Een voorbeeld van een conceptueel model voor je scriptie

Op deze pagina is een voorbeeld te zien van een conceptueel model. Dit voorbeeld dient als leidraad voor het opstellen van jouw eigen conceptueel model. Let hierbij vooral op de visualisatie die gebruikt is bij het presenteren van het conceptueel model. Benieuwd naar voorbeelden van andere scriptie-onderdelen? Check ze hier!

Zet dus snel de volgende grote stap richting jouw afstudeermoment en vraag een vrijblijvende kennismaking aan!

Elke conceptueel model is natuurlijk anders, maar de structuur en inkadering die bepalend zijn voor de kwaliteit van een conceptueel model zijn toepasbaar op ieder type conceptueel model. Het onderstaande voorbeeld geeft een goede indicatie van hoe je een conceptueel model moet presenteren. Let bij dit voorbeeld dus vooral op de logische structuur. Kijkend naar de visualisatie van dit conceptueel model; vraag jezelf eens af of een lezer het conceptueel model duidelijk vindt en begrijpt wat er onderzocht gaat worden? Wat zou jij anders doen en waarom? Is het interessant? Is het goed te begrijpen? Is het logisch? Is het volledig? Aan de hand van deze vragen kun je het huidige voorbeeld kritischer benaderen waardoor je ook kritischer gaat kijken naar jouw eigen conceptueel model!

Weet jij even niet meer hoe je verder moet met je scriptie? Vertel ons waar je tegenaan loopt via dit formulier en dan gaan we samen kijken wat wij daaraan kunnen doen.

H1: Hoe positiever de houding ten opzichte van professionele scriptiebegeleiding hoe hoger de intentie om er gebruik van te maken.

H2: Hoe positiever de subjectieve norm ten opzichte van professionele scriptiebegeleiding hoe hoger de intentie om er gebruik van te maken.

H3: Hoe hoger de verwachting is in staat te zijn gebruik te kunnen maken van professionele scriptiebegeleiding hoe hoger de intentie is om er gebruik van te maken

Weet jij even niet meer hoe je verder moet met je scriptie? Vertel ons waar je tegenaan loopt via dit formulier en dan gaan we samen kijken wat wij daaraan kunnen doen.

Over het opstellen van een conceptueel model is een hoop te vertellen, en er zijn een aantal belangrijke punten waar je op dient te letten. Kijk daarom eens naar een van de volgende pagina’s om een totaalbeeld te krijgen van hoe je een conceptueel model opstelt:

Kijk allereerst of jij met je huidige kennis over het schrijven van een scriptie in staat bent om een sterk conceptueel model op te stellen. Het huidige voorbeeld helpt je daarbij omdat het duidelijkheid schept over de vorm en structuur van een conceptueel model. De daadwerkelijke inhoud van een conceptueel model hangt natuurlijk af van wat je precies onderzoekt in je scriptie: de inhoud verschilt dus voor ieder conceptueel model. Ben jij nog onzeker over het opstellen van een kwalitatief hoogwaardige conceptueel model? of zou je jouw conceptueel model graag een keer door één van onze professionele begeleiders na willen laten kijken? Dat kan! Neem vandaag nog contact met ons op en voorkom onnodige vertraging tijdens het afronden van je scriptie.

Kom je er niet uit met enkel dit voorbeeld van een conceptueel model, heb je vragen of wil je er met iemand over sparren die er verstand van heeft? Dan staat er bij Afstudeerbegeleider een team voor jou klaar om je hier direct mee te helpen. Wij hebben een begeleider voor je die bij je past met wie jij één op één aan de slag kunt gaan. Deze persoon kan ervoor zorgen dat jij snapt wat je aan het doen bent zodat jij flinke stappen vooruit kunt zetten bij het schrijven van je scriptie.

We weten dat studenten een beperkt budget hebben dus houden we onze tarieven betaalbaar. Je bent geheel in controle over je eigen proces omdat jij bepaalt waar, wanneer, hoe lang en met welke begeleider je afspreekt. Daarnaast werken we met een “niet goed geld terug” beleid; dit houdt in dat je er gedurende de eerste 20 minuten voor kunt kiezen om kosteloos te stoppen met de begeleiding.

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om hulp te vragen bij het schrijven van je scriptie; wij hebben het maken van een afspraak daarom zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt. Vaak heb je dezelfde dag nog een afspraak! We zijn ook in de avond (tot 22:00) bereikbaar via Whatsapp of 020 – 752 2702

Zet dus snel de volgende grote stap richting jouw afstudeermoment en vraag een vrijblijvende kennismaking aan!

Onze methode in één minuut

Sanne (student) over onze scriptiebegeleiding

De weg naar afstuderen weer vinden

De weg kwijt in je scriptie? Had jouw begeleider of opdrachtgever net zo goed Chinees kunnen praten? Geen nood, wij helpen je om de controle terug te krijgen!

Nodige bevestiging in je keuzes

Het schrijven van je scriptie betekent veel keuzes en fouten maken. Wij kijken met je mee en bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een naderende scriptiedeadline zorgt voor stress. We stellen samen een realistische planning op zodat jij die deadline gaat halen!

Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap en je hebt je gratis kennismaking geregeld 🙂

Waarom Afstudeerbegeleider?

zijn je voorgegaan
0 studenten
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding