Geen scriptie motivatie meer?

Heb je geen motivatie meer bij het schrijven van je scriptie omdat het een grote chaos is in je hoofd en je niet weet hoe je verder moet? Je bent niet alleen! Veel studenten lopen vast bij verschillende aspecten van het schrijven van een scriptie waardoor ze hun motivatie verliezen. De meesten gaan met goede moed aan de slag, maar raken in al hun ijver het overzicht kwijt. Anderen weten niet waar ze moeten beginnen.

Daarnaast kan het geringe contact met supervisors (interne scriptiebegeleiders) de oorzaak zijn van een stressvolle scriptieperiode. Als gevolg daarvan stapelen problemen zich op; deadlines naderen, afspraken met supervisors verlopen stroef omdat zij ook zeker niet altijd precies even goed weten waar ze nou mee bezig zijn. Studenten komen zo vaak in een neerwaartse spiraal terecht.

Wat je nodig hebt is een kundige partner die je op ieder moment kan bijstaan en waarmee je goed kan sparren over de inhoud je scriptie. Wij van Afstudeerbegeleider bieden jou de mogelijkheid om jouw scriptietraject samen met een van onze professionele scriptiebegeleiders snel en succesvol af te ronden. Zo bespaar je op ten duur stress en geld (omdat je je collegegeld betalingen eerder stop kan zetten).

 

De motivatie voor je scriptie vind je terug wanneer je weet wat het doel van je scriptie is, wanneer je goed in de materie van je scriptie zit, wanneer je overzicht en controle hebt over je scriptieprocess en wanneer je merkt dat je progressie boekt met het schrijven van je scriptie.

Het klinkt simpeler dan dat het daadwerkelijk is, er zijn vele obstakels tijdens het schrijven van je scriptie die ervoor zorgen dat jij je motivatie verliest. Bijvoorbeeld, wanneer je interne scriptiebegeleider in plaats van duidelijke feedback, slechts met vage opmerkingen komt, kan dit soms meer vragen dan antwoorden opleveren.

Daarnaast ben je ook snel onnodig veel tijd kwijt met het verbeteren van je stuk. Veel studenten zien na de feedback van hun begeleider door de bomen het bos niet meer waardoor ze niet precies meer weten waar ze moeten beginnen.

Het is belangrijk om voor jezelf overzicht te creëren. Je kunt hierbij denken aan het maken van een planning; Wanneer wil je je inleiding af hebben en wanneer de methode paragraaf? Ook is het van belang dat je je doel opdeelt in kleinere doelen zodat deze behapbaar en overzichtelijk blijven.

Het geeft een enorme boost aan je motivatie wanneer je deze een voor een van je to do lijst afstreept! Wanneer je samen met behulp van één van onze begeleiders weer grip krijgt op jouw scriptieprocess dan komt de motivatie voor het schrijven van jouw scriptie als vanzelf weer bij je opborrelen!

Zit je helemaal met de handen in het haar en weet je niet meer hoe je verder moet met het schrijven van je scriptie? Afstudeerbegeleider helpt je verder! Met onze jarenlange ervaring en brede kennis op het gebied van scripties schrijven en het uitvoeren van statistische data analyses zorgen wij ervoor dat we jouw motivatie weer opkrikken.

Wij hebben een begeleider die bij je past met wie jij één op één aan de slag gaat. Deze persoon gaat ervoor zorgen dat jij snapt wat je moet doen en dat je de nodige stappen vooruit kunt maken. Dit gebeurt door middel van het stellen van kritische vragen, zodat wij samen met jou hard gaan nadenken over de inhoud en opbouw van je scriptie. We weten dat studenten een beperkt budget hebben dus houden we onze tarieven betaalbaar. Je bent in controle over je eigen proces doordat jij bepaalt wanneer je afspreekt met je begeleider. Daarnaast werken we met een niet goed geld terug beleid, en gedurende de eerste 20 minuten van het gesprek kun je ook nog kosteloos terugkrabbelen!

Natuurlijk kan de eerste stap om hulp te vragen bij het schrijven van je scriptie lastig zijn. Daarom hebben we het maken van een afspraak makkelijk en snel gemaakt. Vaak heb je dezelfde dag nog een afspraak! We zijn ook in de avond bereikbaar via whatsapp of 020 – 752 2702

Dus maak snel de volgende stap naar jouw afstudeermoment en vraag een vrijblijvende kennismaking aan! Onze methode in één minuut

Sanne (student) over onze scriptiebegeleiding

De weg naar afstuderen weer vinden

De weg kwijt in je scriptie? Had jouw begeleider of opdrachtgever net zo goed Chinees kunnen praten? Geen nood, wij helpen je om de controle terug te krijgen!

Nodige bevestiging in je keuzes

Het schrijven van je scriptie betekent veel keuzes en fouten maken. Wij kijken met je mee en bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een naderende scriptiedeadline zorgt voor stress. We stellen samen een realistische planning op zodat jij die deadline gaat halen!

Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap en je hebt je gratis kennismaking geregeld 🙂

Waarom Afstudeerbegeleider?

zijn je voorgegaan
0 studenten
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding