al meer dan 7 jaar

de beste afstudeerbegeleiding!

5000+

afgestudeerde studenten!

97,8%

slagingspercentage!

Als je de relevantie van je onderzoek beschrijft, vraag je jezelf af waarom jouw onderzoek relevant is: wat is de toegevoegde waarde van je stuk? Welke mensen of instanties zouden wat kunnen hebben aan de uitkomsten van je onderzoek? Je kan mogelijkerwijs een onderscheid maken tussen een praktische en een theoretische relevantie, of tussen een maatschappelijke en een wetenschappelijke relevantie.

Om de inhoud van je scriptie waarde te verlenen, moet je natuurlijk wel kunnen verdedigen voor wie en waarom jouw onderzoek relevant is. Veel studenten weten eigenlijk niet zo goed waarom ze een bepaald onderzoek uitvoeren, en hoe ze hun bevindingen waardevol kunnen presenteren. Afstudeerbegeleider kan je helpen bij het verlenen en formuleren van relevantie aan jouw onderzoek en scriptie. Geef op het onderstaande formulier kort aan waar je mee bezig bent en waar je tegen aan loopt, dan nemen we contact met je op over hoe wij jou het beste kunnen begeleiden.

Vragen over onze begeleiding of heb je nu hulp nodig?

Vul vrijblijvend in. Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt