Online scriptiebegeleiding binnen een páár klikken!

Kies hieronder wanneer jij begeleiding wil zonder dat je hoeft te wachten en ik ga ook nog eens je vragen beantwoorden ipv je te overladen met onzin (wat die idioot van je begeleider van de HBO/universiteit wel doet)

Heb jij nú iemand nodig die gaat helpen met je scriptie? Ik zit klaar om je helpen! Online spoedbegeleiding is een online meeting (via ZOOM of Google meet) met een scriptiebegeleider die met je aan de slag gaat waar je ook tegenaan bent gelopen. Je kan al je scriptie, onderzoekstechnische of methodologische gerelateerde vragen stellen. Je betaalt alleen voor de tijd dat je met de scriptiebegeleider aan het werk bent. Vaak is een uurtje genoeg om je weer op weg te helpen!

Hieronder kan jij de via onze planningstool zien wanneer er een scriptiebegeleider beschikbaar is. Wanneer jij een geschikt moment hebt gevonden plan jij jezelf in en gaan we aan de slag. Twijfel je of je er wat aan gaat hebben? Wanneer je dat binnen de eerste 25 minuten aangeeft stopt de begeleiding. In dat geval zijn er geen kosten voor je en zit je nergens aan vast! Dat gebeurt gelukkig zelden, daarom durven we dat ook zonder blozen aan te bieden :-).

price-banner_1.png
Online scriptiebegeleiding in 2 minuten ingepland!
zoomlogo

Plan de online scriptiebegeleiding

De scriptiebegeleider

scriptiebegeleider

Stijn verzorgt de spoedbegeleiding. Hij is de oprichter van Afstudeerbegeleider en heeft al meer dan 11 jaar ervaring en al meer dan 1000 studenten geholpen met waar ze ook tegen aan liepen tijdens het afstuderen.

Previous
Next

Wil jij meer weten of heb je een persoonlijke/inhoudelijke vraag?

Je kan ons appen met al je vragen gerelateerd aan de online spoedbegeleiding

of stuur een Stijn een email

De weg naar afstuderen weer vinden

De weg kwijt in je scriptie? Had jouw begeleider of opdrachtgever net zo goed Chinees kunnen praten? Geen nood, wij helpen je om de controle terug te krijgen!

Nodige bevestiging in je keuzes

Het schrijven van je scriptie betekent veel keuzes en fouten maken. Wij kijken met je mee en bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een naderende scriptiedeadline zorgt voor stress. We stellen samen een realistische planning op zodat jij die deadline gaat halen!

Veel gestelde vragen (en antwoord)

Online spoedbegeleiding is een online meeting met een scriptie expert die met je aan de slag gaat waar je ook tegenaan bent gelopen. Je kan al je vragen stellen; inhoudelijk, theoretisch, onderzoekstechnisch of dat je het gewoon even niet meer ziet zitten.

Je hebt waarschijnlijk geen verwachting (want de kans is klein dat je eerder online spoedbegeleiding hebt gehad) behalve dat je geholpen wil worden. 

Om eventuele twijfel te ondervangen kan je de binnen 20 minuten aangeven wanneer je denkt dat de begeleiding is wat jij zoekt. In dat geval zien we het als een kosteloze kennismaking en zit je verder ook nergens aan vast.

Alleen wanneer je onze begeleiding het waard vindt sturen we je een factuur!

Leuk hè, studeren? Ken je die momenten dat je de mensen kan schieten die zeggen: studeren is de mooiste tijd van je leven! Of nog erger die steeds aan je blijven vragen: hoe gaat het met je scriptie? of ben je nu nog steeds niet afgestudeerd..? Mijn favoriet: weet je eigenlijk al wat je wil gaan doen als je afgestudeerd? 

Waarschijnlijk antwoord je met een neppe glimlach en wat abstractheden zoals: ja gaat lekker, komt goed of ach, wie loopt niet uit tijdens het schrijven van je scriptie. Ondertussen denk jij: Echt geen idee vriend; denk je echt dat nu daarmee bezig heb? Ik krijg het niet eens voor elkaar om de feedback van mijn begeleider te begrijpen, laat staan dat ik weet welke toets ik moet uitvoeren in dat kut SPSS of überhaupt mijn volgende stap zou moeten zijn.

Tijdens het schrijven van je scriptie hebben we allemaal momenten dat we het gewoonweg even niet meer weten of ergens op vastlopen. Soms loop je dagen (of zelfs weken) steeds tegen een probleem aan zoals een vlieg steeds probeert om door een raam naar buiten te vliegen. Dat wil niet echt lukken en dan is het vaak gewoon tijd om eens met iemand te gaan praten die er verstand van heeft.  

De online spoedbegeleiding kost €85,- per uur.

