Problemen met het schrijven van je scriptie?

Ben je net begonnen of ben je al een heel eind op weg met je scriptie maar loop je steeds opnieuw tegen verschillende punten aan? Je bent niet alleen! De meerderheid van de studenten ervaart de scriptie als een enorm struikelblok waardoor ze ongemotiveerd raken en het voor zich uit schuiven. Als gevolg daarvan stapelen problemen zich alleen maar meer op; deadlines naderen, afspraken met supervisors verlopen stroef omdat ze niet goed weten waar ze mee bezig zijn en ze komen in een neerwaartse spiraal terecht.

Wat je nodig hebt is een kundige partner die je op ieder moment kan bijstaan en waarmee je goed kan sparren over de inhoud je scriptie. Wij van Afstudeerbegeleider bieden jou de mogelijkheid om jouw scriptietraject samen met een van onze professionele scriptiebegeleiders snel en succesvol af te ronden. Zo bespaar je op ten duur stress en geld (omdat je je collegegeld betalingen eerder stop kan zetten).

Wanneer je begeleider in plaats van duidelijke feedback, slechts met vage opmerkingen komt, kan dit soms meer vragen opleveren, dan antwoorden en onnodig veel tijd kosten met het verbeteren van je stuk. Veel studenten zien bij het verbeteren door de bomen het bos niet meer waardoor ze niet weten waar ze moeten beginnen. Belangrijk is om overzicht te creëren door je scriptie in kleine stukken op te delen, zodat deze weer behapbaar wordt.

Wil jij weten hoe wij jou kunnen helpen met waar je ook tegenaan loopt met je scriptie? Vertel ons jouw verhaal hier en we nemen contact met je op voor een vrijblijvende oriëntatie!

Zit je helemaal met de handen in het haar en weet je niet meer hoe je verder moet met het schrijven van je scriptie? Afstudeerbegeleider helpt je verder! Met onze jarenlange ervaring en brede kennis op het gebied van scripties schrijven en het uitvoeren van statistische data analyses zorgen wij ervoor dat we jouw motivatie weer opkrikken.

Wij hebben een begeleider die bij je past met wie jij één op één aan de slag gaat. Deze persoon gaat ervoor zorgen dat jij snapt wat je moet doen en dat je de nodige stappen vooruit kunt maken. Dit gebeurt door middel van het stellen van kritische vragen, zodat wij samen met jou hard gaan nadenken over de inhoud en opbouw van je scriptie. We weten dat studenten een beperkt budget hebben dus houden we onze tarieven betaalbaar. Je bent in controle over je eigen proces doordat jij bepaalt wanneer je afspreekt met je begeleider. Daarnaast werken we met een niet goed geld terug beleid, en gedurende de eerste 20 minuten van het gesprek kun je ook nog kosteloos terugkrabbelen!

Natuurlijk kan de eerste stap om hulp te vragen bij het schrijven van je scriptie lastig zijn. Daarom hebben we het maken van een afspraak makkelijk en snel gemaakt. Vaak heb je dezelfde dag nog een afspraak! We zijn ook in de avond bereikbaar via whatsapp of 020 – 752 2702

Dus maak snel de volgende stap naar jouw afstudeermoment en vraag een vrijblijvende kennismaking aan! Onze methode in één minuut

Sanne (student) over onze scriptiebegeleiding

De weg naar afstuderen weer vinden

De weg kwijt in je scriptie? Had jouw begeleider of opdrachtgever net zo goed Chinees kunnen praten? Geen nood, wij helpen je om de controle terug te krijgen!

Nodige bevestiging in je keuzes

Het schrijven van je scriptie betekent veel keuzes en fouten maken. Wij kijken met je mee en bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een naderende scriptiedeadline zorgt voor stress. We stellen samen een realistische planning op zodat jij die deadline gaat halen!

Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap en je hebt je gratis kennismaking geregeld 🙂

Waarom Afstudeerbegeleider?

zijn je voorgegaan
0 studenten
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding