Wat zijn studiedagen?

Studenten maken om verschillende redenen gebruik van studiedagen: De één heeft vanwege werk te weinig tijd om te studeren, de ander heeft last van studieontwijkend gedrag en weer een ander wil tijdens het studeren vragen kunnen stellen om te voorkomen dat hij vastloopt en niet verder kan.

We bieden studiedagen zowel aan op onze locaties als online. Je vindt ons in Amsterdam, Eindhoven, Leiden en Rotterdam.

Wil je een betere planning, motivatie en concentratie? Probeer eens een studiedag!

  • aandacht voor planning, concentratie, motivatie

  • ruimte om vragen te stellen als je vastzit

  • op locatie: rustige werkplek met koffie, thee en wifi

  • op gezette tijden pauze

  • werken met een dagplanning

Wat doen we op studiedagen?

Studenten geven regelmatig aan dat ze in één dag bij Studiemeesters meer gedaan krijgen dan in een week thuis. Daar slagen ze in doordat ze tijdens studiedagen werken aan één of meer van de onderstaande punten:

We zorgen ervoor dat je niet afgeleid wordt door de dingen die je normaal uit je concentratie halen, zoals sociale media of je telefoon. Of is het je eigen hoofd dat je afleidt? Ook daar hebben we een oplossing voor.

Wil je productiever aan je studie werken? Kom vrijblijvend kennismaken!

We zorgen dat je duidelijk weet wat je nú moet doen. Zo ga je gericht te werk en doe je één ding tegelijk. Door een betrouwbare studieplanning te hanteren leer je erop te vertrouwen dat je de rest van je taken op een andere tijd ook zult doen.

Wil je productiever aan je studie werken? Kom vrijblijvend kennismaken!

Studeer je op vaste tijden? Wanneer studeer je het beste? Hoe kun je zorgen dat je ook zelfstandig weer aan je studie gaat werken? Samen gaan we je studieritme verbeteren! We letten daarbij op wat voor jou het beste werkt, want iedereen is anders.

Wil je productiever aan je studie werken? Kom vrijblijvend kennismaken!

Hoe kan het dat je te weinig aan je studie toekomt? Komen er andere dingen tussen? Wat heeft prioriteit? Wat kan er slimmer gepland worden, zodat je meer tijd hebt om te studeren én te ontspannen?

Wil je productiever aan je studie werken? Kom vrijblijvend kennismaken!

Onze methode in één minuut

Sanne (student) over onze scriptiebegeleiding

De weg naar afstuderen weer vinden

De weg kwijt in je scriptie? Had jouw begeleider of opdrachtgever net zo goed Chinees kunnen praten? Geen nood, wij helpen je om de controle terug te krijgen!

Nodige bevestiging in je keuzes

Het schrijven van je scriptie betekent veel keuzes en fouten maken. Wij kijken met je mee en bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een naderende scriptiedeadline zorgt voor stress. We stellen samen een realistische planning op zodat jij die deadline gaat halen!

Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap en je hebt je gratis kennismaking geregeld 🙂

Waarom Afstudeerbegeleider?

zijn je voorgegaan
0 studenten
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding