De afstudeerbegeleiders...

Het team van Afstudeerbegeleider bestaat uit  jonge en enthousiaste mensen. De jeugdige identiteit van ons team maakt dat we toegankelijk en makkelijk aanspreekbaar zijn voor de studenten die we begeleiden. We werken in een ontspannen en informele sfeer, waar begrip en ruimte is voor elke student, probleem of vraag.

Deze laagdrempeligheid is kenmerkend voor Afstudeerbegeleider. We streven naar een omgeving waarin jij alle inhoudelijke vragen durft te stellen en kan stellen waar je vanuit je opleiding geen ruimte voor krijgt.

Lees hieronder wie de begeleiders zijn van Afstudeerbegeleider!

Onze begeleiders vertellen wie ze zijn

Al onze fulltime begeleiders hebben ruime ervaring met het begeleiden van verscheidene studenten van uiteenlopende studierichtingen. Zij raken ge├źnthousiasmeerd door gemotiveerde studenten van verschillende studies. Voor de combinatie van afgestudeerden en studerenden hebben wij bij Afstudeerbegeleider bewust gekozen voor jonge mensen die zelf nog aan de studie zitten omdat zij natuurlijk als geen ander begrijpen waar medestudenten mogelijkerwijs tegenaan lopen tijdens hun studie. Deze bijzondere combinatie resulteert in toegankelijke en flexibele studie- en afstudeerbegeleiding van hoogstaande kwaliteit.

Hoe kunnen wij jou verder helpen?

Lees meer over wat zij voor jou kunnen betekenen op gebied van persoonlijke begeleiding. Of check onze feedback mogelijkheden! Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of lees hier over onze werkwijze.

Hey! Vertel ons wie je bent zodat we aan de slag kunnen!

  • Vertel ons waar je tegenaan loopt in je scriptie en wij laten je weten wat wij daaraan kunnen doen!