wij helpen je om de controle terug te krijgen!

Nodige bevestiging in je keuzes

Het schrijven van je scriptie betekent veel keuzes en fouten maken. Wij kijken met je mee en bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een naderende scriptiedeadline zorgt voor stress. We stellen samen een realistische planning op zodat jij die deadline gaat halen!

Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap en je hebt je gratis kennismaking geregeld 🙂

Waarom Afstudeerbegeleider?

zijn je voorgegaan
0 studenten
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding