Moeite met je het verbeteren van je scriptie?

Afstuderen kan je aardige koppijn bezorgen. De meeste studenten hebben weinig ervaring met het schrijven van een scriptie. Bovendien is het aantal contacturen minder dan voorheen. Sommigen gaan met goede moed aan de slag, maar raken in al hun ijver het overzicht kwijt. Anderen weten niet waar ze moeten beginnen. Ook kan het geringe contact met supervisors de oorzaak zijn van een stressvolle scriptieperiode. Als gevolg daarvan stapelen problemen zich op; deadlines naderen, afspraken met supervisors verlopen stroef omdat zij (uit eigen ervaring) ook zeker niet altijd niet goed weten waar ze mee bezig zijn. Studenten komen zo in een neerwaartse spiraal terecht. Misschien is dan al dat wat je nodig hebt, gewoon een kundige partner die voor je klaar staat om mee te sparren.

Afstudeerbegeleider helpt jou met het schrijven van een ijzersterke scriptie. Wij hebben inmiddels honderden studenten geholpen met afstuderen, je bent echt niet alleen! Lees hier wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen. Samen met onze hulp studeer jij sneller af en haal jij een hoger cijfer voor je scriptie! 

Ben je net begonnen met je scriptie of ben je al een heel eind op weg, maar krijg je steeds op dezelfde punten feedback van je begeleiders? En levert deze in plaats van antwoorden alleen maar meer vragen op? Dit is helaas een veel voorkomend probleem. Herken jij dit? Geen paniek, wij kunnen helpen! Wij kunnen de feedback die je hebt ontvangen van je begeleider op zo’n manier uitleggen, zodat jij verder kan. De feedback van je begeleider vullen wij aan met onze eigen feedback, zodat jij een duidelijk beeld krijgt van wat er verbeterd kan worden en welke je stappen je moet zetten om dit voor elkaar te krijgen. Met onze hulp zul jij jouw eigen scriptie beter begrijpen, zodat je op ieder moment weet wat je doet en waarom je het doet.

Wil jij weten hoe wij jou kunnen helpen met waar je ook tegenaan loopt met je scriptie? Vertel ons jouw verhaal hier en we nemen contact met je op voor een vrijblijvende oriëntatie!

Kom je niet zelfstandig uit de feedback die je hebt gekregen op je scriptie? Afstudeerbegeleider helpt je verder! Met onze ruime ervaring met het interpreteren van feedback van begeleiders en brede kennis in het team, kunnen wij jou goed op weg helpen.

Wij hebben een begeleider die bij je past met wie jij één op één aan de slag gaat. Deze persoon gaat ervoor zorgen dat jij snapt wat je doet en dat je stappen vooruit kunt maken. Dit gebeurt door middel van het stellen van kritische vragen, om er samen eens echt hard over na te denken. We weten dat studenten een beperkt budget hebben dus houden we onze tarieven betaalbaar. Je bent in controle over je eigen proces doordat jij bepaalt wanneer je afspreekt met je begeleider. Daarnaast werken we met een niet goed geld terug beleid, en in de eerste 20 minuten van het gesprek kun je ook nog kosteloos terugkrabbelen!

Natuurlijk is de eerste stap om hulp te vragen voor je scriptie lastig terwijl je ook al veel aan je hoofd hebt met je scriptie. Daarom hebben we het maken van een afspraak makkelijk en snel gemaakt. Vaak heb je dezelfde dag nog een afspraak!

Maak de volgende stap naar jouw afstudeermoment en vraag een vrijblijvende kennismaking aan! Dan zullen wij graag klaar staan om samen met jou de scriptie te verbeteren.

Onze methode in één minuut

Sanne (student) over onze scriptiebegeleiding

De weg naar afstuderen weer vinden

De weg kwijt in je scriptie? Had jouw begeleider of opdrachtgever net zo goed Chinees kunnen praten? Geen nood, wij helpen je om de controle terug te krijgen!

Nodige bevestiging in je keuzes

Het schrijven van je scriptie betekent veel keuzes en fouten maken. Wij kijken met je mee en bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een naderende scriptiedeadline zorgt voor stress. We stellen samen een realistische planning op zodat jij die deadline gaat halen!

Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap en je hebt je gratis kennismaking geregeld 🙂

Waarom Afstudeerbegeleider?

zijn je voorgegaan
0 studenten
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding