Ik krijg vage feedback van mijn begeleider!

Je bent begonnen met je scriptie en loopt tegen een probleem aan… Misschien weet je niet goed welke volgorde je moet aanhouden in je plan van aanpak, of twijfel je of je werk volledig is. Je bent begonnen met het schrijven van je scriptie, maar loopt op de een of andere manier vast. Natuurlijk zou je scriptiebegeleider, de naam zegt het al, je op een goede manier moeten begeleiden zodat jij verder kunt met je scriptie. Toch kan het zijn dat je van je begeleider niet de hulp krijgt die je nodig hebt. Hoe los je dit op?

Afstudeerbegeleider helpt jou met het schrijven van een ijzersterke scriptie. Wij hebben inmiddels honderden studenten geholpen met afstuderen, je bent echt niet alleen! Lees hier wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen. Samen met onze hulp studeer jij sneller af en haal jij een hoger cijfer voor je scriptie! 

Wanneer je begeleider in plaats van duidelijke feedback, slechts met vage opmerkingen komt, kan dit jouw schrijfproces behoorlijk bemoeilijken of vertragen. Helaas komt het vaak voor dat begeleiders tekort schieten. Niet alleen is hun feedback vaak onbegrijpelijk voor studenten, begeleiders hebben ook vaak te weinig tijd om hun commentaar helder uit te leggen. Dit heeft tot gevolg dat veel studenten in het duister tasten over hoe ze verder moeten met hun scriptie. Soms voeren ze daarom veranderingen door die niet nodig zijn of de scriptie zwakker maken, in plaats van sterker.

Kom je niet zelfstandig uit de feedback die je hebt gekregen op je scriptie? Afstudeerbegeleider helpt je verder! Met onze ruime ervaring met het interpreteren van feedback van begeleiders en brede kennis in het team, kunnen wij jou goed op weg helpen.

Wij hebben een begeleider die bij je past met wie jij één op één aan de slag gaat. Deze persoon gaat ervoor zorgen dat jij snapt wat je doet en dat je stappen vooruit kunt maken. Dit gebeurt door middel van het stellen van kritische vragen, om er samen eens echt hard over na te denken. We weten dat studenten een beperkt budget hebben dus houden we onze tarieven betaalbaar. Je bent in controle over je eigen proces doordat jij bepaalt wanneer je afspreekt met je begeleider. Daarnaast werken we met een niet goed geld terug beleid, en in de eerste 20 minuten van het gesprek kun je ook nog kosteloos terugkrabbelen!

Natuurlijk is de eerste stap om hulp te vragen voor je scriptie lastig terwijl je ook al veel aan je hoofd hebt met je scriptie. Daarom hebben we het maken van een afspraak makkelijk en snel gemaakt. Vaak heb je dezelfde dag nog een afspraak! We zijn ook in de avond bereikbaar via whatsapp of 020 – 752 2702

Maak de volgende stap naar jouw afstudeermoment en vraag een vrijblijvende kennismaking aan! Dan zullen wij graag klaar staan om samen met jou de scriptie te verbeteren.

Onze methode in één minuut

Sanne (student) over onze scriptiebegeleiding

De weg naar afstuderen weer vinden

De weg kwijt in je scriptie? Had jouw begeleider of opdrachtgever net zo goed Chinees kunnen praten? Geen nood, wij helpen je om de controle terug te krijgen!

Nodige bevestiging in je keuzes

Het schrijven van je scriptie betekent veel keuzes en fouten maken. Wij kijken met je mee en bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een naderende scriptiedeadline zorgt voor stress. We stellen samen een realistische planning op zodat jij die deadline gaat halen!

Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap en je hebt je gratis kennismaking geregeld 🙂

Waarom Afstudeerbegeleider?

zijn je voorgegaan
0 studenten
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding