Hoe werkt scriptiebegeleiding met betrekking tot de resultaten van je scriptie?

Ben je bezig met het verwerken van de resultaten in je scriptie, maar weet je niet zo goed hoe je zoiets aan moet pakken? Maak je niet druk, je bent zeker niet de enige die dit lastig vindt! Vaak stranden studenten wanneer ze de gegevens van hun onderzoek hebben verzameld en deze moeten gaan analyseren. Met de professionele begeleiding van Afstudeerbegeleider zorg je ervoor dat jouw onderzoeksresultaten zo duidelijk en helder mogelijk op papier komen!

Het resultatenhoofdstuk is een essentieel onderdeel van je scriptie. Om de resultaten op de juiste manier in je scriptie te verwerken dien je de data op de juiste manier te analyseren. Hiervoor is bijvoorbeeld kennis nodig van het programma SPSS of hoe je interviews kan analyseren.

Wij bespreken samen met jou de gegevens die uit je onderzoek zijn gekomen en bepalen welke data analyse daar het beste op aansluit. We zullen je uitleggen welke data analyse mogelijkheden er zijn en we kijken samen waarom een bepaalde analyse de geschikte keuze is in jouw scriptie. Indien je feedback hebt ontvangen van je begeleider wordt deze samen met jou doorgenomen en besproken zodat jij deze op de juiste manier kan verwerken.

Wij stellen je kritische vragen en gaan met je in discussie zodat je een dieper inzicht krijgt in de resultaten van je scriptie. Hierdoor kan jij de resultaten beter interpreteren en bespreken in je conclusie.

Door scriptiebegeleiding in te schakelen bij je resultaten voorkom je stress en onnodig oponthoud. Door onze afstudeerbegeleiding zul je precies weten wat je aan het doen bent. Hierdoor kan je met meer zekerheid en vertrouwen aan je scriptie werken.

Ben je benieuwd naar waar Afstudeerbegeleider je verder bij kan helpen? Check it out!

Weet je niet zeker of de resultaten juist zijn? Onze begeleiders kunnen samen met jou te resultaten checken. Moeite met het klaarmaken van de dataset of met het analyseren van de data? Of misschien heb je nog nooit in SPSS gewerkt? Ook dan staan onze begeleiders voor je klaar!

De meeste studenten wachten te lang om begeleiding in te schakelen. Hierdoor gaat veel tijd verloren! Twijfel daarom niet te lang met het opnemen van contact voor het inplannen van een kennismakingsgesprek!

Onze ervaring leert dat studenten die samen met een scriptiebegeleider aan de slag zijn gegaan meer vertrouwen hebben in het resultatenhoofdstuk van hun scriptie en de resultaten écht begrijpen. Daarnaast studeren studenten sneller af en behalen ze een hoger eindresultaat.

Door de resultaten van je scriptie goed door te nemen met één van onze scriptiebegeleiders weet jij beter wat je aan het doen bent tijdens het analyseren van je data en het verwoorden en verwerken daarvan. Je krijgt ook meer feeling met wat je resultaten betekenen voor de latere conclusies. Daarnaast zijn we er natuurlijk voor je wanneer je ergens tegenaan loopt waar je niet uitkomt. Je staat er dus niet alleen voor!

Doordat je eerder bent afgestudeerd kan je eerder met je baan beginnen en geld gaan verdienen. De begeleiding verdient zichzelf dus terug! Daarnaast hebben studenten die gebruik maken van scriptiebegeleiding vaak een hoger cijfer voor hun scriptie. Hoe hoger je cijfer, hoe sterker de uitgangspositie die je hebt als je gaat solliciteren.

De scriptiebegeleiding wordt gegeven door een van onze professionele begeleiders, Leer ze hier kennen! Onze begeleiders hebben jarenlange ervaring met het helpen van studenten bij hun scriptie struggles.

Je wordt gekoppeld aan een van onze begeleiders die gespecialiseerd is in de problemen waar jij mee kampt. Tijdens het begeleidingstraject houdt je dezelfde scriptiebegeleider. Op deze manier weet de scriptiebegeleider op ten duur alles af van jouw scriptie zodat je optimaal geholpen kan worden. Mocht je op een bepaald moment andere specialistische kennis nodig hebben dan is er altijd een andere begeleider die je daarbij kan helpen.

De scriptiebegeleider past zich aan aan jouw situatie jullie gaan samen op een proactieve manier aan de slag met jouw probleemstelling. De scriptiebegeleider neemt de tijd die jij nodig hebt en is getraind om te achterhalen waarom jij vastloopt. Daar gaan jullie mee aan de slag tijdens de begeleiding.

Geen vraag is te gek en domme vragen bestaan niet. Het gaat om jouw vooruitgang en het realiseren van jouw doel: namelijk het zo snel mogelijk halen van je scriptie! Tijdens de scriptiebegeleiding krijg je concrete handvatten waar je mee aan de slag kan als je na een begeleiding in je eigen tijd aan je scriptie gaat werken.

Onze begeleiding is persoonlijk, informeel en professioneel. Wij gaan samen met je zitten in een relaxte setting. We stellen je de juiste vragen en gaan met je in discussie zodat jij precies weet waar je scriptie over gaat. Als je begeleider (of iemand anders) je kritische vragen stelt dan zul jij precies weten wat je daarop moet antwoorden. Wij garanderen dus dat je eigen baas wordt over je scriptie!

De meerwaarde van onze begeleiding zit hem in de persoonlijke en vriendelijke begeleiding die je van ons krijgt. Daarnaast bespaar je uiteraard tijd, geld en stress als je voor onze begeleiding kiest.

Wij van Afstudeerbegeleider zijn begaan met je en willen je oprecht helpen met het behalen van je scriptie. Wij snappen je struggles omdat wij allen zelf ook scripties hebben moeten schrijven in het verleden.

Plan dus vooral een kennismakingsgesprek in met een van onze scriptiebegeleiders en ervaar zelf hoe het is om door ons geholpen te worden!

Onze methode in één minuut

Sanne (student) over onze scriptiebegeleiding

De weg naar afstuderen weer vinden

De weg kwijt in je scriptie? Had jouw begeleider of opdrachtgever net zo goed Chinees kunnen praten? Geen nood, wij helpen je om de controle terug te krijgen!

Nodige bevestiging in je keuzes

Het schrijven van je scriptie betekent veel keuzes en fouten maken. Wij kijken met je mee en bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een naderende scriptiedeadline zorgt voor stress. We stellen samen een realistische planning op zodat jij die deadline gaat halen!

Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap en je hebt je gratis kennismaking geregeld 🙂

Waarom Afstudeerbegeleider?

zijn je voorgegaan
0 studenten
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding