Hoofd- en deelvragen

Begeleiding nodig bij het formuleren van je hoofd- en deelvragen?

Hoe werkt scriptiebegeleiding met betrekking tot je hoofd- en deelvragen?

De juiste hoofd- en deelvragen kiezen en deze goed formuleren is heel belangrijk voor het succes van je scriptie. Als hier iets mis gaat, loop je later in je scriptie vast en moet je misschien zelfs opnieuw beginnen. Door scriptiebegeleiding in te schakelen bij je hoofd- en deelvragen voorkom je problemen later in het scriptieproces. Middels onze afstudeerbegeleiding kom je te weten wat je aan het doen bent en kan je met meer zekerheid en vertrouwen met je scriptie bezig!

Wij bespreken samen met jou de inhoud van je hoofd- en deelvragen. Het kan zijn dat het nodig is dat we je een aantal zaken uitleggen die je nodig hebt om tot de juiste hoofd- en deelvragen te komen. Heb je feedback of ideeën van je begeleider gekregen? Dan gaan we dit samen doornemen en bespreken, zodat jij dit in je hoofd- en deelvragen kan verwerken.

Tijdens de begeleiding zullen we ook bespreken hoe jij ervoor kan zorgen dat je probleemstelling, doelstelling, hoofdvraag en deelvragen goed op elkaar aansluiten. Indien deze goed in elkaar overlopen ontstaat er een flow (ook rode draad genoemd) in je scriptie, wat de leesbaarheid ten goede komt.

Wij stellen je kritische vragen en gaan met je in discussie zodat je een dieper inzicht krijgt in de kern van je waar je scriptie over gaat. Dit helpt je om treffende hoofd- en deelvragen te formuleren die robuust zijn tegen kritiek van je begeleider.

Wil jij weten hoe de begeleiding in zijn werk gaat met jouw hoofd- en deelvragen? Vul dan het contactformulier in! Als je nog iets meer wilt lezen over hoofd- en deelvragen kan je hier terecht.

Wanneer laat je je begeleiden met je hoofd- en deelvragen?

Als je het gevoel hebt dat je hoofd- en deelvragen niet goed op elkaar aansluiten of je twijfelt of de vragen wel juist geformuleerd zijn, dan kan onze begeleiding de uitkomst zijn. Ook als je niet goed weet wat je moet doen met de feedback van je begeleider, kunnen wij je helpen. Onze begeleiders hebben al vele studenten geholpen met het opstellen van rake vragen!

Wil jij weten of dit voor jou het juiste moment is om je te laten begeleiden voor de hoofd- en deelvragen van je scriptie? Vul dan het contactformulier in en we nemen contact met je op!

Wat levert scriptiebegeleiding op voor de hoofd- en deelvragen?

Wij hebben gemerkt dat studenten die samen met een van onze begeleiders aan de slag gaan met de hoofd- en deelvragen in hun scriptie meer vertrouwen hebben gekregen in de kwaliteit van hun scriptie. Dit is ook terug te zien in de cijfers die de studenten krijgen op hun scriptie!

Door de hoofd- en deelvragen te bediscussiëren wordt het voor de student duidelijk waar de scriptie naar toe moet gaan. Onze scriptiebegeleiding helpt om de focus aan te scherpen en te voorkomen dat je van de kern van je scriptie afdwaalt. Doordat je beter weet wat je aan het doen bent wordt het makkelijker om de juiste keuzes te maken voor je scriptie. Hierdoor kan jij beter schakelen met je begeleider waardoor je sneller door het proces heen loopt en vaak maanden eerder bent afgestudeerd.

Eerder afstuderen betekent ook dat je eerder met je baan kan gaan beginnen, dus de begeleiding verdient zichzelf terug! Daarnaast hebben studenten die gebruik maken van scriptiebegeleiding vaker een hoger cijfer voor hun scriptie. Hoe hoger je cijfer, hoe sterker de uitgangspositie die je hebt wanneer je gaat solliciteren.

Wil jij weten wat onze begeleiding op gaat leveren voor jouw hoofd- en deelvragen? Vul dan het contactformulier in!

Wie geeft de scriptiebegeleiding?

De scriptiebegeleiding wordt gegeven door één van onze professionele begeleiders. Onze begeleiders hebben jarenlange ervaring met het helpen van studenten bij hun scriptie struggles.

