Hoe kunnen wij jou helpen bij je scriptie?

Kosteloze kennismaking

Hulp bij je scriptie

Loop je vast bij het schrijven van je scriptie? Afstudeerbegeleider biedt hulp en ondersteuning in alle fasen van het schrijfproces, en begeleidt je door je onderzoek heen. Ons team motiveert en coacht je van begin tot einde. Hoe eerder je ons bij je afstuderen betrekt, hoe beter jouw scriptie zal worden en hoe eerder jij bent afgestudeerd!

Wij helpen je onder andere bij de volgende aspecten van je scriptie:

Hoe kunnen wij jou helpen?

Persoonlijke scriptiebegeleiding

In een persoonlijk consult ga je samen met een expert van Afstudeerbegeleider naar je scriptie kijken. Waar zitten de pijnpunten? Waar liggen kansen tot verbeteringen? In een persoonlijk consult wordt gekeken naar de structuur, schrijfstijl en het niveau van jouw scriptie. Vaak is het waardevol terug te gaan naar de basis: wat is de aanleiding tot het probleem en klopt de formulering van je hoofd- en deelvragen? Geef daarnaast vooral ook zelf aan waar je aandacht aan wilt besteden. Loop je vooral vast op de structuur, of begrijp je helemaal niets van de feedback van je opleiding? Geef dit dan vooral aan bij jouw scriptiebegeleider! Onze experts hebben jaren ervaring en vele studenten geholpen bij dezelfde obstakels die jij nu ervaart!

Scriptie feedback

Ben je druk aan het schrijven en vraag je je af hoe het ervoor staat? Of wil je een laatste check van een expert voor je het in gaat leveren? De feedback van je opleiding kan nogal eens te wensen over laten. Je docent zet wat vraagtekens in de zijlijn en krabbelt wat onleesbare opmerkingen in je stuk. Daar heb je natuurlijk niets aan. Wij geven je concrete feedback waar je mee verder kan! We houden hierbij vast aan onze filosofie dat jijzelf in staat bent om je scriptie te schrijven. We zullen dus geen aanpassingen voor je maken, maar geven concrete suggesties voor verbetering en leggen je uit wáárom je iets moet aanpassen. Na het verwerken van de feedback van een van onze scriptiebegeleiders heb je dus niet alleen een beter stuk, maar ook een beter begrip van je eigen scriptie!

Stijn Loeber

Geschreven door:

Stijn Loeber
Meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Klik hier
Waar loop jij vast met je scriptie? Klik hier
WhatsApp met ons!

Heb jij een vraag over de begeleiding? Stuur ons dan een WhatsApp bericht!


06-52044280
Zet de volgende stap in jouw scriptie

Zet de volgende stap in je scriptie!

Kom je er niet uit of zit je gewoon vast? Wij helpen je weer vooruit!
Stop met twijfelen, zet die volgende stap door het formulier in te vullen!

Zet de volgende stap met je scriptie!

Afstudeerbegeleider is onderdeel van Studiemeesters. Je wordt dan ook gebeld door Studiemeesters om een afspraak te maken voor een kosteloze en vrijblijvende kennismaking. Kunnen we je telefonisch niet bereiken? Dan mailen we je.

Wat kan Afstudeerbegeleider verder voor jou betekenen?

Wij hebben een begeleider die bij je past met wie jij één op één aan de slag gaat. We weten dat studenten een beperkt budget hebben dus houden we onze tarieven betaalbaar. Je bent in controle over je eigen proces doordat jij bepaalt wanneer je afspreekt met je begeleider. Daarnaast werken we met niet goed geld terug beleid!

Natuurlijk is de eerste stap om hulp te vragen voor je scriptie lastig terwijl je ook al veel aan je hoofd hebt met je scriptie. Daarom hebben we het maken van een afspraak makkelijk gemaakt. Vaak heb je dezelfde dag nog een afspraak! We zijn ook in de avond bereikbaar via whatsapp of 020 - 752 2702

Maak de volgende stap naar jouw afstudeermoment en vraag een vrijblijvende kennismaking aan!

Bobby Lee Houtkoop
Kurt Kreulen
Stijn Loeber
Maudy Verplancke
Sarah Vreijling
Martin van Leerdam
Caitlin Utama
Vera Oosterveen

Wij staan voor je klaar! Vul vrijblijvend ons contactformulier in!

Afstudeerbegeleider is onderdeel van Studiemeesters. Je wordt dan ook gebeld door Studiemeesters om een afspraak te maken voor een kosteloze en vrijblijvende kennismaking. Kunnen we je telefonisch niet bereiken? Dan mailen we je.