Scriptie nakijken

Iemand nodig om je scriptie na te kijken?

Gratis adviesgesprek

Scriptie nakijken

Ben jij druk bezig met je scriptie en zou je graag willen dat een van onze experts je scriptie eens kritisch nakijkt? Ons team van begeleiders kijkt alle onderdelen van je scriptie na en voorziet je vervolgens van constructieve feedback die je helpt om je scriptie te verbeteren!

Wanneer je al een eind op weg bent met je scriptie maar nog onzeker bent over bijvoorbeeld, je hoofd en/of deelvragen, je theoretisch kader, de kwaliteit van je argumentatie of de verwerking van je resultaten kunnen wij je verder helpen. Op basis van ons nakijkwerk zul je meer zekerheid krijgen van je zaak en je scriptie gegarandeerd sneller, en met een hoger cijfer afronden!

Behoefte aan persoonlijke begeleiding bij je scriptie? Dat kan natuurlijk ook! Neem hier een kijkje om te zien hoe wij je persoonlijk kunnen helpen met het behalen van scriptie.

Wat wordt er precies nagekeken in je scriptie?

Voordat de scriptiebegeleider je scriptie gaat nakijken bespreken jullie waar je wilt dat deze de aandacht op vestigt. Een aantal voorbeelden van aandachtspunten zijn:

  • Hoe zijn mijn je hoofd- en deelvragen geformuleerd?
  • Wat kan er worden verbeterd aan de structuur?
  • Beschik je over voldoende literatuur?
  • Is mijn enquête goed verwerkt in SPSS?
  • Zijn mijn analyses correct en heb ik de juiste conclusies getrokken?
  • Heb ik de feedback van mijn studiebegeleider op de juiste manier verwerkt?

Neem hier een kijkje voor een duidelijk overzicht van alle scriptie onderdelen waar Afstudeerbegeleider je bij kan helpen.

Op basis van het nakijken van je scriptie wordt er proactieve en duidelijke feedback geformuleerd waar jij direct mee aan de slag kan. We zijn er voor jou en zullen er daarom alles aan doen om je in staat te stellen je scriptie succesvol te behalen.

Hoe gaat het nakijken van je scriptie in zijn werk?

Je levert je document aan in een Word document of Google Docs. Voor de scriptiebegeleider aan de slag gaat wordt samen met jou besproken wat jij van het nakijken van je scriptie verwacht. Op basis van jouw wensen zal de scriptiebegeleider opmerkingen (feedback) in je document zetten.

We zullen tijdens het nakijken van je scriptie nooit zomaar iets aanpassen of herschrijven. We geven constructieve feedback en doen duidelijke suggesties voor verbetering. Het is aan jou om te bepalen hoe je ons commentaar in je scriptie verwerkt. Zo blijft je scriptie echt jouw eigen prestatie!

Kan ik het nakijkwerk achteraf bespreken met de scriptiebegeleider?

Natuurlijk is mogelijk dat je het nakijkwerk persoonlijk bespreekt met de scriptiebegeleider! Je kan daar een afspraak voor inplannen die face-to-face (fysiek) of online (via bijv. Skype) is. Je kan tijdens zo’n gesprek alle vragen stellen die je maar wilt zodat jij vervolgens weer grote stappen vooruit kan maken met je scriptie.

Kijk hier eens als je meer informatie wilt over onze persoonlijke begeleiding.

Hoe lang duurt het nakijken van mijn scriptie?

In overleg met jou wordt bepaald wanneer je scriptie wordt nagekeken. Indien je dit tijdig aangeeft, kunnen wij vaak direct beginnen met nakijken en ontvang je binnen enkele uren feedback op je scriptie!

Wie kijkt mijn scriptie na?

Ons team bestaat uit ervaren, deskundige en benaderbare begeleiders die zich goed in kunnen leven in jouw situatie. Afhankelijk van wat jij nagekeken wilt hebben, koppelen wij je aan een professionele begeleider die de kennis heeft dat het beste aansluit op jouw wensen.

Kijk hier eens om te lezen wie wij zijn en waar wij voor staan!

Stijn Loeber

Geschreven door:

Stijn Loeber
Meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Klik hier
Waar loop jij vast met je scriptie? Klik hier
WhatsApp met ons!

Heb jij een vraag over de begeleiding? Stuur ons dan een WhatsApp bericht!


06-52044280
Zet de volgende stap in jouw scriptie

Zet de volgende stap in je scriptie!

Kom je er niet uit of zit je gewoon vast? Wij helpen je weer vooruit!
Stop met twijfelen, zet die volgende stap door het formulier in te vullen!

Zet de volgende stap met je scriptie!

Wat kan Afstudeerbegeleider verder voor jou betekenen?

Wij hebben een begeleider die bij je past met wie jij één op één aan de slag gaat. We weten dat studenten een beperkt budget hebben dus houden we onze tarieven betaalbaar. Je bent in controle over je eigen proces doordat jij bepaalt wanneer je afspreekt met je begeleider. Daarnaast werken we met niet goed geld terug beleid!

Natuurlijk is de eerste stap om hulp te vragen voor je scriptie lastig terwijl je ook al veel aan je hoofd hebt met je scriptie. Daarom hebben we het maken van een afspraak makkelijk gemaakt. Vaak heb je dezelfde dag nog een afspraak! We zijn ook in de avond bereikbaar via whatsapp of 020 - 752 2702

Maak de volgende stap naar jouw afstudeermoment en vraag een vrijblijvende kennismaking aan!

Bobby Lee Houtkoop
Kurt Kreulen
Stijn Loeber
Maudy Verplancke
Sarah Vreijling
Martin van Leerdam
Caitlin Utama
Vera Oosterveen

Wij staan voor je klaar! Vul vrijblijvend ons contactformulier in!

Binnen 24 uur contact