Je wordt gekoppeld aan één van onze begeleiders die gespecialiseerd is op de problemen waar jij mee kampt. Tijdens het begeleidingstraject houd je dezelfde scriptiebegeleider. Op deze manier weet de scriptiebegeleider op ten duur alles af van jouw scriptie zodat je optimaal geholpen kan worden. Mocht je op een bepaald moment andere specialistische kennis nodig hebben dan is er altijd een andere begeleider die je daarbij kan helpen.

Wil jij weten wie jou begeleiding kan gaan geven voor je probleemanalyse? Vul dan het contactformulier in! Of kijk eens wie er in ons team zit!

Wat kan ik verwachten van mijn scriptiebegeleider?

De scriptiebegeleider past zich aan aan jouw situatie en gaat samen met jou op een proactieve manier aan de slag met jouw hoofd- en deelvragen. De scriptiebegeleider neemt de tijd die jij nodig hebt en is getraind om te achterhalen waardoor je vastloopt en daar met je mee aan de slag te gaan tijdens de begeleiding.

Geen vraag is te gek en domme vragen bestaan niet. Het gaat om jouw vooruitgang en het realiseren van jouw doel: namelijk het zo snel mogelijk en succesvol behalen van je scriptie! Tijdens de scriptiebegeleiding krijg je concrete handvatten waar je mee aan de slag kan als je na een begeleiding in je eigen tijd aan je scriptie gaat werken.

Wil jij weten wat je kan verwachten van je scriptiebegeleider en hoe deze jou gaat helpen met je hoofd- en deelvragen? Vul dan het contactformulier in of stuur een appje! Of kijk eens wie er in ons team zit!

Wat is de meerwaarde van de begeleiding van Afstudeerbegeleider?

Onze begeleiding is persoonlijk, informeel en professioneel. Wij gaan samen met je zitten in een relaxte setting. We stellen je de juiste vragen en gaan met je in discussie zodat jij precies weet waar je scriptie over gaat. Als je begeleider (of iemand anders) je kritische vragen stelt dan zul jij precies weten wat je daarop moet antwoorden. Wij garanderen dus dat je eigen baas wordt over je scriptie!

De meerwaarde van onze begeleiding zit hem in de persoonlijke en vriendelijke begeleiding die je van ons krijgt. Daarnaast bespaar je uiteraard tijd, geld en stress als je voor onze begeleiding kiest.

Wij van Afstudeerbegeleider zijn begaan met je en willen je oprecht helpen met het behalen van je scriptie. Wij snappen je struggles omdat wij allen zelf ook scripties hebben moeten schrijven in het verleden.

Plan dus vooral een kennismakingsgesprek in met een van onze scriptiebegeleiders en ervaar zelf hoe het is om door ons geholpen te worden!

Stijn Loeber

Geschreven door:

Stijn Loeber
Meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Klik hier
Waar loop jij vast met je scriptie? Klik hier

Zet de volgende stap in jouw scriptie

Zet de volgende stap in je scriptie!

Kom je er niet uit of zit je gewoon vast? Wij helpen je weer vooruit!
Stop met twijfelen, zet die volgende stap door het formulier in te vullen!

Hoe kan Afstudeerbegeleider jou verder helpen?

Wij hebben een begeleider die bij je past met wie jij één op één aan de slag gaat. We weten dat studenten een beperkt budget hebben dus houden we onze tarieven betaalbaar. Je bent in controle over je eigen proces doordat jij bepaalt wanneer je afspreekt met je begeleider. Daarnaast werken we met niet goed geld terug beleid!

Natuurlijk is de eerste stap om hulp te vragen voor je scriptie lastig terwijl je ook al veel aan je hoofd hebt met je scriptie. Daarom hebben we het maken van een afspraak makkelijk gemaakt. Vaak heb je dezelfde dag nog een afspraak! We zijn ook in de avond bereikbaar via whatsapp of 020 - 752 2702

Maak de volgende stap naar jouw afstudeermoment en vraag een vrijblijvende kennismaking aan!WhatsApp met ons!

Heb jij een vraag over de begeleiding? Stuur ons dan een WhatsApp bericht!


06-52044280
Bobby Lee Houtkoop
Kurt Kreulen
Stijn Loeber
Maudy Verplancke
Sarah Vreijling
Martin van Leerdam
Caitlin Utama
Vera Oosterveen

Wij staan voor je klaar! Vul vrijblijvend ons contactformulier in!

Binnen 24 uur contact

  • Amsterdam
  • Maassluistraat 2
  • 1062 GD Amsterdam
  • Den Haag
  • Johanna Westerdijkplein 75
  • 2521 EN Den Haag
  • Utrecht
  • Arthur van Schendelstraat 650
  • 3511 MJ Utrecht