Scriptie laten nakijken door een professionele scriptiebegeleider?

Wij staan voor je klaar wanneer jij dat nodig hebt, luisteren naar je en nemen jouw vragen serieus (naast dat we die natuurlijk ook gaan beantwoorden)

Ben jij druk bezig met je scriptie en zou je graag willen dat een van onze experts je scriptie eens kritisch nakijkt? Ons team van begeleiders kijkt alle onderdelen van je scriptie na en voorziet je vervolgens van constructieve feedback die je helpt om je scriptie te verbeteren!

Wanneer je al een eind op weg bent met je scriptie maar nog onzeker bent over bijvoorbeeld, je hoofd en/of deelvragen, je theoretisch kader, de kwaliteit van je argumentatie of de verwerking van je resultaten kunnen wij je verder helpen. Op basis van ons nakijkwerk zul je meer zekerheid krijgen van je zaak en je scriptie gegarandeerd sneller, en met een hoger cijfer afronden!

Behoefte aan persoonlijke begeleiding bij je scriptie? Dat kan natuurlijk ook! Neem hier een kijkje om te zien hoe wij je persoonlijk kunnen helpen met het behalen van scriptie.

 

Voordat de scriptiebegeleider je scriptie gaat nakijken bespreken jullie waar je wilt dat deze de aandacht op vestigt. Een aantal voorbeelden van aandachtspunten zijn:

  • Hoe zijn mijn je hoofd- en deelvragen geformuleerd?
  • Wat kan er worden verbeterd aan de structuur?
  • Beschik je over voldoende literatuur?
  • Is mijn enquête goed verwerkt in SPSS?
  • Zijn mijn analyses correct en heb ik de juiste conclusies getrokken?
  • Heb ik de feedback van mijn studiebegeleider op de juiste manier verwerkt?

Neem hier een kijkje voor een duidelijk overzicht van alle scriptie onderdelen waar Afstudeerbegeleider je bij kan helpen.

Op basis van het nakijken van je scriptie wordt er proactieve en duidelijke feedback geformuleerd waar jij direct mee aan de slag kan. We zijn er voor jou en zullen er daarom alles aan doen om je in staat te stellen je scriptie succesvol te behalen.

Wil jij dat je scriptie wordt voorzien met feedback of heb je een vraag? Vul dan het formulier hier rechts in!

De kosten zijn €85,- per uur. We kunnen in een uur naar schatting 3000-3250 woorden nakijken, afhankelijk van de kwaliteit en complexiteit van je stuk.

Indien je twijfelt wordt eerst 20 minuten besteed aan het geven van feedback die vervolgens aan je wordt opgestuurd zodat jij een inschatting kan maken of het is wat je nodig hebt.

Wil jij dat je scriptie wordt voorzien met feedback of heb je een vraag? Vul dan het formulier hier rechts in!

Je levert je document aan in een Word document of Google Docs. Voor de scriptiebegeleider aan de slag gaat wordt samen met jou besproken wat jij van het nakijken van je scriptie verwacht. Op basis van jouw wensen zal de scriptiebegeleider opmerkingen (feedback) in je document zetten.

We zullen tijdens het nakijken van je scriptie nooit zomaar iets aanpassen of herschrijven. We geven constructieve feedback en doen duidelijke suggesties voor verbetering. Het is aan jou om te bepalen hoe je ons commentaar in je scriptie verwerkt. Zo blijft je scriptie echt jouw eigen prestatie!

Wil jij dat je scriptie wordt voorzien met feedback of heb je een vraag? Vul dan het formulier hier rechts in!

Natuurlijk is mogelijk dat je het nakijkwerk persoonlijk bespreekt met de scriptiebegeleider! Je kan daar een afspraak voor inplannen die face-to-face (fysiek) of online (via bijv. Skype) is. Je kan tijdens zo’n gesprek alle vragen stellen die je maar wilt zodat jij vervolgens weer grote stappen vooruit kan maken met je scriptie.

Kijk hier eens als je meer informatie wilt over onze persoonlijke begeleiding.

Wil jij dat je scriptie wordt voorzien met feedback of heb je een vraag? Vul dan het formulier hier rechts in!

Ons team bestaat uit ervaren, deskundige en benaderbare begeleiders die zich goed in kunnen leven in jouw situatie. Afhankelijk van wat jij nagekeken wilt hebben, koppelen wij je aan een professionele begeleider die de kennis heeft dat het beste aansluit op jouw wensen.

Kijk hier eens om te lezen wie wij zijn en waar wij voor staan!

Wil jij dat je scriptie wordt voorzien met feedback of heb je een vraag? Vul dan het formulier hier rechts in!

Onze methode in één minuut

Sanne (student) over onze scriptiebegeleiding

De weg naar afstuderen weer vinden

De weg kwijt in je scriptie? Had jouw begeleider of opdrachtgever net zo goed Chinees kunnen praten? Geen nood, wij helpen je om de controle terug te krijgen!

Nodige bevestiging in je keuzes

Het schrijven van je scriptie betekent veel keuzes en fouten maken. Wij kijken met je mee en bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een naderende scriptiedeadline zorgt voor stress. We stellen samen een realistische planning op zodat jij die deadline gaat halen!

Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap en je hebt je gratis kennismaking geregeld 🙂

Waarom Afstudeerbegeleider?

zijn je voorgegaan
0 studenten
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding