Resultaten

Begeleiding nodig met de resultaten van je scriptie?

Gratis adviesgesprek

Scriptiebegeleiding resultaten scriptie

Ben je bezig met het verwerken van de resultaten in je scriptie, maar weet je niet zo goed hoe je zoiets aan moet pakken? Maak je niet druk, je bent zeker niet de enige die dit lastig vindt! Vaak stranden studenten wanneer ze de gegevens van hun onderzoek hebben verzameld en deze moeten gaan analyseren. Met de professionele begeleiding van Afstudeerbegeleider zorg je ervoor dat jouw onderzoeksresultaten zo duidelijk en helder mogelijk op papier komen!

Meer informatie over de individuele begeleiding van Afstudeerbegeleider? Neem hier een kijkje! Of heb je meer interesse in het na laten kijken van je scriptie? Dat kan natuurlijk ook, check deze pagina voor meer informatie over onze scriptie nakijkservice.

Hoe werkt onze scriptiebegeleiding met betrekking tot resultaten van je scriptie?

Het resultatenhoofdstuk is een essentieel onderdeel van je scriptie. Om de resultaten op de juiste manier in je scriptie te verwerken dien je de data op de juiste manier te analyseren. Hiervoor is bijvoorbeeld kennis nodig van het programma SPSS of hoe je interviews kan analyseren.

Wij bespreken samen met jou de gegevens die uit je onderzoek zijn gekomen en bepalen welke data analyse daar het beste op aansluit. We zullen je uitleggen welke data analyse mogelijkheden er zijn en we kijken samen waarom een bepaalde analyse de geschikte keuze is in jouw scriptie. Indien je feedback hebt ontvangen van je begeleider wordt deze samen met jou doorgenomen en besproken zodat jij deze op de juiste manier kan verwerken.

Wij stellen je kritische vragen en gaan met je in discussie zodat je een dieper inzicht krijgt in de resultaten van je scriptie. Hierdoor kan jij de resultaten beter interpreteren en bespreken in je conclusie.

Door scriptiebegeleiding in te schakelen bij je resultaten voorkom je stress en onnodig oponthoud. Door onze afstudeerbegeleiding zul je precies weten wat je aan het doen bent. Hierdoor kan je met meer zekerheid en vertrouwen aan je scriptie werken.

Ben je benieuwd naar waar Afstudeerbegeleider je verder bij kan helpen? Check it out!

Wanneer laat je je begeleiden met de resultaten van je scriptie?

Weet je niet zeker of de resultaten juist zijn? Onze begeleiders kunnen samen met jou te resultaten checken. Moeite met het klaarmaken van de dataset of met het analyseren van de data? Of misschien heb je nog nooit in SPSS gewerkt? Ook dan staan onze begeleiders voor je klaar!

De meeste studenten wachten te lang om begeleiding in te schakelen. Hierdoor gaat veel tijd verloren! Twijfel daarom niet te lang met het opnemen van contact voor het inplannen van een kennismakingsgesprek!

Wat levert onze scriptiebegeleiding op met betrekking tot de resultaten van je scriptie?

Onze ervaring leert dat studenten die samen met een scriptiebegeleider aan de slag zijn gegaan meer vertrouwen hebben in het resultatenhoofdstuk van hun scriptie en de resultaten écht begrijpen. Daarnaast studeren studenten sneller af en behalen ze een hoger eindresultaat.

Door de resultaten van je scriptie goed door te nemen met één van onze scriptiebegeleiders weet jij beter wat je aan het doen bent tijdens het analyseren van je data en het verwoorden en verwerken daarvan. Je krijgt ook meer feeling met wat je resultaten betekenen voor de latere conclusies. Daarnaast zijn we er natuurlijk voor je wanneer je ergens tegenaan loopt waar je niet uitkomt. Je staat er dus niet alleen voor!

Doordat je eerder bent afgestudeerd kan je eerder met je baan beginnen en geld gaan verdienen. De begeleiding verdient zichzelf dus terug! Daarnaast hebben studenten die gebruik maken van scriptiebegeleiding vaak een hoger cijfer voor hun scriptie. Hoe hoger je cijfer, hoe sterker de uitgangspositie die je hebt als je gaat solliciteren.

Wie geeft de scriptiebegeleiding?

De scriptiebegeleiding wordt gegeven door één van onze professionele begeleiders. Onze begeleiders hebben jarenlange ervaring met het helpen van studenten bij hun scriptie struggles.

Je wordt gekoppeld aan een van onze begeleiders die gespecialiseerd is in waar jij tegenaan loopt met je resultaten. Tijdens het begeleidingstraject houd je dezelfde scriptiebegeleider. Op deze manier weet de scriptiebegeleider op den duur alles af van jouw scriptie zodat je optimaal geholpen kan worden. Mocht je op een bepaald moment andere specialistische kennis nodig hebben dan is er altijd een andere begeleider die je daarbij kan helpen.

Kijk hier eens om te lezen wie wij zijn en waar wij voor staan!

Wat kan ik verwachten van mijn scriptiebegeleider?

De scriptiebegeleider past zich aan aan jouw situatie en gaat, op proactieve wijze, samen met jou aan de slag met het verwerken van je resultaten in je scriptie. De scriptiebegeleider neemt de tijd die jij nodig hebt en is getraind om te achterhalen waardoor je precies vastloopt.

Geen vraag is te gek en domme vragen bestaan niet. Het gaat om jouw vooruitgang en het realiseren van jouw doel: namelijk het zo snel mogelijk en op succesvolle wijze behalen van je scriptie! Tijdens de scriptiebegeleiding krijg je concrete handvatten aangereikt waar je mee aan de slag kan als je na de begeleiding in je eigen tijd aan je scriptie gaat werken.

Wat is de meerwaarde van de scriptiebegeleiding van Afstudeerbegeleider?

Onze begeleiding is persoonlijk, informeel en professioneel. Wij gaan samen met je zitten in een relaxte setting. We stellen je de juiste vragen en gaan met je in discussie zodat jij precies weet waar je scriptie over gaat. Als je begeleider (of iemand anders) je kritische vragen stelt dan zul jij precies weten wat je daarop moet antwoorden. Wij garanderen dus dat je eigen baas wordt over je scriptie!

De meerwaarde van onze begeleiding zit hem in de persoonlijke en vriendelijke begeleiding die je van ons krijgt. Daarnaast bespaar je uiteraard tijd, geld en stress als je voor onze begeleiding kiest.

Wij van Afstudeerbegeleider zijn begaan met je en willen je oprecht helpen met het behalen van je scriptie. Wij snappen je struggles omdat wij allen zelf ook scripties hebben moeten schrijven in het verleden.

Plan dus vooral een kennismakingsgesprek in met een van onze scriptiebegeleiders en ervaar zelf hoe het is om door ons geholpen te worden!

Stijn Loeber

Geschreven door:

Stijn Loeber
Meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Klik hier
Waar loop jij vast met je scriptie? Klik hier
WhatsApp met ons!

Heb jij een vraag over de begeleiding? Stuur ons dan een WhatsApp bericht!


06-52044280
Zet de volgende stap in jouw scriptie

Zet de volgende stap in je scriptie!

Kom je er niet uit of zit je gewoon vast? Wij helpen je weer vooruit!
Stop met twijfelen, zet die volgende stap door het formulier in te vullen!

Zet de volgende stap met je scriptie!

Hoe kan Afstudeerbegeleider jou verder helpen?

Wij hebben een begeleider die bij je past met wie jij één op één aan de slag gaat. We weten dat studenten een beperkt budget hebben dus houden we onze tarieven betaalbaar. Je bent in controle over je eigen proces doordat jij bepaalt wanneer je afspreekt met je begeleider. Daarnaast werken we met niet goed geld terug beleid!

Natuurlijk is de eerste stap om hulp te vragen voor je scriptie lastig terwijl je ook al veel aan je hoofd hebt met je scriptie. Daarom hebben we het maken van een afspraak makkelijk gemaakt. Vaak heb je dezelfde dag nog een afspraak! We zijn ook in de avond bereikbaar via whatsapp of 020 - 752 2702

Maak de volgende stap naar jouw afstudeermoment en vraag een vrijblijvende kennismaking aan!

Bobby Lee Houtkoop
Kurt Kreulen
Stijn Loeber
Maudy Verplancke
Sarah Vreijling
Martin van Leerdam
Caitlin Utama
Vera Oosterveen

Wij staan voor je klaar! Vul vrijblijvend ons contactformulier in!

Binnen 24 uur contact