Structuur

Heb jij moeite met de structuur van je scriptie?

Ik heb moeite met het aanbrengen van structuur in mijn scriptie!

Ben je begonnen met het schrijven van je scriptie, maar heb je het gevoel dat alles door elkaar staat en je verhaal samenhang mist? Vind je het lastig om te bepalen welke informatie er in je inleiding en welke informatie er in je theoretisch kader thuishoort? Of weet je niet goed in welke volgorde je de informatie in je theoretisch kader moet plaatsen? Deze problemen zijn heel normaal. Voor het schrijven van een scriptie moet je veel informatie verzamelen en het komt vaak voor dat studenten door de grote hoeveelheid informatie de rode draad van hun verhaal kwijtraken. Dit is jammer, want een duidelijke en logische verhaallijn is essentieel om een boodschap over te kunnen brengen op de lezer.

Waarom heb je moeite met de structuur van je scriptie?

Het aanbrengen van een heldere structuur is lastig, maar ook erg belangrijk. Als het je lukt een goede structuur aan te brengen in je verhaal, is dit het bewijs dat je snapt waar je over schrijft. Omdat de lezer je verhaallijn goed kan volgen vergroot je de kans op een goede beoordeling.

Stijn Loeber

Geschreven door:

Stijn Loeber




Meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Klik hier




Waar loop jij vast met je scriptie? Klik hier

Zet de volgende stap in jouw scriptie

Zet de volgende stap in je scriptie!

Kom je er niet uit of zit je gewoon vast? Wij helpen je weer vooruit!
Stop met twijfelen, zet die volgende stap door het formulier in te vullen!

Hoe kan Afstudeerbegeleider jou verder helpen?

Elke onderwijsinstelling of studierichting stelt specifieke eisen aan WO scripties. Het team van Afstudeerbegeleider kan je helpen bij het interpreteren en dus concreet maken van de eisen die aan jouw scriptie gesteld worden. Wij helpen je vast te stellen waar je scriptie aan moet voldoen, en begeleiden je tijdens het volledige afstudeertraject.

Wij hebben een begeleider die bij je past met wie jij één op één aan de slag gaat. We weten dat studenten een beperkt budget hebben dus houden we onze tarieven betaalbaar. Je bent in controle over je eigen proces doordat jij bepaalt wanneer je afspreekt met je begeleider. Daarnaast werken we met niet goed geld terug beleid!

Natuurlijk is de eerste stap om hulp te vragen voor je scriptie lastig terwijl je ook al veel aan je hoofd hebt met je scriptie. Daarom hebben we het maken van een afspraak makkelijk gemaakt. Vaak heb je dezelfde dag nog een afspraak! We zijn ook in de avond bereikbaar via whatsapp of 020 - 752 2702

Maak de volgende stap naar jouw afstudeermoment en vraag een vrijblijvende kennismaking aan!



WhatsApp met ons!

Heb jij een vraag over de begeleiding? Stuur ons dan een WhatsApp bericht!


06-52044280
Bobby Lee Houtkoop
Kurt Kreulen
Stijn Loeber
Maudy Verplancke
Sarah Vreijling
Martin van Leerdam
Caitlin Utama
Vera Oosterveen

Wij staan voor je klaar! Vul vrijblijvend ons contactformulier in!

Binnen 24 uur contact

  • Amsterdam
  • Maassluistraat 2
  • 1062 GD Amsterdam
  • Den Haag
  • Johanna Westerdijkplein 75
  • 2521 EN Den Haag
  • Utrecht
  • Arthur van Schendelstraat 650
  • 3511 MJ Utrecht