Conceptueel model

Begeleiding nodig bij het opstellen van je conceptueel model?

Gratis adviesgesprek

Begeleiding conceptueel model

Ben je bezig met je scriptie en van plan een strak conceptueel model hieraan toe te voegen, maar weet je niet zo goed hoe je zoiets aan moet pakken? Maak je niet druk, je bent niet de enige die dit lastig vindt! Vaak komen studenten in de problemen wanneer er van ze verwacht wordt een duidelijk conceptueel model op te stellen dat fungeert als visuele representatie van de kern van hun onderzoek. Middels de professionele begeleiding van Afstudeerbegeleider zorg je ervoor dat je 100% zeker weet dat je conceptueel model helemaal tip top in orde is!

Wil jij weten hoe de begeleiding in zijn werk gaat met jouw conceptueel model? Vul dan het contactformulier in!

Hoe werkt onze scriptiebegeleiding met betrekking tot je conceptueel model?

Het conceptueel model goed opstellen is een essentieel onderdeel van je scriptie. Het is namelijk de visuele representatie van wat je gaat onderzoeken in je scriptie dus jouw ideale moment om duidelijk te maken wat je nu precies gaat doen! Mensen zijn visueel ingesteld, dus het kan enorm verhelderend zijn voor een lezer van je scriptie om je conceptueel model te bekijken.

Een niet goed opgesteld conceptueel model verhoogt de kans dat je later in je scriptie vastloopt omdat het dan toch onduidelijk blijkt wat je nu precies gaat onderzoeken. Door de scriptiebegeleiding van Afstudeerbegeleider in te schakelen bij het opstellen van je conceptueel model voorkom je zulke problemen en rond je je scriptie uiteindelijk sneller en met meer vertrouwen af.

Wij bespreken samen met jou de inhoud van je conceptueel model. Het kan zijn dat het nodig is dat we je een aantal zaken uitleggen die je nodig hebt om tot een sterk conceptueel model te komen. Indien je feedback hebt gekregen van je begeleider wordt deze samen met jou doorgenomen en besproken zodat jij je conceptueel model in je scriptie op de juiste manier kan verwerken.

Verder bespreken we hoe jij ervoor kan zorgen dat je probleemstelling, doelstelling, hoofdvraag en deelvragen goed op elkaar aansluiten en dus ook goed zijn verwerkt in je conceptueel model. Indien deze goed in elkaar overlopen ontstaat er een flow in je scriptie (ook wel rode draad genoemd) wat de leesbaarheid ervan ten goede komt.

Wij stellen je kritische vragen en gaan met je in discussie zodat je een dieper inzicht krijgt in de kern van je onderzoek. Dit helpt je uiteindelijk om een strak conceptueel model te bouwen dat robuust is tegen kritiek van je begeleider.

Wil jij weten hoe de begeleiding in zijn werk gaat met jouw conceptueel model? Vul dan het contactformulier in!

Wanneer laat je je begeleiden met je conceptueel model?

Wanneer je je niet zeker voelt over je conceptueel model en/of moeite hebt om deze uit te leggen aan anderen die niet direct in jouw onderwerp zitten, dan zijn dat signalen dat je eens met een van onze scriptiebegeleider moet gaan zitten voor je conceptueel model. Hiervoor geldt dat de meeste studenten te lang wachten om begeleiding in te schakelen waardoor ze veel kostbare tijd verliezen; twijfel daarom niet te lang met het opnemen van contact voor het inplannen van een kennismakingsgesprek!

Wat levert onze scriptiebegeleiding op met betrekking tot het conceptueel model?

Onze ervaring leert dat studenten die samen met een scriptiebegeleider aan de slag zijn gegaan meer vertrouwen hebben in de kwaliteit van hun scriptie. Daarnaast studeren studenten sneller af en behalen ze een hoger eindresultaat.

Door het conceptueel model kritisch te bediscussiëren wordt het voor de student duidelijk waar zijn/haar scriptie nu precies over gaat. Onze scriptiebegeleiding helpt je dus om de focus aan te scherpen en te voorkomen dat je van de kern van je scriptie afdwaalt. Doordat je beter weet wat je aan het doen bent wordt het makkelijker om de juiste keuzes te maken voor je scriptie. Hierdoor kan jij beter schakelen met je begeleider waardoor je sneller door het proces heen loopt en vaak maanden eerder bent afgestudeerd.

Doordat je eerder bent afgestudeerd kan je eerder met je baan beginnen en geld gaan verdienen. De begeleiding verdient zichzelf dus terug! Daarnaast hebben studenten die gebruik maken van scriptiebegeleiding een hoger cijfer voor hun scriptie. Hoe hoger je cijfer, hoe sterker je uitgangspositie tijdens het solliciteren op een baan.

Wil jij weten wat onze begeleiding op gaat leveren voor het conceptueel model van jouw scriptie? Vul dan het contactformulier in!

Wie geeft de scriptiebegeleiding?

De scriptiebegeleiding wordt gegeven door een van onze professionele begeleiders. Onze begeleiders hebben jarenlange ervaring met het helpen van studenten bij hun scriptie struggles.

Je wordt gekoppeld aan een van onze begeleiders die gespecialiseerd is op de problemen waar jij mee kampt. Tijdens het begeleidingstraject houdt je dezelfde scriptiebegeleider. Op deze manier weet de scriptiebegeleider op ten duur alles af van jouw scriptie zodat je optimaal geholpen kan worden. Mocht je op een bepaald moment andere specialistische kennis nodig hebben dan is er altijd een andere begeleider die je daarbij kan helpen.

Wil jij weten wie jou begeleiding kan gaan geven voor het conceptueel model van jouw scriptie? Vul dan het contactformulier in! Of kijk eens wie er in ons team zit!

Wat kan ik verwachten van mijn scriptiebegeleider?

De scriptiebegeleider past zich aan op jouw situatie en gaat, op proactieve wijze, samen met jou aan de slag met het opstellen van een kwalitatief hoogwaardig conceptueel model. De scriptiebegeleider neemt de tijd die jij nodig hebt en is getraind om te achterhalen waardoor je precies vastloopt.

Geen vraag is te gek en domme vragen bestaan niet. Het gaat om jouw vooruitgang en het realiseren van jouw doel: namelijk het zo snel mogelijk en op succesvolle wijze behalen van je scriptie! Tijdens de scriptiebegeleiding krijg je concrete handvatten aangereikt waar je mee aan de slag kan als je na een consult in je eigen tijd aan je scriptie gaat werken.

Wil jij weten wat je kan verwachten van je scriptiebegeleider en hoe deze jou gaat helpen met het conceptueel model? Vul dan het contactformulier in of stuur een appje! Of kijk eens wie er in ons team zit!

Wat is de meerwaarde van de begeleiding van Afstudeerbegeleider?

Onze begeleiding is persoonlijk, informeel en professioneel. Wij gaan samen met je zitten in een relaxte setting. We stellen je de juiste vragen en gaan met je in discussie zodat jij precies weet waar je scriptie over gaa. Als je begeleider (of iemand anders) je kritische vragen stelt dan zul jij precies weten wat je daarop moet antwoorden. Wij garanderen dus dat je eigen baas wordt over je scriptie!

De meerwaarde van onze begeleiding zit hem in de persoonlijke en vriendelijke begeleiding die je van ons krijgt. Daarnaast bespaar je uiteraard tijd, geld en stress als je voor onze begeleiding kiest.

Wij van Afstudeerbegeleider zijn begaan met je en willen je oprecht helpen met het behalen van je scriptie. Wij snappen je struggles omdat wij allen zelf ook scripties hebben moeten schrijven in het verleden.

Plan dus vooral een kennismakingsgesprek in met een van onze scriptiebegeleiders en ervaar zelf hoe het is om door ons geholpen te worden!

Stijn Loeber

Geschreven door:

Stijn Loeber
Meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Klik hier
Waar loop jij vast met je scriptie? Klik hier
WhatsApp met ons!

Heb jij een vraag over de begeleiding? Stuur ons dan een WhatsApp bericht!


06-52044280
Zet de volgende stap in jouw scriptie

Zet de volgende stap in je scriptie!

Kom je er niet uit of zit je gewoon vast? Wij helpen je weer vooruit!
Stop met twijfelen, zet die volgende stap door het formulier in te vullen!

Zet de volgende stap met je scriptie!

Hoe kan Afstudeerbegeleider jou verder helpen?

Wij hebben een begeleider die bij je past met wie jij één op één aan de slag gaat. We weten dat studenten een beperkt budget hebben dus houden we onze tarieven betaalbaar. Je bent in controle over je eigen proces doordat jij bepaalt wanneer je afspreekt met je begeleider. Daarnaast werken we met niet goed geld terug beleid!

Natuurlijk is de eerste stap om hulp te vragen voor je scriptie lastig terwijl je ook al veel aan je hoofd hebt met je scriptie. Daarom hebben we het maken van een afspraak makkelijk gemaakt. Vaak heb je dezelfde dag nog een afspraak! We zijn ook in de avond bereikbaar via whatsapp of 020 - 752 2702

Maak de volgende stap naar jouw afstudeermoment en vraag een vrijblijvende kennismaking aan!

Bobby Lee Houtkoop
Kurt Kreulen
Stijn Loeber
Maudy Verplancke
Sarah Vreijling
Martin van Leerdam
Caitlin Utama
Vera Oosterveen

Wij staan voor je klaar! Vul vrijblijvend ons contactformulier in!

Binnen 24 uur contact