Wat komt er in je resultaten en analyse sectie te staan?

In het resultaten gedeelte van je scriptie voer je de onderzoeksopzet die je in het onderzoeksmethoden gedeelte hebt beschreven daadwerkelijk uit. Je geeft het verloop van je onderzoek weer, en analyseert de resultaten die eruit voort komen. Klik hier voor een voorbeeld van een resultaten sectie.

Check ook de conclusie voor meer informatie.

Lees hier waar we jou bij kunnen helpen of hoe we je begeleiden met de onderzoeksmethode van je scriptie. Aan de hand van persoonlijke begeleiding helpt Afstudeerbegeleider je met het opstellen van de onderzoeksmethode!

Heb jij de resultaten al in je scriptie verwerkt maar twijfel je erover? Heb je feedback gekregen van je begeleider vanuit je opleiding en kom je er niet uit? Wij kunnen je dan helpen!

Wij kunnen het resultatenhoofdstuk van je scriptie doornemen en voorzien van feedback, zodat jij weet waar je staat en wat je nog kan verbeteren. Indien je er dan nog vragen over hebt, staan we natuurlijk voor je klaar om dit verder met je te bespreken!

Feedback gekregen van je begeleider waar je niks mee kan? We kijken samen naar wat je begeleider erover te zeggen heeft en hoe dit verwerkt kan worden in het resultatenhoofdstuk. 

Wil jij feedback op het resultatenhoofdstuk van je scriptie? Of heb je juist feedback gekregen waar je niks mee kan? Lees hier hoe wij je begeleiden of check deze pagina voor informatie over onze scriptie nakijkservice.

Aan de hand van persoonlijke begeleiding helpen wij je bij het resultatenhoofdstuk van je scriptie. We kijken samen naar wat je hebt onderzocht en hoe ver je tot nu toe bent gekomen met de resultaten. Vanuit daar gaan we met je aan de slag zodat jij binnen no time je resultaten duidelijk op papier hebt staan.

Wij van Afstudeerbegeleider stellen aan jou, tijdens persoonlijke begeleiding, de juiste kritische vragen om je op die manier zelf goed na te laten denken over de resultaten. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat jij degene bent met de beste grip op je scriptie. Wij geloven erin dat de beste aanpak is jou een hengel te geven en te leren vissen, in plaats van dat wij de vissen voor je uit het water halen.

Afstudeerbegeleider kan je hierbij helpen. Samen met jou kijken we kritisch naar je deelvragen. We stellen je veel vragen, waardoor je langzamerhand inzicht krijgt in de meest geschikte methoden voor jouw deelvragen. Ook kan je onze hulp inzetten bij het opstellen van bijvoorbeeld interview topics of items voor een vragenlijst. Daarnaast leggen we je uit wat de begrippen validiteit en betrouwbaarheid precies inhouden en hoe jij de validiteit en betrouwbaarheid van je onderzoek kan waarborgen.

Heb je vragen of wil je er met iemand over sparren die er écht verstand van heeft? Dan staat er bij Afstudeerbegeleider een team voor jou klaar om je hiermee te helpen. Wij hebben een begeleider die bij je past met wie jij één op één aan de slag kunt gaan. Deze persoon kan ervoor zorgen dat jij snapt wat je doet en dat je flinke stappen vooruit kunt maken.

We weten dat studenten een beperkt budget hebben dus houden we onze tarieven betaalbaar. Je bent geheel in controle over je eigen proces omdat jij bepaalt waar, wanneer, hoe lang en met welke begeleider je afspreekt. Daarnaast werken we met een “niet goed geld terug” beleid; dit houdt in dat je er gedurende de eerste 20 minuten voor kunt kiezen om kosteloos te stoppen met de begeleiding.

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om hulp te vragen bij het schrijven van je scriptie; wij hebben het maken van een afspraak daarom zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt. Vaak heb je dezelfde dag nog een afspraak! We zijn ook in de avond (tot 22:00) bereikbaar via Whatsapp of 020 – 752 2702

Zet dus snel de volgende grote stap richting jouw afstudeermoment en vraag een vrijblijvende kennismaking aan!

Onze methode in één minuut

Sanne (student) over onze scriptiebegeleiding

De weg naar afstuderen weer vinden

De weg kwijt in je scriptie? Had jouw begeleider of opdrachtgever net zo goed Chinees kunnen praten? Geen nood, wij helpen je om de controle terug te krijgen!

Nodige bevestiging in je keuzes

Het schrijven van je scriptie betekent veel keuzes en fouten maken. Wij kijken met je mee en bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een naderende scriptiedeadline zorgt voor stress. We stellen samen een realistische planning op zodat jij die deadline gaat halen!

Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap en je hebt je gratis kennismaking geregeld 🙂

Waarom Afstudeerbegeleider?

zijn je voorgegaan
0 studenten
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding