Heb je moeite met taal? Laat je scriptie redigeren!

Vaak zijn de taal- en vormeisen, die onderwijsinstellingen aan scripties en andere schrijfopdrachten stellen, erg streng. Zo mogen er soms maar tien spellingfouten in een scriptie staan. Ben je niet heel sterk in taal, maar wil je wel graag een foutloze en leesbare scriptie inleveren? Laat je scriptie dan redigeren. Redigeren houdt in dat de tekst van je scriptie wordt gecorrigeerd op vorm en spelling, met behoud van betekenis en toon van de originele tekst.

Immers, de manier waarop je een verhaal vertelt is minstens zo belangrijk als het verhaal zelf. Sterker nog, als je een verhaal niet goed vertelt, dan komt de boodschap niet over of haakt de lezer af. Dat wil je bij je scriptie natuurlijk voorkomen. Ben je dus wel tevreden over de structuur en inhoud van je scriptie, maar is die taalkundig nog niet in orde? Ben je onzeker over de spelling, grammatica, zinsopbouw of formulering? Dan is het een idee om je scriptie te laten redigeren.

Afstudeerbegeleiding werkt samen met Scribbr, een team van professionele taalexperts die ervoor zorgen dat de stijl en spelling van je scriptie geperfectioneerd worden. Zij redigeren zowel scripties in het Nederlands als in het Engels.

Hoe kan Afstudeerbegeleider jou helpen

Afstudeerbegeleider helpt jou met het schrijven van een ijzersterke scriptie. Wij hebben inmiddels honderden studenten geholpen met afstuderen, je bent echt niet alleen! Lees hier wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen. Samen met onze hulp studeer jij sneller af en haal jij een hoger cijfer voor je scriptie! 

Onze methode in één minuut

Sanne (student) over onze scriptiebegeleiding

De weg naar afstuderen weer vinden

De weg kwijt in je scriptie? Had jouw begeleider of opdrachtgever net zo goed Chinees kunnen praten? Geen nood, wij helpen je om de controle terug te krijgen!

Nodige bevestiging in je keuzes

Het schrijven van je scriptie betekent veel keuzes en fouten maken. Wij kijken met je mee en bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een naderende scriptiedeadline zorgt voor stress. We stellen samen een realistische planning op zodat jij die deadline gaat halen!

Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap en je hebt je gratis kennismaking geregeld 🙂

Waarom Afstudeerbegeleider?

zijn je voorgegaan
0 studenten
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding