De scriptiebegeleider waar je wél op kan rekenen

Wij staan voor je klaar wanneer jij dat nodig hebt, luisteren naar je en nemen jouw vragen serieus
(naast dat we die natuurlijk ook gaan beantwoorden)

Scriptiebegeleiding  aan het zoeken? Wij zitten voor je klaar om met je aan de slag te gaan met je scriptie waar je ook tegenaan loopt. Schroom dus niet om eens kennis te komen maken!

Hulp nodig met het conceptueel model van je scriptie?

Het conceptueel model van je scriptie is de visualisatie van welke verbanden je gaat onderzoeken. Om je conceptueel model op te stellen moet het dus eerst goed helder zijn wat je gaat onderzoeken. Dat betekent dat je weet welke constructen je gaat meten en welke hypothesen je gaat toetsen. Dit is niet voor elke student helder. Om je conceptueel model goed neer te zetten kan je dus wel wat hulp gebruiken!

Kan jij wel hulp gebruiken gebruiken bij je conceptueel model? Lees hier hoe wij je begeleiden bij het conceptueel model van je scriptie!

Het opstellen van je conceptueel model is eigenlijk heel simpel omdat het enkel laat zien wat jij gaat onderzoeken in een overzichtelijk plaatje. Toch lopen veel studenten hierop vast. Dat komt niet zozeer door het conceptueel model maar doordat ze in hun theoretisch kader meer constructen (factoren/variabelen/etc..) benoemen dan dat ze daadwerkelijk gaan onderzoeken. Als je dat allemaal in een conceptueel model moet gaan verwerken loop je dus vast.

Studenten schrikken vaak als ze alles wat ze in hun scriptie benoemen aan theorieën en constructen in een conceptueel model gaan verwerken. Het is dus belangrijk om eerder al keuzes te hebben gemaakt in wat je gaat onderzoeken voor je in staat bent om tot een definitief conceptueel model te komen.

Het gebeurt vaak dat er dagen, en soms wel weken, besteed worden aan het uittekenen van het conceptuele model voor de scriptie zonder dat je verder komt. Een van de oorzaken hiervan is dat voorafgaand aan het bepalen van het conceptuele model niet goed is bedacht wat je gaat onderzoeken. Hierdoor loop je hoe dan ook vast ongeacht de hoeveelheid bloed, zweet en tranen die je erin hebt zitten.

Ben jij vastgelopen op je conceptueel model? Lees hier hoe wij je verder helpen!

Als je er niet uitkomt met het bepalen van je conceptueel model dan kan je onze hulp inschakelen! We gaan rustig met je zitten en kijken wat de relevante constructen en hypotheses zijn die jij in je conceptuele model zou kunnen verwerken. We nemen samen de theorie door die jij hebt verzameld zodat jij weer overzicht hebt over waar het in jouw scriptie om gaat. Uiteindelijk loop jij de deur uit met een conceptueel model waar jij mee verder kan ik je scriptie!

Kom je er niet uit met het bepalen van je conceptueel model? Lees hier hoe wij je verder helpen!

Ben je al wat verder met je conceptueel model en heb je hem al uitgetekend? Vraag dan verschillende mensen om feedback! Zorg ervoor dat ze je kritische vragen gaan stellen over wat jouw conceptueel model inhoudt. Hoe meer je van dit soort gesprekken voert hoe meer jij duidelijk kan verwoorden wat jij gaat onderzoeken.

Als je twijfelt of je komt er niet uit dan staan wij voor je klaar om je conceptueel model samen met je door te nemen en te voorzien van feedback. De feedback die je krijgt is proactief en geeft jou ook daadwerkelijk handvatten waar jij mee verder kan zodat jij je conceptueel model kan verbeteren.

Wil jij feedback op je conceptueel model of heb je juist feedback gekregen waar je niks mee kan? Lees hier hoe wij je verder helpen!

De scriptiebegeleiding wordt gegeven door een van onze professionele begeleiders. Onze begeleiders hebben jarenlange ervaring met het helpen van studenten bij hun scriptie struggles.

Je wordt gekoppeld aan een van onze begeleiders die gespecialiseerd is op de problemen waar jij mee kampt. Tijdens het begeleidingstraject houdt je dezelfde scriptiebegeleider. Op deze manier weet de scriptiebegeleider op ten duur alles af van jouw scriptie zodat je optimaal geholpen kan worden. Mocht je op een bepaald moment andere specialistische kennis nodig hebben dan is er altijd een andere begeleider die je daarbij kan helpen.

Wil jij weten wie jou begeleiding kan gaan geven voor het conceptueel model van jouw scriptie? Vul dan het contactformulier in! Of kijk eens wie er in ons team zit!

De scriptiebegeleider past zich aan aan jouw situatie en gaat samen met jou op een proactieve manier aan de slag met jouw inleiding en het verdere verloop van je scriptie. De scriptiebegeleider neemt de tijd die jij nodig hebt en is getraind om te achterhalen waardoor je vastloopt en daar met je mee aan de slag te gaan tijdens de begeleiding.

Geen vraag is te gek en domme vragen bestaan niet. Het gaat om jouw vooruitgang en het realiseren van jouw doel: namelijk het zo snel mogelijk halen van je scriptie! Tijdens de scriptiebegeleiding krijg je concrete handvatten waar je mee aan de slag kan als je na de begeleiding in je eigen tijd aan je scriptie gaat werken.

Wil jij weten wat je kan verwachten van je scriptiebegeleider en hoe deze jou gaat helpen met je probleemanalyse? Vul dan het contactformulier in of stuur een appje! Of kijk eens wie er in ons team zit!

Onze begeleiding is persoonlijk, informeel en professioneel. Wij gaan samen met je zitten in een relaxte setting. We stellen je de juiste vragen en gaan met je in discussie zodat jij precies weet waar je scriptie over gaat. Als je begeleider (of iemand anders) je kritische vragen stelt dan zul jij precies weten wat je daarop moet antwoorden. Wij garanderen dus dat je eigen baas wordt over je scriptie!

De meerwaarde van onze begeleiding zit hem in de persoonlijke en vriendelijke begeleiding die je van ons krijgt. Daarnaast bespaar je uiteraard tijd, geld en stress als je voor onze begeleiding kiest.

Wij van Afstudeerbegeleider zijn begaan met je en willen je oprecht helpen met het behalen van je scriptie. Wij snappen je struggles omdat wij allen zelf ook scripties hebben moeten schrijven in het verleden.

Plan dus vooral een kennismakingsgesprek in met een van onze scriptiebegeleiders en ervaar zelf hoe het is om door ons geholpen te worden!

Aan de hand van persoonlijke begeleiding helpen wij je bij het bepalen van jouw conceptueel model wat het onderzoek op de juiste manier visualiseert. Vervolgens zorgen we er samen voor dat jij het conceptueel model goed en duidelijk met je studiebegeleider en eventueel stagebegeleider kan bespreken zodat er geen onduidelijkheden meer zijn over wat jij gaat onderzoeken!

Wij van Afstudeerbegeleider stellen aan jou, tijdens persoonlijke begeleiding, de juiste kritische vragen om je op die manier heel hard na te laten denken over je onderwerp. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat jij degene bent met de strakste grip op je onderwerp. Wij geloven erin dat je de figuurlijke visser beter zelf kan leren vissen dan dat je de vis iedere keer voor hem of haar uit het water haalt!

Onze methode in één minuut

Sanne (student) over onze scriptiebegeleiding

De weg naar afstuderen weer vinden

De weg kwijt in je scriptie? Had jouw begeleider of opdrachtgever net zo goed Chinees kunnen praten? Geen nood, wij helpen je om de controle terug te krijgen!

Nodige bevestiging in je keuzes

Het schrijven van je scriptie betekent veel keuzes en fouten maken. Wij kijken met je mee en bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een naderende scriptiedeadline zorgt voor stress. We stellen samen een realistische planning op zodat jij die deadline gaat halen!

Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap en je hebt je gratis kennismaking geregeld 🙂

Waarom Afstudeerbegeleider?

zijn je voorgegaan
0 studenten
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding