Individuele Begeleiding

Je scriptie snel en successvol afronden

Gratis adviesgesprek

Individuele begeleiding

Al klaar met je scriptie voordat hij af is? De individuele scriptiebegeleiding van Afstudeerbegeleider zorgt ervoor dat jij snel en succesvol je scriptie afrondt!

Middels onze individuele begeleiding krijg jij één op één ondersteuning bij het schrijven van jouw scriptie. De individuele begeleiding wordt persoonlijk afgestemd op jouw tempo. Gedurende de begeleiding gaan we aan de slag met zaken waar jij persoonlijk tegenaan loopt of die je lastig vindt. Je kan tijdens de begeleiding alle vragen aan ons stellen die je maar wilt!

Niet zozeer de behoefte om persoonlijk begeleidt te worden? Lees hier dan wat meer over onze scriptie nakijk service!

Waar kunnen wij jou mee helpen tijdens individuele begeleiding?

Gedurende individuele begeleiding ga je met een professionele scriptiebegeleider zitten en nemen jullie samen door waar je allemaal tegenaan loopt. Je gaat met zaken aan de slag zoals:

  • Hoe formuleer je duidelijker en relevante hoofd- en deelvragen?
  • Hoe breng je een strakke structuur in je scriptie aan?
  • Beschik je over voldoende literatuur?
  • Hoe verwerk je een enquête of experimentele data in SPSS?
  • Hoe voer je een analyse uit? En wat mag je daaruit concluderen?
  • Hoe kan ik de feedback van mijn studiebegeleider op de juiste manier verwerken?

Neem hier een kijkje voor een duidelijk overzicht van alle scriptie onderdelen waar Afstudeerbegeleider je bij kan helpen.

Jouw persoonlijke scriptiebegeleider denkt proactief met je mee zodat jij gegarandeerd verder komt! We zijn er voor jou en zullen er daarom alles aan doen om je in staat te stellen je scriptie succesvol te behalen.

Hoe gaat de individuele begeleiding in zijn werk?

De individuele begeleiding is erop gericht om jou succesvol door het scriptieproces heen te loodsen. Daarom wordt er aan het begin van de begeleiding altijd even samen met jou besproken wat jij van de scriptiebegeleiding verwacht. Daarnaast wordt er een duidelijk plan van aanpak besproken en opgesteld met een mooi cijfer voor jouw scriptie als einddoel!

Per afspraak wordt met je besproken waar je mee aan de slag zal gaan. Dit wordt gedaan op basis van de vragen die jij op dat moment hebt, en de problemen waar jij op dat moment mee kampt.

De individuele begeleiding vindt plaats op één van onze kantoren, online (via Skype) of op een afgesproken locatie. Per keer maak je een afspraak met je begeleider over de tijd en de plek. Je maakt de afspraken wanneer en hoe vaak jij maar wilt. Onze begeleiders staan altijd voor je klaar en zijn persoonlijk betrokken bij jouw scriptieproces.

Wil je de individuele begeleiding een keer uitproberen?

Individuele begeleiding is een betrekkelijk nieuw fenomeen waar de meeste studenten nog geen ervaring mee hebben. Daarom heb je eerst een telefonische kennismaking en mag je daarna vrijblijvend de begeleiding 20 minuten uitproberen!

Neem vooral contact op met ons zodat wij je alles nog een keer rustig uit kunnen leggen via de telefoon, whatsapp of mail.

Wie geeft de individuele begeleiding?

Ons team bestaat uit ervaren, deskundige en benaderbare begeleiders die zich goed in kunnen leven in jouw situatie. Afhankelijk van wat jij nagekeken wilt hebben, koppelen wij je aan een professionele begeleider die de kennis heeft dat het beste aansluit op jouw wensen.

Kijk hier eens om te lezen wie wij zijn en waar wij voor staan!

Stijn Loeber

Geschreven door:

Stijn Loeber
Meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Klik hier
Waar loop jij vast met je scriptie? Klik hier
WhatsApp met ons!

Heb jij een vraag over de begeleiding? Stuur ons dan een WhatsApp bericht!


06-52044280
Zet de volgende stap in jouw scriptie

Zet de volgende stap in je scriptie!

Kom je er niet uit of zit je gewoon vast? Wij helpen je weer vooruit!
Stop met twijfelen, zet die volgende stap door het formulier in te vullen!

Zet de volgende stap met je scriptie!

Wat kan Afstudeerbegeleider verder voor jou betekenen?

Wij hebben een begeleider die bij je past met wie jij één op één aan de slag gaat. We weten dat studenten een beperkt budget hebben dus houden we onze tarieven betaalbaar. Je bent in controle over je eigen proces doordat jij bepaalt wanneer je afspreekt met je begeleider. Daarnaast werken we met niet goed geld terug beleid!

Natuurlijk is de eerste stap om hulp te vragen voor je scriptie lastig terwijl je ook al veel aan je hoofd hebt met je scriptie. Daarom hebben we het maken van een afspraak makkelijk gemaakt. Vaak heb je dezelfde dag nog een afspraak! We zijn ook in de avond bereikbaar via whatsapp of 020 - 752 2702

Maak de volgende stap naar jouw afstudeermoment en vraag een vrijblijvende kennismaking aan!

Bobby Lee Houtkoop
Kurt Kreulen
Stijn Loeber
Maudy Verplancke
Sarah Vreijling
Martin van Leerdam
Caitlin Utama
Vera Oosterveen

Wij staan voor je klaar! Vul vrijblijvend ons contactformulier in!

Binnen 24 uur contact