Scriptie feedback

Wanneer je al een eind op weg bent met je scriptie, maar nog onzeker bent over bijvoorbeeld het argumentatieniveau of de verwerking van bepaalde modellen, kunnen wij je verder helpen. We bieden Scriptie Feedback aan, wat inhoudt dat we jouw scriptie doorlopen op structuur en inhoud en de tekst van feedback voorzien. Zo heb jij weer handvatten om verder te werken, en heb je meer zekerheid of je op de goede weg zit. Kom je liever langs voor feedback, kies dan voor persoonlijke begeleiding!

Onze visie

Omdat het fundamentele uitgangspunt van Afstudeerbegeleider het ontwikkelen van mensen is, zullen wij in je scriptie niets zomaar aanpassen of herschrijven. We geven constructieve feedback en doen suggesties voor verbetering. Het is aan jou om te bepalen hoe je ons commentaar in je scriptie verwerkt. Zo blijft je scriptie echt jouw eigen prestatie.

Let op

De Scriptie Feedback is hoofdzakelijk gericht op de structuur en de inhoudelijke aspecten van je scriptie. Als we spellingsfouten of verkeerde zinsbouw tegenkomen, kunnen we hier het een en ander aan verbeteren, maar voor professionele aandacht hiervoor zul je je scriptie moeten laten redigeren. Afstudeerbegeleider werkt samen met taalbureau Scribbr, dat je scriptie kan nakijken op taal en spelling. Wil je met ze in contact komen? Ga dan naar www.scribbr.nl/nakijken/nederlands

Onze methode in één minuut

Sanne (student) over onze scriptiebegeleiding

De weg naar afstuderen weer vinden

De weg kwijt in je scriptie? Had jouw begeleider of opdrachtgever net zo goed Chinees kunnen praten? Geen nood, wij helpen je om de controle terug te krijgen!

Nodige bevestiging in je keuzes

Het schrijven van je scriptie betekent veel keuzes en fouten maken. Wij kijken met je mee en bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een naderende scriptiedeadline zorgt voor stress. We stellen samen een realistische planning op zodat jij die deadline gaat halen!

Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap en je hebt je gratis kennismaking geregeld 🙂

Waarom Afstudeerbegeleider?

zijn je voorgegaan
0 studenten
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding