Structuur

Heb jij moeite met de structuur van je scriptie?

Ik heb moeite met het aanbrengen van structuur in mijn scriptie!

Ben je begonnen met het schrijven van je scriptie, maar heb je het gevoel dat alles door elkaar staat en je verhaal samenhang mist? Vind je het lastig om te bepalen welke informatie er in je inleiding en welke informatie er in je theoretisch kader thuishoort? Of weet je niet goed in welke volgorde je de informatie in je theoretisch kader moet plaatsen? Deze problemen zijn heel normaal. Voor het schrijven van een scriptie moet je veel informatie verzamelen en het komt vaak voor dat studenten door de grote hoeveelheid informatie de rode draad van hun verhaal kwijtraken. Dit is jammer, want een duidelijke en logische verhaallijn is essentieel om een boodschap over te kunnen brengen op de lezer.

Waarom heb je moeite met de structuur van je scriptie?

Het aanbrengen van een heldere structuur is lastig, maar ook erg belangrijk. Als het je lukt een goede structuur aan te brengen in je verhaal, is dit het bewijs dat je snapt waar je over schrijft. Omdat de lezer je verhaallijn goed kan volgen vergroot je de kans op een goede beoordeling.“Your speed doesn't matter forward is forward”

Zet de volgende stap in jouw scriptie

Zet de volgende stap in je scriptie!

Kom je er niet uit of zit je gewoon vast? Wij helpen je weer vooruit!
Stop met twijfelen, zet die volgende stap door het formulier in te vullen!

Hoe kan Afstudeerbegeleider jou helpen?

Elke onderwijsinstelling of studierichting stelt specifieke eisen aan WO scripties. Het team van Afstudeerbegeleider kan je helpen bij het interpreteren en dus concreet maken van de eisen die aan jouw scriptie gesteld worden. Wij helpen je vast te stellen waar je scriptie aan moet voldoen, en begeleiden je tijdens het volledige afstudeertraject.


Wij helpen je ook met andere onderdelen van je scriptie! Heb je al een deel van je scriptie geschreven en wil je graag feedback? Check dan onze feedback mogelijkheden! Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of Lees hier meer over de fases in de scriptiebegeleiding of onze werkwijze.WhatsApp met ons!

Heb jij een vraag over de begeleiding? Stuur ons dan een WhatsApp bericht!


06-52044280

Wij staan voor je klaar! Vul vrijblijvend ons contactformulier in!

Binnen 24 uur contact

  • Amsterdam
  • Maassluistraat 2
  • 1062 GD Amsterdam
  • Den Haag
  • Johanna Westerdijkplein 75
  • 2521 EN Den Haag
  • Utrecht
  • Arthur van Schendelstraat 650
  • 3511 MJ Utrecht