Je hebt waarschijnlijk geen verwachting (want de kans is klein dat je eerder online spoedbegeleiding hebt gehad) behalve dat je geholpen wil worden. 

Om eventuele twijfel te ondervangen kan je de binnen 20 minuten aangeven wanneer je denkt dat de begeleiding niet is wat jij zoekt. In dat geval zien we het als een kosteloze kennismaking en zit je verder ook nergens aan vast. Zie het als een restaurant waar je wat te eten hebt besteld en je na een paar happen je bord terugstuurt naar de keuken (en dus niet eerst je bord leegeten en dan gaan lopen miepen).

Alleen wanneer je onze begeleiding het waard vindt sturen we je een factuur!

Jij bent ergens op vastgelopen in je scriptie. Dit kan vanalles zijn; inhoudelijk, onderzoekstechnisch of mentaal. Tijdens het spoedconsult bespreek jij met de scriptie expert waar je mee zit en jullie gaan vervolgens samen jou in staat stellen de nodige stappen te zetten om weer verder te komen.

Dit kan dus een concrete vraag zijn (bijvoorbeeld: wat is het verschil tussen validiteit en betrouwbaarheid), je de feedback van je docent wil bespreken (waarvan je niet eens begrijpt wat die bedoelt) of dat je het gewoon even niet meer weet hoe je verder moet. 

Stel dat je bij het voorbereiden van een tentamen die ene toets maar niet kan begrijpen, dan kunnen wij tijdens de online spoedbegeleiding op een heldere en duidelijke manier de stof nog eens uitleggen om te zorgen dat je het nú wel gaat begrijpen. Jij geeft aan met welke onderwerpen je de meeste moeite hebt en zo kun je in één of twee (of meer) uur net dat extra begrip verwerven wat je nodig hebt om het tentamen te halen.

Het kan ook zo zijn dat je bezig bent met een opdracht, maar je niet goed snapt wat de bedoeling is of je net dat zetje in de rug nodig hebt om de opdracht te kunnen maken. Wij nemen samen met jou de opdracht door en proberen je in één of meerdere uren genoeg handvatten te geven zodat jij zonder problemen je opdracht kan inleveren.

Tijdens de online begeleiding kunnen we je goed op weg helpen, maar je moet wel onthouden dat we in een paar uur misschien niet je hele probleem kunnen oplossen. Daarnaast is onze begeleiding erop gericht om jou in staat te stellen zelf de stof te begrijpen. We gaan je de stof dus zo goed mogelijk uitleggen en helpen je op weg, maar je kan het niet aan ons uitbesteden.

Na online begeleiding heb je de stof duidelijker voor je en kan je weer verder. Mocht je later toch ergens tegenaan lopen, dan kan je heel gemakkelijk een nieuwe afspraak inplannen!

Al 11 jaar begeleiden wij studenten tijdens het afstuderen. In die tijd hebben we zo’n beetje alle scriptieproblemen langs zien komen. Alleen hebben we nu al zo vaak uitgelegd hoe je theoretisch kader schrijft of uitgelegd hoe SPSS werkt dat daar geen uitdaging meer voor ons inzit. We kwamen er ook snel achter waar wij wel door uitgedaagd worden: vanuit het niets met een onbekend (scriptie)probleem worden geconfronteerd en dan onder tijdsdruk de student in staat stellen dit zelfstandig op te lossen.

Zeker met Corona zitten veel studenten alleen aan hun scriptie te werken waar ze normaal makkelijk naar een medestudent konden lopen. Omdat ook online vergaderingen “normaal” zijn geworden zagen wij een mooie kans: online spoedbegeleiding via ZOOM.

Via de planningstool kan jij inzien wanneer een scriptie expert beschikbaar is. Je plant jezelf in en je krijgt een uitnodiging met de link naar de zoom meeting. 

Tijdens de online spoedbegeleiding gaan de scriptie expert en jij meteen aan de slag. Samen bespreken jullie wat jouw gewenste resultaat (en wat je daarin tegenhoudt) is van het spoedconsult en bepalen samen welke vragen worden behandeld.

Na 25 minuten volgt er een korte evaluatie of online spoedbegeleiding jou geeft wat je nodig hebt. Indien dat niet zo is stopt het spoedconsult (even goede vrienden, dan was het niks voor jou en zijn er ook geen kosten). Heb je het gevoel dat het online spoedbegeleiding je verder gaat brengen dan gaan jullie door tot je vragen zijn beantwoord. 

We weten wat we wel en niet kunnen. We zijn bekend met STATA en R maar onvoldoende om te kunnen garanderen dat we in staat zijn om jouw vragen te beantwoorden. 

Indien je wel begeleiding in STATA of R nodig hebt vul dan een contactformulier in!

Onze methode in één minuut

0 studenten
(meer zelfs) zijn je voorgegaan